Termeni si Conditii

Bun venit pe Platforma Mastedo.com, denumit in continuare “Mastedo”,”Mastedo Anunt”,”Mastedo Magazin”,”Mastedo Stiri”,”Mastedo Grup”,”Minilink”,„Inmoot”,detinuta si administrata de societatea comerciala Mastedo Grup S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 40491993, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J04/199/25.01.2019, Identificator Unic la Nivel European ( EIDU ) ROONRC.J4/199/2019 cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Strada 13 Septembrie nr. 31 Bacau, Romania si cu adresa de corespondenta în Strada Letea nr 50 bloc 50 scara B ap 20 Bacau, Romania; E-mail: contact@mastedo.com.

Navigarea pe site-ul(rile) Mastedo ( Mastedo Anunturi, Mastedo Stiri, Mastedo Magazin, Minilink.website, Inmoot.com sau alt serviciu al aceste companii ) reprezinta citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice persoana fizica sau juridica, ce poate sa fie: Utilizator, Client, Vanzator si/sau Colaborator / Partener, ce pot apare in continuare si sub denumirea generala de „Utilizator” sau „Partener”, acest document reprezinta contractul la distanta dintre Mastedo si Utilizator/Partener acesta incepe din momentul intrarii/accesarii utilizatorului pe minim unul dintre serviciile oferite de Mastedo Grup srl!

Mastedo, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

Utilizatorul/Partenerul se obliga prin acest contract sa citeasca acesti „Termenii si conditiile”, ori de cate ori, acceseaza unul sau mai multe site-uri si sau servicii ale Mastedo, indiferent daca intra pe mastedo.com sau un alt site detinul de Mastedo, indiferent de scopul acesarii.

In cazul achizitionarii si sau a folosirii diferitelor servicii, utilizatorul este complet de acord cu acesti termeni, situatia este valabila si in cazurile in care, utilizatorul, a facut achizitionarea si sau utilizarea serviciilor, inainte de shimbarea termenilor si conditiilor.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre Mastedo (indiferent de site-ul sau serviciul detinut de Mastedo) si Utilizatori, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la data efectuarii operatiunii / interactiunii cu site-ul.

(In cazul in care, utilizatorul, a facut o comanda pe Mastedo Magazin, sau a realizat o alta operatiune pe un alt serviciu sau site al Mastedo, in care au fost implicate tranzactii financiare, acesta ( utilizatorul ), este obligat sa scoata la imprimanta „termenii si conditiile” prezente pe site, in ziua efectuarii acestor operatiuni; In cazul in care, utilizatorul, nu detine acest document, se vor aplica „termenii si conditiile”, prezente pe site, in ziua in care acesta a facut sesizarea.)

1.Definitii

1.1 Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul(urile) detinute si administrate de Mastedo

1.2 Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda, prin achzitionarea a minim unui produs si sau serviciu.

1.3 Vanzator – persoana fizica / persoana juridica ce ofera spre vanzare, diferite bunuri si sau servici, ce sunt vandute pe Mastedo Magazin ( in cazul persoanelor fizice autorizare si al societatilor comerciale ) si sau pe Mastedo Anunt, in cazul oricarui tip de persoana si sau direct de Mastedo Grup srl, prin Mastedo.com, Minilink.website, Inmoot.com si sau alt serviciu de acest tip.

1.4 Produse si Servicii – orice produs și/sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului ( in cazul Mastedo Magazin ) si/sau orice produs sau serviciu, de care se poate folosi utilizatorul, pe parcursul experientei acestuia pe platforma Mastedo, inclusiv conturile platite bentru anumite servicii/beneficii.

1.5 Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse și/sau Servicii si sa faca plata acestora ( in cazul Mastedo Magazin ) si sau achizitia (fara a se limita la) unor pachete de puncte,credite,conturi premium platite si sau alt tip de avantaje/beneficii, pe care clientul, le doreste in chimbul platirii taxei, indiferent daca este cazul de o singura plata sau un abonament prin plata lunara, trimestiala sau anuala.

1.6 Vânzător – Societatea comerciala Mastedo Grup S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 40491993, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J04/199/25.01.2019, Identificator Unic la Nivel European ( EIDU ) ROONRC.J4/199/2019 cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Strada 13 Septembrie nr. 31 Bacau, Romania si/sau un colaborator al Mastedo ( in cazul serviciului Mastedo Magazin ) si/sau un utilizator ce adauga un anunt Premium si/sau Gratuit pe Mastedo Anunt, cu scopul de a promova un produs sau un serviciu, iar de care, Mastedo, nu este raspunzator de eventualele neplaceri cauzate de acesta/ia, iar prin conversatie dintre vanzator si cumparator, prin intermediul mesageriei interne, este criptat si doar cei doi, il pot vizualiza, NU recomandat oferirea informatiilor personale persoanelor necunoscute.

1.7 Contract – O comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele și/sau Serviciile, in urma careia, Clientul, este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse și/sau Servicii.

1.8 Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

1.9 Colaborator – orice persoana fizica sau juritica care presteaza și/sau vinde anumite servicii și/sau produse prin platforma de site-uri detinute de Mastedo.

1.10 Autor – Orice colaborator al site-ului de stiri ( mastedo.com/stiri ), ce adauga/realizeaza articole pentru acest serviciu al platformei Mastedo. Acesta este singurul raspunzator pentru continutul din articolele publicate pe Mastedo Stiri, Mastedo, are obligatia de a modera fiecare articol, inainte ca acesta sa fie disponibil on-line.

Mastedo, verifica articolul, cu scopul de a nu contine cuvinte vulgare, jicnitoare, sa nu promoveze traficul de droguri, medicamente, persoane, arme sau altele, ce contravin legislatiei Romaniei.

In cazul aparitiei unei greseli in intr-un articole pe mastedo.com/stiri, utilizatorul este rugat sa anunte administratie Mastedo, printr-un comentariu ( orice comentariu trebuie aprobat de un administrator, nu de autor ) in articolul respectiv, ori prin formularul de FeedBack din stanga site-ului, fie printr-un email pe contact@mastedo.com.

2. Serviciile Mastedo

2.1 Mastedo Anunt

2.1.1 – Prin utilizarea acestui serviciu, utilizarii, se obliga sa respecte termenii si conditiile Mastedo din prezentul document si Regulamentul De Utilizare Pentru Mastedo Anunt.

2.1.2 – Mastedo Grup S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor/serviciilor prezentate pe site-ul Mastedo Anunt, unde anuntul este adaugat de utilizator, iar Mastedo, in acest caz, are obligatia doar de a modera anuntul, inainte ca acesta sa apara pe site, dar nu raspunde pentru continutul acestuia; iar utilizatorul ce a adaugat anuntul, este singurul responsabil si raspunde conform acestui contract si a anexei ” Regulament de Publicare – Anunturi Mastedo -„, pe care a aceptat-o o data cu trimiterea spre publicarea a anuntuilui pe Mastedo Anunt dar si in fata legilor tarilor unde ii este adresat publicul fata de respectivul anunt, in acest caz, Mastedo, este obligat legal sa ofere informatii personale pentru a se identifica vanzatorul, daca legea si autoritatile responsabile ii cer acest luru, iar vanzatorul, este complet de acord cust lucru.

2.2 Mastedo Magazin

2.2.1 Utilizarea acestui serviciu, inseamna responsabilitatea Mastedo si a Utilizatorului, sa respecte termenii si conditiile din acest serviciu la dispozitia vizitatorilor, utilizatorilor, clientilor, partenerilor si furnizolrilor de catre Mastedo.

2.2.2 – Mastedo Grup S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul Mastedo Magazin, daca acestea fiind puse la dispozitia Mastedo Grup S.R.L. de catre furnizori.

2.2.3 – Informatiile incluse pe Mastedo Magazin au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@mastedo.com, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

2.2.4 – Mastedo Magazin isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse ( preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire ).

2.2.5 – Mastedo Magazin, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.

2.2.6 – In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre Mastedo Magazin si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor plasate în Platforma și Mastedo Magazin.

2.2.7 Pentru crearea unui cont pe site-ul Mastedo.com/magazin, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Mastedo MAGAZIN poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

2.2.8 Garantia Pentru produsele achizitionate din magazinul online, Mastedo Magazin ce asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

2.2.8.1 Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

a- produsul sa fi fost cumparat de la Mastedo Magazin si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;

b- sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;

c- sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;

d- sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

2.2.8.2 Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client.

2.2.8.3 Cauze de pierdere a garantiei:

a- avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;

b- defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;

c- deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;

d- inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;

e- distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

2.2.8.4 Mastedo Magazin nu ofera garantii Clientilor:

a- in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;

b- dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;

c- in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente. Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

2.2.9 Comanda –

1. Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (unde sa fie livrata, modalitatea de expediere si modalitatea de plata) in contul de Utilizator, iar aceste setari vor fi retinute si folosite pentru fiecare Comanda ( in cazul Mastedo Magazin ) si /sau datele de facturare pentru Mastedo Anunt. Aceste setari pot fi modificate oricand.

2. Prin finalizarea Comenzii, Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori ( Comanda intarziata, transmisa greșita, taxe suplimentare de transport, dacă curierul cere acest lucru, etc).

3. Mastedo ( MAGAZIN sau alt serviciu de vanzare, care necesita transmiterea unor colete și / sau documente în format fizic prin curier, si / sau prin format electronic de tip e-mail ) nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

4. Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant Mastedo si sau vanzatorul/colaboratorul acestuia sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii, in cazul in care este necesar.

5. Mastedo Magazin / Anunt  / Minilink.website / Inmoot.com sau alt serviciu cu plata, poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

a- esuarea / invalidarea tranzactiei online;

b- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

c- date incomplete sau incorecte ale Clientului;

d- activitatea Clientului poate produce daune site-ului Mastedo.com, Minilink.website, Inmoot.com sau alt site/serviciu oferit de Mastedo si sau colaboratorii acestia;

e- livrari consecutiv esuate;

f- alte motive obiective: în cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

6. Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, Mastedo Magazin / Anunt / Minilink.website / Inmoot.com sau alt serviciu cu plata, nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

7. In anumite situatii si pentru motive justificate, Mastedo Magazin / Anunt / Minilink.website / Inmoot.com sau alt serviciu cu plata, isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii Mastedo va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

8. Contractul se considera incheiat intre Client si Mastedo Magazin / Anunt / Minilink.website / Inmoot.com sau alt serviciu cu plata, in momentul primirii de catre Client de la Mastedo, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre Mastedo Magazin / Anunt / Partener Mastedo / Minilink.website / Inmoot.com sau alt serviciu cu plata, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care Mastedo a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

2.2.10. Facturare – plati

1. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul ( Mastedo si/sau un colaborator oficial al Mastedo ) va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

2. Plata se poate face online (card bancar) sau transfer bancar ( informatiile pentru transfer sunt afisate la plasarea comenzii ) sau cash. Pentru comenzile ce NU sunt plătite online se vor prelungeste perioada de procesare și expediere, pentru a urgența acest procest, trebuie trimisa dovada de plata la contact@mastedo.com unde se vor adauga informații despre comanda platita ( valoare comanda, adresa de e-mail atașată contului, numele contului și alte informații pentru a găsi factura în sistem și a fi procesata mai departe către client. Tocmai dupa ce se confirma plata in sistem, comanda incepe sa fie procesata si trimisa clientului.

2.2.11. Livrarea

1. Data estimata de livrare poate varia in functie de produs si / sau serviciu, aceasta este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii. ( Regula ce se aplica in cazul produselor si / sau a serviciilor comercializate de / prin Mastedo Magazin si Mastedo Anunt )

2. Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii, scutire de la aceasta regula fac produsele si sau serviciile, care prin matura lor, nu pot sa fie realizata, transportate si sau operate in acest interval, fapt care poate prelungi termenul de plata pe o perioada nedefinita.

3. Pentru Clientii din strainatate, pretul final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita a acestui pret si achitarea in avans a comenzii plus taxele de transport.

4. Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului, prin Curier ( optiuni disponibile in pagina de finalizare a comenzii ). Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 48-72 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai anterior, avand in vedere si exceptia de la acest termen.

Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate.

5. In cazul in care produsele sunt indisponibile ( inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Mastedo Grup S.R.L. va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile.

Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Mastedo Grup S.R.L. va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

6. Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord ca, Mastedo Grup S.R.L. sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate. Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 14 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produelor sunt in sarcina Clientului.

7. In cazul in care Clientul plaseaza o Comanda care contine produse si / sau servicii de la furnizori diferiti din punctul de vedere al livrarii, acestea vor fi considerate colete diferite si vor fi evidentiate ca atare pe site in pagina de Comanda. Acestea au termene diferite de livrare si plata pentru transport separata, suma ce poate varia de la vanzator la vanzator.

8. Taxa de transport se aplica pentru fiecare colet in parte sau după caz poate să fie prelungita perioada de expediere a comenzilor pana când toate produsele ajung în stocurile Mastedo Magazin, iar în acest caz transportul o să fie plătiți o singura data ( daca furnizorul permite acest lucru ), sau clientul, o sa fie nevoit sa plateasca taxa de transport pentru fiecare colet de la fiecare furnizor in parte; acesta poate sa sara peste plata unei sau a mai multor taxe de transport, doar daca pentru un furnizor, a fost facuta o comanda mai mare decat suma minima pentru transport gratuit, sau daca Mastedo, ofera anumite reduceri de pret, campanii de marketing, etc, in care clientul achita doar o parte din taxa/e sau deloc.

2.2.12 Conditii de livrare

1. La solicitarea Mastedo Magazin, si /sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

2. In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii și sau prin prezentarea documentului de identitate a celui ce ridica acel colet și completarea cu informațiile acestuia urmate de semnatura și / sau stampila după caz.

Nici o cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

3. In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

4. Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

5. Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul partilor ( a Curierului si al Clientului )

6. Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Mastedo, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

2.2.13 Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

2.2.14 Produsele digitale (ebooks, card cadou, puncte, credite, conturi premium, etc)

1. Produsele digitale se transmit doar in format electronic (pe adresa de e-mail specificata in Comanda), deci nu se prezinta sub forma unor produse fizice, care sa fie livrate Clientului. Plata pentru cartile digitale se face exclusiv online (card bancar), plata ramburs nefiind posibila. Dupa achizitionare, produsele digitale vor fi listate si in contul Clientului si sau vor aparea beneficiile/punctele/creditele si sau alte drepturi suplimentare pe site-urile Mastedo (Mastedo.com, Minilink.website, Inmoot.com, ect.),  in conformitate cu politica si tipul de produs si sau serviciu digital achizitionat.

2. Este obligatia si responsabilitatea Clientului sa verifice informatiile de compatibilitate si instructiunile disponibile pe site si sa se asigure, inainte de achizitionare ca produsele digitale pe care intentioneaza sa le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intentioneaza sa le utilizeze.

3. In masura in care Clientul a primit un link de download valid, in conformitate cu Comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care Mastedo Magazin s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de Client. Linkurile de download oferite Clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise, iar, in masura in care sunt functionale in conditiile si pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera ca Mastedo Magazin si-a indeplinit toate obligatiile fata de Client. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii, la aceasta regula se aplica si faptul ca daca clientul a achizitionat credite / puncte si a inceput sa consume din acestea sau in cazul in care a cumparat un pachet de servicii premium pentru contul/urile pe care le detine pe Mastedo.com / Minilink.website / Inmoot.com si a intrat macar o data pe respectivul cont in perioada de inceput si de sfarsit a beneficiilor pe care ahizitia acestuia i-a oferit respectivele beneficii si sau avantaje, se considera faptul ca, Clientul a beneficiat de respectivul serviciu nu mai are nici o pretentie in ceea ce preveste rambursarea banilor in cele 14 zile, pentru ca acesta a beneficiat de respectivele servicii/avantaje.

4. In situatia in care Clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul si/sau aceasta incompatibilitate este specificata in mod public pe site, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat Clientului i s-a livrat un link de download valid care functioneaza in conditiile specificate pe site.

5. In situatia in care Clientul achizitioneaza un card cadou, acesta va primi un link de download si/sau va aparea in contul clientului un document care trebuie descarcat si/sau va primi un e-mail, in care o sa fie specificat codul ce se poate folosi, pentru a beneficia de avantajele cardului cadou ( documentul in acest caz este o imagine unde este specificat si codul cardului cadou cat si valoarea si valabilitatea acestuia)

2.3 Mastedo Stiri

2.3.1 – Serviciul de „Stiri”, reprezinta dreptul utilizatorului de folosire a portalului mastedo.com/stiri, ce este detinut de Mastedo si oferit utilizatorilor in mod gratuit.

2.3.2 – Serviciul de stiri este sustinut in primul rand de autorii articolelor prezente pe site, acesti pot fi angajati ai Mastedo dar si diferiti colaboratori si sau parteneri ai site-ului.

2.3.3 – Articolele reprezinta proprietatea intelectuala a autorului si prin publicarea articolului (text si sau fotografii si sa video si sau audio, dupa caz) pe Mastedo (indiferent de serviciul Mastedo, daca este vorba de Mastedo Stiri, Minilink.website, Inmoot.com sau alt serviciu al Mastedo), utilizatorul/autorul, cedeaza dreptul de folosita a materialului, fara a cere lui Mastedo diferite beneficii si sau remuneratii banesti sau de alta natura. 

2.3.4 – Mastedo, se poate folosi de materialul autorului pe o perioada nelimitata

2.3.5 – Publicare pe alte site-uri a articolelor de pe Mastedo.com, Minilink.website, Inmoot.com sau alt serviciul al lui Mastedo Grup si in conformitate cu legile internationale ale drepturilor de autor; articolele (pozele si sau textul, dupa caz) se pot copia in proportie de maxim 30% din continutul articolului, dar sa nu depaseasca 500 de caractere si obligatoriu cu trecutului sursei articolului sub forma „mastedo.com/link-ul catre articol”, in care se trece dupa caz, numele site-ului detinut de Mastedo, asta fiind valabila si in cazul pozelor, link-ul catre sursa trebuie sa apara in articol.

2.3.6– Mastedo Grup, nu este raspunzator de articolele/ imaginile  /videoclipurile /melodiile audio/ si sau fisierele care fac parte in prezentele articole/postari, indiferent daca este vorba de mastedo.com/stiri, minilink.website, inmoot.com sau alt serviciu a lui Mastedo, doar autorul articolului/postarii, este singurul responsabil de continul acestuia, de textele, melodiile, fisierele si fotografiile ce le foloseste in realizarea articolelor;

2.3.7 – Autorul declara ca a citit, a inteles si a accepat termenii si conditiile de utilizare a oricarui serviciu oferit de Mastedo, inainte ca aesta sa inceapa sa publice articolele; acesta cunoaste legile internationale de copyright si ale drepturilor de autor si nu va publica texte si sau fotografii si sau alte tipuri de elemente, folosite in scopul realizarii articolelor, doar daca are un acord scris de la proprietarul de drep al dreptului de autor, acesta poata sa depaseasca cei 30%, respectiv limita de 500 de caractere, si sau sa foloseasca imagini, filmulete, segvente video si sau audio, in caz contrar, poate pierde dreptul de utilizare a respectivelor servicii si va fi trans la raspundere de legea care guverneaza continutul protejat sub drept de autor; in acest caz, autorul, este complet de acord, ca Mastedo, sa ofere informatii cu caracter personal, daca legea prin organele sale competente, cere acest lucru.

2.4 Inmoot.com

2.4.1 Termeni de bază

1. Trebuie să aveți 14 ani sau mai mult pentru a utiliza acest site.
2. Sunteți responsabil pentru orice activitate care are loc sub numele de utilizator folosite pe site.
3. Sunteți responsabil pentru păstrarea contului dvs. în siguranță.
4. Nu trebuie să abuzați, hărțuiți, amenințați sau intimidați alți utilizatori Inmoot.
5. Sunteți singurul responsabil pentru comportamentul dvs. și pentru orice date, text, informații, nume, grafică, fotografii, profiluri, clipuri audio și video, link-uri („Conținut”) pe care le trimiteți, postați și afișați pe serviciul Inmoot.
6. Nu trebuie să modificați, să adaptați sau să copiati Inmoot sau să modificați un alt site web, astfel încât să duceti in eroare utilizatori cu prizirea la faptul ca este site-ul Inmoot.com.
7. Nu trebuie să creați sau să trimiteți un e-mail nedorit niciunui membru Inmoot („Spam”).
8. Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod cu caracter distructiv.
9. În utilizarea Inmoot nu trebuie să încălcați nicio lege din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).
10. Încălcarea oricăruia dintre aceste acorduri va duce la rezilierea contului dvs. Inmoot. Cu toate că Inmoot interzice astfel de conduită și conținut pe site-ul său, înțelegeți și sunteți de acord că Inmoot nu poate fi responsabil pentru Conținutul postat pe site-ul său web și, totuși, puteți fi expus la astfel de materiale și că utilizați serviciul Inmoot pe propriul dvs. risc.

2.4.2 Conditii Generale

1. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a închide serviciul Inmoot din orice motiv, fără notificare în orice moment.
2. Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste Condiții de utilizare în orice moment. Dacă modificările reprezintă o modificare semnificativă a Termenilor și condițiilor de utilizare, vă vom anunța prin e-mail pe baza preferințelor exprimate în contul dvs. Ceea ce constituie o „schimbare materială” va fi determinat la discreția noastră, cu bună credință și folosind bunul simț și judecata rezonabilă.
3. Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui din orice motiv în orice moment.
4. Putem, dar nu avem obligația de a elimina Conținutul și conturile care conțin Conținut pe care le determinăm la discreția noastră, sunt ilegale, jignitoare, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, obscene sau de altfel obiectabile sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni de utilizare.
5. Serviciul Inmoot face posibilă postarea de imagini și text găzduite pe Inmoot pe site-uri web externe. Această utilizare este acceptată (și chiar încurajată!). Cu toate acestea, paginile de pe alte site-uri web care afișează datele găzduite pe Inmoot trebuie să furnizeze un link către Inmoot.

2.4.3 Drepturi de Autor

1. Nu revendicăm niciun drept de proprietate intelectuală asupra materialului pe care îl furnizați serviciului Inmoot. Profilul și materialele încărcate rămân ale tale. Vă puteți elimina profilul în orice moment, ștergând contul. Acest lucru va elimina, de asemenea, orice text și imagini stocate în sistem.
2. Încurajăm utilizatorii să își publice creațiile în domeniul public sau să ia în considerare si termenii de licență progresivi.

2.4.4 Premium

1. Acizitia unui cont si sau a unui serviciu premium pe Inmoot, reprezinta plata contravalorii serviciului din momentul prezent al achizitiei.

2. In functie de perioada si de termenii si conditiile prezente si aplicate pe site in acel moment, plata acestor servicii premium se poate face fie prin plata cu cardul si / sau plata cu punctele din cont.

3. Perioada de valabilitate a creditului/ a pachetului premium/ a contului premium sau al oricarui serviciu achitat, este cea mentionata in momentul achizitie si se poate limita pana la terminarea creditelor/beneficiilor, daca acestea, se epuizeaza, inainte de data data mentionata in momentul achizitiei.

4. Orice utlizator, poate renunta la achizitie in primele 14 zile, cu conditia ca valoarea beneficiilor ( a creditului, a punctelor, (a promomarilor de pagini, grupuri,ect), sa nu fie altfel decat intacte, in cazul in care utilizatorul a utilizat credite, puncte, promovari de pagina/postari/grupuri  sau a realizat alte operatiuni, prin care a inceput sa foloseasca resursele oferite de Inmoot si nu poate returna acest serviciu intact, se considera ca, utilizatorul/clientul, este de acord in totalitate cu refuzul plati inapoi din partea Inmoot, a contravalorii serviciului/creditului/avantajului achizitionat (cu excepti, punctul 2.4.4.5).

5. Utilizatorul serviciului Inmot, poate beneficia de anumita avantaje financiare, prin oferirea de puncte pentru postari, like-uri si comentarii la articole, pentru utilizatori care vin din partea acestuia prin link-ul propriu de afiliere si prin alte metode de generare de venit. Aceste tipuri de rasplatire a utiliatorilor pot varia de la caz la caz, de la campanie la campanie, de la tara la tara, ect si ofera posibilitatea utilizatorilor sa primeasca bani in contul lor (paypal, banca, ect), numai dupa ce au adunat suma minima pentru acesta operatiune (suma minima, pentru a putea cere banii). Punctele, in anumite cazuri, se pot transforma in credite, urmad ca acestea sa fie calculate in sumele de plata pe care utilizatorii le pot cere.

2.4.5 Publicitatea/promovarea

1. Indiferent de denumirea acesteia, de neferim la o actiune prin care aduce la cunostinta unui public de oameni o anumite informatie.

2. Promovarea este in principal, actiunea prin care utilizatorul promoveaza o pagina si sau o postare folosindu-se de punctele disponibile in respectivul pachet premium achzitionat.

3. Prin publicitatea, ne gandim mai mult la actiunea de a crea o campanie publicitara, unde adaugat titlul, descriere, tipul de plata (CPC sau CPM), tipul de publicitate (URL site, Promo Pagina, Promo Grup, Promo Eveniment), perioada de inceput si de sfarsit si bugetul total.

2.4.5 Rea vointa

1. Publicarea de articole de tip „campanie de publicitate”, conform punctului  2.4.5.3, presupune de a respecta termenii si conditiile acestui site, de a nu adauga in campania publicitara, dar fara a se limita la: adaugarea de fotografii si sau videoclipuri si sau text si sau link-uri si sau pagini si sau grupuri si sau evenimente si sau postari si sau articole audio, care prin natura lor, afecteaza dezvoltarea psihica si morala a societatii, prejudiciaza demnitatea umana, aduc ofensa convingerilor sexuale religioase sau politice utilizatorilor, cele care stimuleaza comportamente daunatoare sigurantei populatiei si mediului; pun in pericol viata cuiva; se promoveaza pornografia, pedofilia, traficul de persoane, traficul de arme, traficul de droguri, traficul de animale, traficul de obiecte si substante interzise sau incalca legea printr-un fel anume, sunt complet interzise.

2. In cazul incalcarii punctului 2.4.5.1, utilizatorul pierde accesul la cont, campania sau campaniile prin care acesta facea promovarea, vor fi oprite din difuzare, din contul acestui, sa vor opri 5.000.000 de Euro (sau echivalentul in moneda folosita) cu titlul de „amenda” (pentru a descuraja actiunile de acest tip), iar bani vo fi folositi de catre s.c. Mastedo Grup s.r.l., pentru dezvoltarea unui sistem din ce in ce mai performant pentru a preveni astfel de incalcari de lege; In cazul in care, suma este peste suma din cont a utilizatorului, se va opri doar sume de credite si puncte din cont, urmand sa ii fie sters contul, in cazul in care suma din contul sau depaseste suma de 5.000.000 de Euro, se va transfera diferenta in contul sau, urmand sa ii fie ster contul.

3. Indiferent de ce situatie este vorba, utilizatorul va pierde accesul la cont si daca situatia respectiva, este una de natura penala iar viata unei persoane este in pericol sau este o alta incalcare de lege, se vor oferi (si utilizatorul este complet de acord), toate informatiile necesare, autoritatilor si personalului abilitat angajat in respectiva institutie pentru a rezolva aceasta situatie.

2.5 Minilink.website

2.5.1 Despre

1. MiniLINK.website, ofera scurtarea adreselor de tip URL, adresa url personalizată, precum și produse și servicii de administrare a linkurilor și date analitice pentru utilizatorii săi. Pe lângă acest Acord, utilizarea miniLINK.website de către Client a serviciilor este reglementată de Politica de confidențialitate Minilink și politica de copyright DMCA Minilink .

2.5.2 Ofertele si domeniul de aplicare

1.Incepand cu data intrării în vigoare, MiniLINK oferă clienților anumite servicii pe site-ul minilink.website. MiniLINK poate adăuga, elimina,  modifica, suspenda, întrerupe, sau actualiza serviciile în orice moment, la discreția sa. După data intrării în vigoare a acestei actualizări, MiniLINK nu își asumă nicio obligație de a rula, furniza sau suporta versiuni vechi ale serviciilor MiniLINK.

2.5.3 Premium, Preturile si politica de aplicare

1. Prin achiziționarea unui plan premium, acești termeni pot suferi modificari prin adaugare si sau stergerea si sau modificarea printr-un acord suplimentar și sau a unui sau mai multor formulare, ale căror condiții vor controla măsura în care acestia vor intra în conflict cu acești Termeni.

2. MiniLINK oferă servicii MiniLINK bazate pe taxe, care oferă funcții și sau funcționalități suplimentare. Tarifele și serviciile pentru conturile plătite sunt descrise în pagina de Upgrade  (vizibila doar pentru utilizatorii conectati, pentru ca aceste preturi pot varia de la tara la tara) și pot fi actualizate din când în când. Dacă vă înscrieți pentru un cont plătit, sunteți de acord să plătiți catre MiniLINK toate taxele aplicabile pentru nivelul serviciilor MiniLIN în funcție de selecția dvs. Preturile sunt rambursabile in maxim 14 zile de la achizitie, cu excepția cazului în care utilizatorul a folosit minim o data serviciul de scurtare de link-ul in perioada in are contul avea beneficiile unui cont premium, iar utilizatorul, nu poate sa ofere/inapoieze intregul pachet de servicii intact, exceptie de la acest caz, o poate face o campanie aflata in desfasurare, care reglementeaza altfel aceste conditii si in cazul in care, legea o cere.

3. Dacă contul dvs. este setat să se reînnoiască automat sau se află într-o perioadă de încercare și ați furnizat deja o metodă de plată către MiniKINK pentru servicii, MiniLINK vă va percepe contul de plată automat la sfârșitul procesului sau la începutul fiecărui termen de reînnoire pentru termenul de reînnoire, cu excepția cazului în care ne anunțați că doriți să anulați sau să dezactivați reînnoirea automată înainte de expirarea termenului curent.

4. Puteți rezilia acordul în pagina „Dashboard” despre cont sau, dacă ați achiziționat Serviciul printr-un reprezentant al contului MiniLINK, contactând reprezentantul contului dvs. MiniLINK. Dacă vă aflați pe un plan de cont plătit care durează douăsprezece (12) luni sau mai mult, vă vom anunța în termen înainte de reînnoirea contului dvs., inclusiv orice modificare a comisioanelor pentru plan.

5. Clientul va plăti facturi MiniLINK pe intervalul de plată selectat. Dacă nu este specificat altfel, plățile vor fi efectuate imediat.

6. Clientul autorizează MiniLINK să perceapă Clientul toate Platile/Taxele aplicabile, utilizând metoda de plată selectată de Client prin intermediul platformei de plăți online MiniLINK si prin furnizorii de plati acreditati pentru acest scop.

7. Clientul va furniza informații de contact și facturare complete și exacte lui MiniLINK.

8. MiniLINK poate suspenda sau închide Serviciile dacă comisioanele sunt scadente. Taxele neplătite sunt supuse unei taxe financiare de un procent (0.5%) pe zi  sau maximul permis de lege, oricare dintre acestea este mai mic, la care se adaugă toate cheltuielile de încasare, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților.

9. Taxele sunt excluse de impozite, taxe, taxe, tarife și alte taxe guvernamentale (colectiv, „Impozite”), iar Clientul este responsabil pentru toate Impozitele rezultate din prezentul Acord sau utilizarea de către Client a serviciilor MiniLINK.

10. MiniLINK va factura Clientului pentru impozite atunci când i se va cere în conformitate cu legea aplicabilă, iar Clientul este de acord să furnizeze plata în condițiile facturii. În cazul în care Clientul este obligat prin lege să deducă și să rețină impozitele pe sumele plătite în temeiul prezentului Acord.

11. MiniLINK își rezervă dreptul de a downgrade, de a suspenda sau de a închide accesul Clientului la oricare sau la toate serviciile MiniLINK în cazul în care Taxele sunt scadente.

2.5.4 Licenta

1. Sub prezenta acestor termeni și condiții din prezentul Acord și la plata tuturor Taxelor si Comisioanelor datorate în temeiul prezentului document, ofera Clientului MiniLINK și oricărei alte părți convenite într-un Formular de Comandă, un drept limitat și revocabil, neexclusiv, nedisubscrisibil, netransmisibil, să utilizeze serviciile MiniLINK doar pentru a scurta localizatoarele de resurse ale adreselor de destinatie („URL”), să primiți anumite functii de legătură prin MiniLINK (definite si în Politica de confidențialitate a MiniLINK ) dar și pentru clienții cu planuri platite, să utilizeze celelalte produse și servicii definite pe formularul de comandă aplicabil în timpul termenul.

2. Ca parte a furnizării de servicii a MiniLINK, MiniLINK colectează și generează metrici de legătură MiniLINK, care sunt descrise în Politica de confidențialitate MiniLink.

3. Anumite valori limitate MiniLink a Link-urilor sunt publicate pe site-ul Minilink.website.

4. Clientul recunoaște și este de acord ca toate link-urie si rapoartele generate de MiniLINK si cele de tip „Link Metrics” sunt deținute de MiniLINK și că MinkLINK are dreptul să utilizeze, să licențeze, să vândă sau să dispună de metricele MiniLink Link, așa cum este detaliat în Politica de confidențialitate MiniLINK.

5. MiniLINK nu pune la dispoziția Clientului toate valorile MiniLINK Link. Clientul poate accesa, utiliza și copia valorile limitate de legătură MiniLINK pe care le punem la dispoziția Clientului în funcție de nivelul de servicii al Clientului. Clientul nu poate combina nicio Metrică de legătură MiniLINK cu nicio informație de identificare personală și nu poate sublicența, vinde, sindica sau partaja altfel Metric Link MiniLINK cu terți.

2.5.5Acreditarea 

1. MinkLINK va furniza Clientului credențe de acces netransferabile pentru serviciile MiniLINK.

2. Clientul nu trebuie să prezinte sau să mascheze identități atunci când folosește Serviciile MiniLNK sau sa caute alte credențe de acces.

3. Clientul nu are voie să selecteze sau să utilizeze ca nume de utilizator sau Domeniu scurt de marcă un nume supus oricăror drepturi ale unei persoane sau entități, altele decât Clientul, fără autorizația corespunzătoare.

4. Clientul nu are voie să selecteze sau să folosească, ca nume de utilizator sau Domeniu scurt de marcă, un nume altfel jignitor, vulgar sau obscen, sau să depășească orice acces permis de MiniLINK.

5. Clientul va proteja toate datele de acces furnizate de MiniLINK și va asigura confidențialitatea și securitatea acestora. În măsura în care Clientul este o entitate corporativă, mai degrabă decât o persoană fizică, doar angajații și contractorii Clientului („Personal”) pot utiliza serviciile MiniLINK.

6. Clientul trebuie să solicite Personalului său să respecte toate legile și restricțiile de utilizare (inclusiv restricțiile utilizatorului) prevăzute în acord sau prescrise în mod diferit de MiniLINK și nu vor împărtăși datele de acreditare de acces pentru a depăși limitările de utilizare ale nivelului de serviciu al clientului.

7. Clientul reprezintă și garantează că Personalul său are capacitatea și autoritatea de a încheia prezentul Acord; și ca, Clientul recunoaște că va fi pe deplin responsabil pentru orice acte sau omisiuni ale personalului său, indiferent dacă este autorizat sau neautorizat.

8. MiniLINK poate actualiza, reîmprospăta sau modifica modul de accesare a serviciilor MinkLINK la discreția sa.

2.5.6 Monitorizarea.

1. MiniLINK poate sa monitorizeze utilizarea serviciilor MiniLINK  de catre clientii acestuia, conform contractului prezent. Dacă MiniLINK observă un comportament dubios in ceea ce priveste funtionarea serviciilor MiniLINK, prin care clientul incalca prezentul contract, va notifica Clientul și se va oferi Clientului un numar de cinci (3) zile lucrătoare pentru a remedia nerespectarea respectivelor clauze. Dacă Clientul, nu remediază în termen de cinci (3) zile, MiniLINK  își rezervă dreptul de a suspenda sau de a înceta utilizarea de către Client a serviciilor MiniLINK.

2. MiniLINK  își rezervă dreptul de a suspenda utilizarea de către Client a serviciilor MiniLINK  fără notificare în cazul în care consideră, cu bună credință, securitatea contului MiniLINK  al Clientului a fost compromisă sau contul MiniLINK  al Clientului este utilizat în scop nelegal. Și poate suspenda sau înceta accesul Clientului la Servicii fără notificare pentru încălcarea Contractului.

2.5.7 Proprietate si licenta

1. Cu excepția oricăror Conținut pentru clienți sau Servicii pentru clienți, Clientul recunoaște și este de acord că MiniLINK este singurul și exclusivul proprietar al tuturor drepturilor, titlului și interesului și asupra serviciilor MiniLINK impreuna cum compania mama (Mastedo Grup S.R.L.) și a tuturor documentațiilor, metodologii, invenții, know-how, codului sursă,  scripturilor, procese, tehnici, concepte, instrumentelor, formatare, aranjamente, atribute vizuale, idei, drepturi la baza de date,  brevete, secrete comerciale, drepturi de autor și alte proprietăți intelectuale și toate instrumentele derivate, modificări, îmbunătățiri și îmbunătățiri ale acestora („ Materiale MiniLINK ”).

2. Nimic din prezentul acord sau orice alt document nu se consideră a transfera dreptul de proprietate asupra materialelor bitrate. Cu excepția drepturilor limitate de licență acordate în mod expres în acest document, nu se acordă drepturi asupra materialelor MiniLINK în condițiile de mai jos și toate drepturile asupra materialelor MiniLINK sunt rezervate.

3. Clientul nu este obligat să furnizeze sugestii, cereri de îmbunătățire, recomandări sau alte feedback-uri cu privire la serviciile oferite si furnitate de Mastedo, Minilink si sau alt serviciu oferit de companie si sau de colaboratorii acestora („Feedback”). Cu toate acestea, în cazul în care Clientul face acest lucru, toate drepturile, titlul și interesul pentru acest feedback vor fi atribuite și vor deveni proprietatea exclusivă și exclusivă a MiniLINK la crearea sa.

2.5.8 Restricții privind licența

1. Clientul nu trebuie să partajeze acreditările de acces pentru a depăși limitările de utilizator ale nivelului de service pe care Clientul l-a achiziționat.

2. Clientul și personalul său nu trebuie și nu vor permite niciunui terț să: (i) să acceseze Serviciile sau să exporte date de la Servicii pentru a crea un software, serviciu, documentație sau date pentru un serviciu de scurtare a URL-ului, altele decât MiniLINK sau să creeze link-uri scurtate.

3. Clientului ii este interzis sa creeze un serviciu care este competitiv cu, în mod substanțial similar sau confuziv similar cu orice aspect al serviciilor MiniLINK sau Mastedo; 

4. Clientului ii este interzis sa să modifice, să afișeze, utilizeze, să execute, să dezvăluie, să copieze sau să creeze lucrări derivate ale serviciilor MiniLINK, cu excepția celor permise în mod expres; 

5. Clientului ii este interzis sa foloseasca technici si metode prin care dezasambleaza, decompilează, imită, încadrează, scrijelează ecranul, sau oglindește serviciile MiniLINK sau ale lui Mastedo, sau să folosească orice alt mijloc pentru a încerca să descopere codul lor sursă, cu excepția cazului în care este permis în mod expres aici;

6. Evaluarea, REevaluarea, distribuirea, sublicența, gajul, atribuirea, partajarea, închirierea, vânzarea, închirierea sau transferul altfel al serviciilor MiniLINK sau a Mastedo.com prin Link oricărui terț;

7. Transmite un cod din partea utilizatorului sau a unor dispozitive dăunătoare, dezactivatoare, sau care încalcă proprietatea intelectuală a unei terțe părți, sau dăunătoare sau care conține informații personale ale unei persoane, drepturi de confidențialitate sau publicitate („Conținut interzis”) prin folosirea serviciilor MiniLINK;

8.accesul prin mijloace automate sau neautorizate, să monitorizeze, să interfereze, sau să încerce, să înlocuiască accesul, să perturbe, sau să evite măsurile de securitate pentru, serviciile MiniLINK sau a Mastedo Grup sau sisteme conexe, păianjeni, inclusiv prin roboți și alte metode electronice

9.Clientului ii este interzis să obscureze, să modifice, să elimine orice drepturi de proprietate sau alte notificări privind serviciile MiniLINK sau a Mastedo.

10. În pofida oricăror dispoziții contrare din prezentul contract, MiniLINK poate, în propria sa discreție, revoca imediat acordarea drepturilor, dacă Clientul încalcă sau amenință să încalce restricțiile din această secțiune sau creează alte probleme de securitate sau juridice.

11. Clientul este de acord că prin folosirea MiniLINK, acesta ii ofera acordul site-ului de a avea dreptul, pe lângă orice alte remedii de care dispune în drept sau în echitate, la o scutire injonctivă pentru a preveni încălcarea sau amenințarea încălcării obligațiilor Clientului în conformitate cu această secțiune, fără a avea nici o obligație de a demonstra un prejudiciu sau post ireparabil, o legatura, păianjeni și alte metode electronice; 

12. Clientului ii este interzis să obscureze, sau să modifice sau să elimine orice drepturi de proprietate sau alte notificări privind serviciile oferite de MiniLINK sau Mastedo.

13. În pofida oricăror dispoziții contrare din prezenta, MiniLINK poate, în propria sa discreție, revoca imediat acordarea drepturilor, dacă Clientul încalcă sau amenință să încalce restricțiile din această secțiune sau creează alte probleme de securitate sau juridice.

14. Clientul este complet de acord că MiniLINK va avea dreptul, pe lângă orice alte remedii si de a dispune în drept sau în echitate, la o scutire injonctivă pentru a preveni încălcarea sau amenințarea încălcării obligațiilor Clientului în conformitate cu această secțiune, fără nici o obligație de a demonstra un prejudiciu sau post ireparabil, o legatura, păianjeni și alte metode electronice;

15. Clientului ii este interzis să obscureze, să modifice, să elimine orice drepturi de proprietate sau alte notificări privind serviciile MiniLINK sau a  Mastedo.com. În pofida oricăror dispoziții contrare din prezenta, MiniLINK poate, în propria sa discreție, revoca imediat acordarea drepturilor, dacă Clientul încalcă sau amenință să încalce restricțiile din această secțiune sau creează alte probleme de securitate sau juridice.

16. Clientul este de acord că MiniLINK va avea dreptul, pe lângă orice alte remedii de care dispune în drept sau în echitate, la o scutire injonctivă pentru a preveni încălcarea sau amenințarea încălcării obligațiilor Clientului în conformitate cu această secțiune, fără nici o obligație de a demonstra un prejudiciu sau post ireparabil. o legatura. eliminați sau modificați orice drepturi de proprietate sau alte notificări asupra serviciilor MiniLINK sau Mastedo Grup.

17. În pofida oricăror dispoziții contrare din prezenta, MiniLINK poate, în propria sa discreție, revoca imediat acordarea drepturilor, dacă Clientul încalcă sau amenință să încalce restricțiile din această secțiune sau creează alte probleme de securitate sau juridice.

3. Drepturile de proprietate Intelectuala

3.1 Continutul site-urilor Mastedo.com; Inmoot.com; MiniLINK.website și toate paginile și subdomeniile acestora: elemente de grafica web, imagini, texte, scripturi, software, drepturi de model, drepturi de proiectare, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Mastedo Grup S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

3.2 Folosirea fara acordul Mastedo Grup S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

3.3 Mastedo Grup S.R.L. poate oferi Utilizatorilor si Colaboratorilor sai, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-urilor MASTEDO.COM, INMOOT.COM si MiniLINK.website

3.4 Utilizarea pe Mastedo sau pe un alt site detinut de Mastedo Grup srl si care se regaseste in acesti termeni si conditii, a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. Mastedo nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului; regula ce se aplica si in cazul serviciului de anunturi online ( Mastedo Anunt ) dar si pe oricare alta pagina, site, postare/articol, nume de utilizator, ce se regaseste pe paltforma Mastedo si pe toate domeniile detinute de acesta.

4. Exonerarea de raspundere

4.1 Mastedo Grup S.R.L. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la Mastedo/MiniLINK/INMOOT sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.

4.2 Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Mastedo Grup srl fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

4.3 Mastedo Grup S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

4.4 Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in sectiunile blog literar, comunitate culturala si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a platformei detinute de Mastedo Grup srl.

4.5 Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Mastedo nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

5. Limita accesului la site

5.1 Utilizatorii platformei Mastedo.com, Inmoot.com si sau MiniLINK.website pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu Mastedo, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam.

5.2 Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate.

5.3 Mastedo Grup srl nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

5.4 In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii, fotografii, etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda Mastedo si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace.

5.5 Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

5.6 In cazul inalcarii drepturilor de unul sau mai multi utilizatori asupra unui materia fotografic, audio si sau text, acesta este singurul raspunzator de eventualele daune provocate prin folosirea respectivului material si da acordul lui Mastedo Grup srl sa ofere catre proprietarul dreptului de autor, toate informatiile ce ajuta la indentificarea autorului care a folosit materialul fara un drept in acest sens.

5.7 Mastedo Grup, nu este raspunzator de eventualele pagube prin folosirea materialului protejat prin drept de autor, fara a avea un drept in acest sens de unul sau mai multi utilizatori si va face tot posibilul ca persoana responsabila sa fie identificata de proprietarul dreptului de autor si daca este cazul de organele legii, abilitatea in acest scop.

6. Prelucrarea datelor cu caracter personal ( GDPR )

Toate informatiile despre procesarea de catre Mastedo Grup srl a Datelor cu Caracter Personal, este disponibila pe pagina fiecarui serviciu in parte.

6.1 Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, date de geolocalizare/date de trafic, altele

6.2 Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe Mastedo, MiniLINK si sau Inmoot va primi comunicari comerciale din partea Mastedo Grup doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

6.3 Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. Mastedo Grup va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

6.4 Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Mastedo Grup srl are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

6.5 Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe Mastedo, MiniLINK si sau Inmoot, informarea Clientilor privind evolutia si starea contului, istoriul cautarilor, istoricul actiunilor, istoricul achizitiilor, istoricul vanzarilor, instoricul task-urilor si alte tipuri de setari si de istorice ce pot diferentia de la un serviciu al Mastedo Grup la altul.

6.6 Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a Mastedo Grup si cu utilizarea si prelucrarea de catre Mastedo, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

6.7 Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale.

6.8 Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre Mastedo Grup S.R.L.. printr-un e-mail catre contact@mastedo.com, in care sa contita documentele scanate si sau alt tip de informatie prin care acesta cere sa fie modificate si sau sterse anumite informatii.

6.9 Mastedo Grup nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe Mastedo pentru niciun fel de prejudiciu.

6.10 Not keeping data: Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre www.mastedo.com, www.inmoot.com sau www.miniLink.website ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

6.11 3D Secure: 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

7. Inregistrarea ca Utilizator

7.1 Utilizatorii ce doresc inregistrarea si sau folosirea oricarui serviciu al Mastedo Grup, trebuie sa citeasca si sa accepte in totalitate „termenii și conditiile” ( cei prezenti în acest document ) si anexele prezente pentru fiecare serviciu in parte (daca este cazul), in caz contrar, sunt rugati sa paraseasca pagina de internet a Mastedo Grup pe care aceesta se afla.

8. Pretul

8.1 Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente; Preturile sunt detaliate pe fiecare serviciu/site in parte.

8.2 Preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul platforma Mastedo ( Mastedo Magazin, Mastedo Anunt Minilink, Inmoot sau alte servicii de vanzari si sau servicii ce aparțin Mastedo Grup ) sunt exprimate in Lei ( sau alta monda selectata de client cu conversia acesteia in lei sau la contravalorea monedei procesatoare din respectiva zi (si sau folosita pe un serviciu sau altul al Mastedo Grup) din ziua curenta a cursului valutar plus (+) un eventual procent de 2%, ca si comision de risc), iar restul taxelor ( T.V.A., taxa eco, etc ) dacă este cazul.

9. Campaniile promotionale

9.1 Codurile promotionale

9.1.1 Codurile promotionale oferite de Mastedo Grup prin orice promotii sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mailul de transmitere a codului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. De mentionat este faptul ca unele produse sunt incadrate in categoria „Exceptii”, produse asupra carora nu se pot aplica coduri promotionale, ci se achizitioneaza la pretul afisat pe site.

9.1.2 Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

9.1.3 Intr-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional, pagina de Comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi Comanda. Pentru eligibilitatea la o promotie nu este luata in calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel.

9.1.4 Promotiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplica pentru fiecare livrare.

9.1.5 In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional respectiv exclusiv in scris, printr-un e-mail pe adresa contact@mastedo.com, care sa contina id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului si codul promotional. Acestea se reactiveaza pe o perioada de maxim 30 de zile calendaristice. Atentie! Promotiile nu se cumuleaza intre ele. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in promotie ( sau persoana care realizeaza comanda, detine un cont cu anumite beneficii financiare presetate,de exemplu, i se afiseaza pretul final pe site cu 3% mai mic, in cazul partenerilor, iar acest pret, poate sa beneficieze si de reducerea suplimentara oferita de codul/voucherul aplicat in comanda).

9.1.6 De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii. Anumite campanii promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat in regulamentul campaniei respective.

9.1.7 Mastedo Grup stabileste unilateral sau in colaborare cu anumiti furnizori ai sai regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe Mastedo, MiniLINK si Inmoot.com acestea fiind publicate exclusiv pe site.

9.1.8 Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil.

9.1.9  Mastedo nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor/serviciilor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

9.2 Intreruperea campaniei promotionale

9.2.1 In cazul unei campanii promotionale oraganizate de Mastedo Grup, acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazine, etc.).

9.2.2 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

9.3 Vouchere / cupoane / coduri promotionale

9.3.1 Prevederi generale Voucher = cod promotional, cupon promotional.

a) Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher si are diverse cerinte pentru a fi valid si aplicabil. Va rugam sa verificati cu atentie.

b) Toate detaliile si informatiile de pe voucher astfel incat discountul sa va poata fi acordat.

c) Valoarea fiecarui voucher este specificata pe acesta ( suma fixa sau procentuala )

d) Taxele de transport si manipulare se aplica oricarui produs achizitionat, indiferent de valoare daca in promotii, regulamente etc nu se prevede altfel. Astfel, daca un voucher impune o anumita valoare minima de achizitie a unor produse, taxele de transport, manipulare etc se aplica de asemenea si acestor produse. Un voucher nu se poate utiliza pentru a plati taxele, tarifele de livrare, manipulare sau alte servicii, cu exceptia cazului in care se convine altfel.

e) Orice articol, indiferent de promotie va avea o valoare minima, Mastedo ( mai ales Mastedo.com/Magazin ) nu poate comercializa produse cu valoare zero.

f) Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege in functie de promotie.

f.1) Voucherele sunt valabile numai daca sunt folosite pe site-ul www.mastedo.com/magazin, MiniLINK.website sau Inmoot.com si sau alt serviciu al Mastedo Grup, daca este specificat acest lucru.

f.2) Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.

f.3) Voucherele nu sunt destinate revanzarii si nu pot fi convertite in bani.

f.4) Voucherele nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.

g) Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe Mastedo.com, MiniLINK.website si Inmoot.com sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate. Regula ce se aplica si in cazul tuturor serviciilor de tip „voucher”, ce sunt oferite de Platforma Mastedo.

9.3.2 Conditii de aplicare

a) Fiecare voucher va fi limitat astfel incat nu se admit mai multe vouchere de pe o adresa de IP/de pe aceeasi adresa.

b) Orice promotie la care se aplica vouchere de reducere se limiteaza la un singur sau mai multe vouchere per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca si client / utilizator / user), ce este preferential de la promotie la promotie si de la utilizator la utilizator.

c) Fiecare voucher este limitat la o singura utilizare sau mai multe si are valabilitate pentru o perioada limitata de timp, astfel cum se va mentiona in termeni si conditii aferente, in mailul de oferire a voucherului si in contul de utilizator sectiunea “vouchere”, sau cum se mentioneaza in fiecare promotie/oferta in parte. Mastedo Magazin ( sau alt serviciu de acest tip ce este oferit si/sau furnizat de Mastedo Grup ) isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere in orice moment, cu anuntarea prealabila a clientilor.

d) Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva.

e) In cazul in care produsele pentru care a fost acordat voucherul si pentru care clientul s-a calificat la acordarea promotiei nu au fost achizitionate, voucherul nu poate fi aplicabil. De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate/returnate de catre client nu pot fi considerate valide, acestea avand efecte numai ca reducere aplicata acelor produse efectiv platite.

f) Voucherul se aplica numai produselor/categoriilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in promotie. Produsele care sunt excluse din promotie sunt comunicate in termeni si conditii sau in anumite regulamente sau oferte speciale in sectiunea “exceptii”. Aceste exceptii includ produse care prin lege nu se pot vinde cu discount.

g) Ofertele promotionale nu se pot cumula in aceeasi comanda. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comanda.

h) In cazul comenzilor care contin mai multe produse, valoarea voucherului de reducere este alocata fiecarui produs in dependenta de valoarea ponderata a acelui produs din valoarea totala a comenzii, excluzand sau nu taxele de transport, manipulare si alte servicii, ce depinde la de caz la caz, de la tipul de client la tipul de client si de la voucher la voucher.

i) Orice voucher va fi valabil incepand cu data aplicarii acestuia ca reducere la comanda deja efectuata. Un voucher nu se poate aplica pe o comanda plasata in trecut.

9.3.3 Anulare, refuz, retur comanda

a) In cazul returnarii produselor achizitionate cu voucher, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea returului.

b) In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita iar voucherul isi va pierde valabilitatea si nu va putea fi reactivat.

c) In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher si contine mai multe produse este anulata, respinsa sau returnata partial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse ramase in comanda daca valoarea comenzii nu respecta conditiile ofertei/promotiei. Mastedo Magazin, MiniLINK si Inmoot ( sau alt serviciu de acest gen, ce este oferit de Mastedo Grup ) nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comanda cu produse multiple. Clientului i se va restitui suma achitata de acesta pentru produse.

9.4 Campanii cu produs cadou

9.4.1 Pentru a beneficia de produsul cadou valoarea totala a produselor achizitionate de Client trebuie sa atinga pragul minim de 50 RON sau suma minima, ce apare pe site pentru produsul si/sau serviciul vandut de Mastedo in acea perioada ( iar taxele de curierat nu sunt incluse, doar daca nu este specificat altfel ). În cazul in care valoarea totala a produselor nu atinge acest prag, produsul cadou nu va fi disponibil.

9.4.2 Orice promotie la care se ofera produs cadou se limiteaza la 1 PRODUS CADOU oferit in perioada de campanie per persoana fizica sau juridica (identificat ca si client/utilizator/user), indiferent de numarul comenzilor inregistrat de catre o persoana fizica sau juridica in perioada in care campania este in curs de desfasurare, doar daca nu este specificat diferit in respectiva campanie.

9.4.3 In cazul in care exista situatii de frauda identificate, Mastedo Grup isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula comenzile fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

9.4.4 De asemenea, daca o comanda la care s-a oferit produs cadou este respinsa sau returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata. Conditiile integrale de retur se pot gasi la punctul 10 („Politica de retur”).

10. Politica de retur. 

10.1 Dreptul de retragere si Conditii generale

a) Mastedo Magazin, MiniLINK si Inmoot ( sau alt serviciu de acest tip ) ofera retur gratuit în cazul în care comanda este greșită de către Mastedo și / sau produsele sunt deteriorate la verificarea împreuna cu, curierul, pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea coletului, doar dacă coletul este complet ( are toate produsele, accesoriile, produsele primite bonus/cadou în comanda, în ambalaje originale și nedeteriorate { Orice urmă de uzură adusă acestora scade valoarea produsului } și este deacord cu termenii și conditiile de folosire a unui voucher ce se regasesc la punctul „9.3.1” din acest document )

b) Comenzile cu livrare pe teritoriul Romaniei sunt eligibile pentru retur. In urma solicitarii primite de la client, Mastedo va trimite curierul la adresa indicata de client pentru a ridica coletul de retur.

c) In cazul comenzilor cu livrare internationala, costurile de retur cad in sarcina clientului. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la depozitul Comerciantului. Adresa la care se trimit coletele de retur este specificata in momentul contactarii Mastedo Grup de catre client, iar aceasta poate fi diferita in functie depozitul local

d) In caz de retragere din contract, clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maximum 30 zile de la data retragerii din contract.

10.1.1 Modalitati si termene de returnare a produselor

a) Clientul se obliga sa notifice Mastedo Grup de intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la contact@mastedo.com sau sa efectueze returul prin facilitatea de retururi on-line ce se poate gasi in contul de utilizator, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, Mastedo Grup poate refuza coletul.

b) Informatiile necesare care trebuie furnizate către Mastedo Magazin ( sau a alto servicii similare ) pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:

b.1) Data expedierii coletului;

b.2 ) Numarul Comenzii;

b.3 ) Suma de returnat;

b.4 ) Adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;

b.5 ) Modalitatea de plata dorita ( datele contului bancar sau voucher de cumparaturi echivalent cu suma produselor returnate ).

c) La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, Mastedo ( sau colaboratorul ) efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate nu intra in responsabilitatea clientului, acestea urmand a fi asumate de Mastedo, dar în cazul în care Mastedo, realizeaza ca în momentul primirii comenzii aceasta are lipsuri de piese/componente, nu sunt adaugate toate produsele în colet care au fost primite cadou/bonus la la realizarea și primirea comenzii, unul sau mai multe produse sunt defecte sau au urma de uzura atât a acestora cât și ambalajelor, Clientul este deacord ca Mastedo, în momentul în care trebuie sa trimită bani în contul clientului sau sa emita un cod/voucher de cumpărături, aceasta sa nu fie de valoarea platita initial de client și sa suporte penalitati banesti aferente contravalorii daunei / defectului cauzat ce se regaseste în colet si sa suporte costul de retur pentru colet, in urma carora, Mastedo/colaboratorul, este obligat sa vanda acest produs cu un pret mai mic catre noul client.

d) Daca in momentul in care, Mastedo ( sau colaboratorul ), a anuntat clientul de suma pe care o poate oferi clientului ( transfer bancar / voucher de reducere ), iar punctul 10.1.1 litera „c”, este calculat in acesta suma ( clientul nu a trimis toate produsele si/sau coletul este afectat/uzat/defect si/sau ambalajul este uzat sau nu este cel original ); clientului, ii este specificat suma pe care o sa o primeasca in schimbul coletului trimis, iar daca acesta nu este de acord cu suma pe care Mastedo ( sau colaboratorul ) trebuie sa o ofere; clientul poate cere ca Mastedo ( sau colaboratorul ), sa trimita coletul catre client, dar cu specificatia ca acesta ( clientul ), este complet de acord, da achita primul transport ( de la el, la Mastedo/colaborator ) dar si returul ( dupa ce a aflat ce suma poate sa primeasca pentru colet, dar nu este de acord ); clientul, se face obligat sa achite, transportul de la Mastedo/colaborator la acesta, dar si o taxa de ramburs ( prima taxa de transport, de la client la Mastedo/colaborator + eventuale comisioane pentru procesarea acestei cereri )

10.1.2. Conditii de returnare a produselor

a) In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit ( factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu Mastedo Magazin sau alt serviciu de acest tip, ce este oferit de Mastedo Grup si sau colaboratori doar daca nu este spceficat altfel).

b) In conformitate cu legea in vigoare, Mastedo Magazin, Inmoot, MiniLink si sau Colaboratorul isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie, ciorapi si produse cosmetice desigilate, produse alimentare. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

c) In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata. Conditiile campaniilor promotionale se pot citi la punctul 12. Campaniile Promotionale sunt specificate la punctul 9.4 Campanii cu produs cadou.

d) Mastedo Magazin sau colaboratorii, pot refuza returnarea comenzilor ce contin obiecte personalizate la cererea clientului, „prin Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 litera c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;” In aceasta categorie intra orice produs personalizat cu imagine si/sau textul ales de client; indiferent daca a ales o/un imagine/text de pe Mastedo ( prețul produselor personalizate include prețul produsului plus personalizarea acestuia, iar personalizare se face doar prin alegerea unei imagine/text de către client ) sau a trimis propria/ul imagine/text.

10.1.3 Retur DOA (Dead on arrival) In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de maxim 48 de ore de la primirea produsului la adresa de email contact@mastedo.com

10.1.4 Termene de returnare a banilor

a) Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate, costul transportului achitat fiind suportat de client, in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care Mastedo Magazin/colaborator este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

b) Dupa validarea returului, clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor sub forma de numerar sau printr-un cupon valoric pe care il va putea folosi in termen de 30 zile de la data confirmarii primirii returului de catre Mastedo Magazin/colaborator. Dupa aceasta data cuponul isi pierde valabilitatea.

10.2 Dreptul de retragere

a) In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, Clientul are urmaroarele drepturi si obligatii referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta:

b) Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.

c) Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

d) Mastedo/colaboratorul va rambursa Clientului contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii facute de catre Client catre Mastedo Magazin, MiniLINK, inmoot sau colaboratori in ceea ce priveste decizia de retragere din contract, dar numai daca, Mastedo Grup/colaboratorul, a primit coletul de la client.

e.) Conform legii sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

e.1 ) Contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Clientului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

e.2 ) Furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

e.3 ) Furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

e.4 ) Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

e.5 ) Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;

e.6 ) Furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

e.7 ) Furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii Contractului, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 (treizeci) de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care Vanzatorul nu le poate controla;

e.8 ) Contractele în cazul cărora Clientul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizează alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;

e.9 ) Furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare; furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii; furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Clientului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere. Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

10.3 Exercitarea dreptului de retragere

10.3.1 In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, Mastedo Magazin, MiniLink, Inmoot sau colaboratorii se obliga sa returneze suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Client in ceea ce priveste deciziei sa de retragere din Contract.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

a) pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

b) pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

c) Clientul va informa Mastedo Grup in ceea ce priveste intentia sa de retragere din contract prin completarea formularului de returnare produs din contul de client, prin email sau telefonic.

11. Forta majora

a) Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

b) Daca in termen de 15 zile, evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

c) Forta majora va fi probata conform legii.

12. Solutionarea conflictelor.

12.1 Legea aplicabila Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre Mastedo Grup si sau colaborator si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

13. Frauda

13.1 Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul Mastedo Grup ( Mastedo Magazin, Inmoot, MiniLINK sau alt serviciu al Mastedo ) isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

13.2 Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor Mastedo, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor Mastedo, deturnarea continutului livrarilor catre terti, etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

14. Dispozitii finale

14. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 06.12.2019: S.C. MASTEDO GRUP S.R.L. ( Mastedo.com, Minilink.website si Inmoot.com )