Viteza 5G, va schimba lumea !

MASTEDO
Read Time3 Minute, 42 Second

Viteza 5G

Aduce noua tehnologie de transfer de date, dar aspectele ce țin de orașe inteligente, mașini autonome și Internet of Things, urmand ca utiliztorul obisnuit va sti care va fi viteza internetului 5G ce oferita de operatori,nu cea promisă de operatorii de telecomunicatii.

Aceste noțiuni vin de liderii industriilor de tehnologii 4G si 5G (Huawei este cel care colaborează cu 45 din topul celor 50 cei mai importanți operatori la nivel global iar Orange, Vodafone și Deutsche Telekom se numara printre acestia) iar de la inventatorii dongle-ului 3G și a modului ”Avion” al telefoanelor, tinzi să nu le tratezi ca pe niște previziuni științifico-fantastice, ci ca pe o realitate din viitorul apropiat.

Când apar aceste informații in progresele aceastei tehnologii a viitorului, înțelegem cât de mare este potențialul pentru a schimba societatea.

Articolul continua dupa recomandari (p)

Depasind deja trei generații a tehnologiei aflate in domeniul comunicațiilor mobile și ne aflăm la a patra, însă visam la generația cu numărul cinci.

1G Este primul membru al generatiei de telecomunicații analog, ce a luat naștere în anul 1979 în Tokio ce s-a extins rapiditate în toată Japonia.

2G  A apărut la zece ani distanță si punând la dispoziția clienților partea de servicii de telecomunicații digitale.

Chiar dacă a fost depasit rapid de alte două generații, standardul încă rămâne cel mai folosit la nivel global.

3G Ofera capacitatea de a transfera simultan două tipuri de informații: voce ( print-o convorbire telefonică) și non-voce, ca de exemplu transfer de date: de poștă electronică ( e-mail ), mesaje instante și/sau pagini de web.

Doar în Statele Unite ale Americii operatorii de telefonie încep să utilizeze 3G pe frecvențele vechi ale generației 2G, introducând treptat noua tehnologie.

4G Este umele generației a patra de tehnologie telefonică mobilă, aceasta fiind succesoarea 3G-ului. Un sistem 4G oferă internet mobil de mare viteză.

De acest sistem pot sa beneficieze si  laptopurile cu o conexiune prin modem USB fără-fir, smartphonurile și alte sisteme mobile.

Recent noile sisteme de operare mobile: Android, iOS, Windows Phone intră în categoria 4G.

5G Este numele generației a cincea de tehnologie rețele celulare fără fir, aceasta fiind succesoarea tehnologiei 4G.

Sursa: Wikipedia.org

0 0

Autor:

MASTEDO

MASTEDO® este o multi platforma menita sa faciliteze servicii de calitate si beneficii utilizatorilor sai.
administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Top 10 jafuri din istorie ( cele mai tari )

De-a lungul vremii, Mulţi oameni au plănuit în glumă cum să realizeze jaful perfect. Din fericire, majoritatea au fost destul de înţelpţi să se oprească numai la fanteziile care făceau […]