Top 20 de lucruri ȘOCANTE despre telefoanele mobile

Read Time8 Minute, 25 Second

Telefoanele

mobile inteligente sunt considerate de mulți una dintre cele mai bune și utile invenții ale lumii moderne.

Noi vă propunem astăzi să aflați 20 de lucruri șocante despre telefoanele mobile.

#1 telefoane pe care de altfel le folosim non stop, sunt obiecte care au devenit indispensabile vieții și care conțin pe suprafața lor de 18 ori mai multe bacterii și microorganisme decât un vasul tă de toaletă.

#2 Ai experimentat vreodată oboseală foarte mare chiar și după un somn lung ?

Ai avut dureri de cap și amețeli dimineața fără să ai alte afecțiuni asociate ?

Asta pentru că dormi cu telefonul în pat, sub pernă sau pe noptieră în apropierea capului iar telefonul tău emite radiații electromagnetice non-stop.

Ele sunt construite să nu provoace ceva rău efectiv și există și reglementări internaționale în sensul acesta dar stând cu telefonul lângă cap mai multe ore la rând poți experimenta astfel de senzații neplăcute.

Articolul continua dupa recomandari (p)

#3 Credeați că Iphone X este scump ? Aflați că primul telefon mobil din lume s-a lansat în anul 1883 și se vindea în America cu aproape 4000 de dolari.

4 Acel telefon era un Nokia și apropo de asta, cel mai probabil ai avut și tu Nokia 1100;

toată lumea a avut și asta pentru că acest model este cel mai bine vândut telefon al tuturor timpurilor și totodata cel mai bine vândut aparat electronic al tuturor timpurilor cu peste 250 de milioane de unități vândute în întreaga lume.

5 Un record pe care Apple și-a dorit să îl bată dar nu a reușit.

Totuși se poate lăuda cu fapul că în anul 2012 a vândut aproximativ 340 de mii de Iphone-uri zilnic tot anul și făcând un calcul ajungem la 122 de milioane de unități vândute în tot anul.

Și mai interesant este că din punct de vedere matematic Apple a vândut cam 4 telefoane pe secundă.

6 Atâtea telefoane se cumără în lume și e oarecum surprinzător că în Mare Britanie 100 000 de telefoane sunt scăpate în toaletă zilnic.

7 70% din totalul telefoanelor mobile produse vreodată sunt fabricate în China.

8 80% din populația planetei deține în prezent un telefon mobil.

9 90% dintre adulții care au telefon mobil pot să îl acceseze în mai puțin de două secunde, întrucât este așezat foarte la îndemână la doar câțiva centimetri depărtare.

10 Industria telefoanelor mobile este industria care a crescut și s-a dezvoltat cel mai mult și cel mai rapid într-un interval extrem de scurt de timp.

11 Cel mai scump telefon din lume produs vreodată este Iphone 5 Black Diamond, el costă 15 milioane de dolari;

producerea sa durează circa două luni și jumătate și conține 134 de grame de aur de 24 de karate și 600 de diamante albe pentru design.

12 Un Iphone de 15 milioane de dolari este ceva ce noi oamenii de rând nu ne vom permite vreodată dar măcar putem să fim bucuroși că telefonul nostru are o viteză de lucru și de procesare mult mai mare decât aveau calculatoarele folosite în misiunea apollo 11.

13 În Japonia, 90% dintre telefoane sunt rezistente la apă și această funcție nu mai este de mult o noutate pentru japonezi, măsura a venit pentru că tinerii din japonia folosesc foarte mult telefoanele la duș.

14 Telefoanele produse de Apple au avut și au în continuare vânzări mai mari decât orice produs vândut de Microsoft vreodată.

ÎNTREBARE FULGER : Ai cumpărat vreodată o licență pentru Windows sau WinRAR ? Răspunde în secțiunea de comentarii.

15 Nomofibia este frica de a rămâne fără telefon sau a-ți pierde semnalul, o fobie de care tot mai muli cetățeni ai lumii moderne suferă.

16 Și dacă credeai că umanitatea nu te mai poate surprinde, te înșeli. Conform unui studiu în lume mai multă lume deține un telefon mobil decât o toaletă.

17 În decursul unei luni 65% dintre utilizatorii de telefoane deștepte nu descarca nicio aplicație.

18 Și dacă vorbim despre download-uri, 99% dintre virușii de telefon sunt făcuți special pentru Android, probabil restul 1% sunt pentru Nokia întrucât Iphone-ul nu poate fi virusat.

19 Aruncatul de telefoane mobile pe jos pentru a le sparge cât mai grav este sport oficial în Finlanda.

20 O persoană își deblochează telefonul mobil în medie de 110 ori pe zi.

Foarte interesant este că dacă actul în sine de deblocare al ecranului durează între 2 secunde dacă nu ai parolă și 10 secunde dacă ai ceva complex, înseamnă că ne petrecem pe zi;

în medie, între 220 și 1100 de secunde adică între 3.6 și 18.3 minute doar deblocându-ne telefonul.

Pe an ar însemna între 22.3 și 111.5 ore irosite pentru asta. Fiți deștepți, economișiți timp și scoate-ți parola de la ecran !

Acesta a fost topul și așteptăm opiniile voastre în secțiunea de comentarii. Puteți urmări aici și versiunea VIDEO pentru mai multe informații și surprize.

1 0

Autor:

Satira Romaneasca

Un canal romanesc educativ cu tente umoristice
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Cum s-a parasutat D. B. COOPER cu 200.000$ dintr-un AVION?

Se spune că D.B. Cooper și-a aprins o țigară și a comandat o sticlă de whisky și o sticlă de sifon înainte să amenințe că aruncă în aer zborul 305 […]