Top 10 DESENE ANIMATE din copilarie

Joker
Read Time16 Minute, 1 Second

Desenele animate sunt

Si vor fi o sursa foarte importanta de informatii si de amuzament pentru copiii mici, dar nici adultii si adolescentii nu sunt exclusi de pe lista fanilor de animatii.

Tu te-ai uitat la desene, eu m-am uitat la desene, iar altii chiar dezvolta pasiuni uriase in ceea ce priveste lumea animata.

Astazi va voi prezenta Top 10 DESENE ANIMATE din copilaria MEA.

https://www.youtube.com/watch?v=5nThtAg6xlA

10. Johny test

Serialul se învârte în jurul lui Johnny Test, un puști de 11 ani foarte aventuros și neastâmpărat.

Alături de câinele lui vorbitor Dukey și de surorile sale gemene geniale Susan și Mary, aceștia trec prin aventuri grozave și oarecum neobișnuite.

Articolul continua dupa recomandari (p)

9. Tinerii Titani

Tinerii Titani sunt cinci adolescenți total diferiți unii față de alții și față de lumea reală, având puteri supranaturale, dar care au voință, curaj și un numitor comun: să lupte împotriva răului.

  • Robin – Ajutat de cureaua sa, Robin a învățat totul despre arta de a fi lider de la nimeni altul decât Batman. Posedă o agilitate și o viteză extraordinară în bătălie, dar nu își pierde niciodată simțul de distracție și prietenie față de ceilalți Titani.
  • Raven – Cel mai misterios membru al Tinerilor Titani, Raven are puteri care te înfioară și o prezență mistică. Are un trecut destul de întunecat pe care încearcă să-l uite și este bântuită de viziuni terifiante ale viitorului.
  • Cyborg – Jumătate om, jumătate robot, Cyborg are o putere incredibilă și o grămadă de dispozitive în interiorul armurii sale protectoare, sub care descoperim, de fapt, un tip foarte sensibil.
  • Starfire – O ființă dintr-o altă lume, Starfire încă mai are multe de învățat despre planeta Pământ și despre obiceiurile de aici. Starfire poate zbura și împroșca cu fulgere verzi din mâini și e mai puternică decât pare.
  • Beast Boy – Rapid la vorbă și foarte nesigur pe el, Beast Boy ar face orice pentru a râde bine. Având capacitatea de a se metamorfoza în orice formă de animal pe care-l dorește, acest schimbător de formă se poate adapta la orice pericol care îi paște pe titani.

8. Ed, Edd si Eddy

Acțiunea seriilor planează asupra a trei băieți adolescenți cu personalități total diferite, doar numele lor fiind variații ale lui „Ed”.

Ed, care este încet la minte și câteodată vorbește incoerent; Edd, care de obicei este numit „Dublu D”, este foarte inteligent; și Eddy, liderul lacom al trioului.

Colectivul lor este cunoscut ca „Ezii”; cei trei locuiesc într-o suburbie din Peach Creek, învățând la o școală de acolo care este arătată doar în episoadele speciale sau de toamnă (sezonul 5).

Conduși de Eddy, Ezii fac diverse farse pentru a lua bani de la cunoscuții lor, însă planurile lor de obicei eșuează și prietenii lor se răzbună.

Numărul personajelor din ‘Ed, Edd și Eddy este fixat la douăsprezece.

Nici un alt personaj nu mai apare în afară de cele principale și adulții care nu sunt văzuți niciodată.

Timpul nu este relevat

-Danny Antonucci afirmă că dorea ca show-ul să se potrivească fiecărei generații. Așadar, dacă este nevoie de un VCR sau calculator, el va apărea.

Cele mai iubite dulciuri din show, în special de Ezi, sunt sfarma-falcile.

Majoritatea episoadelor au ca desfășurare a acțiunii încercarea Ezilor de a căuta sfarmă-fălci.

Acestea sunt vizibil mărite: mai mari ca și capul unui copil.

Un personaj bucurându-se de aceste dulciuri va avea bila de mărimea unei bile de bowling într-o parte a obrazului său.

7. Cwoder

Acțiunea se petrece în Orașul de Marțipan, unde pofticiosul Chowder visează să devină un bucatar renumit și sub îndrumarea atentă a lui Mung Daal gătește niște rețete uluitoare!

Serialul este o similaritate subtilă între realitate și „magica” lume culinară.

În fiecare sfârșit al episodului apar marionete, înfățișând personaje ale serialului, vorbind pe diferite teme.

Personajele sau localurile sunt numite după anumite mâncăruri sau tacâmuri.

În începutul acestui serial apare o carte veche intitulată Chowder, deschizându-se și arătând Orașul de Marțipan

În timpul primului episod, apare unul din dinții lui Chowder cu o carte în mână povestindu-ne despre episod.

6. Ben 10

Eroul principal este un băiat de 10 ani pe nume Ben Tennyson.

Cu ajutorul unui ceas extraterestru, care se numeste Omnitrix, se poate transforma in diferite specii de extraterestri cu puteri incredibile.

El este ajutat de verișoara sa de 10 ani, Gwen Tennyson și bunicul său Max.

Acesta din urmă îl ia pe Ben îndată ce s-a terminat școala în tradiționala excursie din vacanță, inainte de a gasi Omnitrixul.

5. Laboratorul lui Dexter

Serialul prezintă viața unui băiețel de aproximativ 8 ani pe nume Dexter, ce este tachinat de sora lui Dee Dee, cu un IQ foarte mare ce are un laborator secret plin de tehnologii foarte avansate ascuns în spatele unei bibloteci.

El are și un dușman pe nume Mandark, care este la fel deștept ca Dexter, poate chiar mai deștept.

4. Sa inceapa aventura

Seria prezintă aventurile ficționale dintre doi prieteni foarte buni: Jake, câinele bătrân și înțelept cu o inimă mare și bună, și Finn, băiatul de 12 ani, care mai presus de toate vrea să fie un erou.

Cei doi prieteni sunt cei mai apropiați din lume.

Ei își știu toate secretele, și se ajută unul pe altul în situații dificile, iar la orizont sunt probleme pe care ei știu că le pot rezolva.

Finn și Jake te pot face să râzi până la lacrimi, salvând vieți și explorând insule periculoase, în căutarea aventurilor palpitante…

Finn a fost găsit în pădure, de părinții lui Jake, pe când era un copil mic.

De atunci, prietenul său cel mai bun și fratele său adoptiv, câinele care are 28 de ani câinești, își folosește puterile la oricare oportunitate.

Ei trăiesc în tărâmul Ooo, plin de personaje ficționale, și viziuni apocaliptice.

3. Confruntarea Xiaolin

Serialul prezintă patru calugari care luptă contra Răului, alături de maestrul și de dragonul lor.

Aceștia pleacă în călătorii, în căutarea Shen Gong Wu-urilor, obiecte magice care au diferite puteri.

Ei trebuie să le găsească înainte ca cei răi să pună mâna pe ele și să le folosească pentru a cuceri lumea.

De asemenea cei patru călugări învață să-și folosească elementul: apă, foc, vânt sau pământ.

Cel mai bun dintre luptători va deveni un Dragon Xiaolin.

Când doi sau mai mulți oameni merg în căutarea unui Shen Gong Wu, se poate întâmpla ca amândoi, și cei buni și cei răi să ajungă la el în același timp și să se certe pe el.

Nu se poate hotărî cine să îl ia, așa că se face o Confruntare Xiaolin, un duel în care unul dintre cei ce vor Shen Gong Wu-ul aleg o provocare.

Luptătorii au voie să folosească în confruntare un Shen Gong Wu pe care îl aveau dinainte, anunțând asta la începutul confruntării.

Peisajul se transformă în unul care are legătură cu provocarea aleasă. La începutul confruntării, se pronunță cuvintele Gong Yi Tanpai!, cuvinte care înseamnă Pe locuri, fiți gata, start!.

Cel ce câștigă pleacă cu Shen Gong Wu-ul său, al adversarului și cel găsit.

De altfel, există și un Shen Yi Bu, o Confruntare Xiaolin în care luptătorul poate pune la bătaie două Shen Gong Wu-uri, cel victorios câștigându-le pe toate.

2. Flapjack

Povestea este despre un băiețel pe nume Flapjack ce a fost crescut în Portul Furtunos de o balenă vorbitoare, numită Bubbie, în interiorul căreia acesta locuiește, alături de prietenul lui, Căpitanul Knuckles.

Bătrânul marinar i-a umplut capul lui Flapjack cu visuri de aventuri pe mare.

Cel mai mult celor doi prieteni le place să meargă în aventuri mărețe, și în același timp și să mănânce bomboane cât cuprinde.

Bubbie întotdeauna crede că Knuckles îl învață pe Flapjack lucruri rele și de aceea îl urăște foarte tare.

1.Samurai Jack

Serialul spune povestea unui prinț din Japonia medievală, al cărui tată domnea peste un imperiu prosper.

Când demonul Aku, Stăpânul Întunericului, a distrus imperiul și i-a înrobit populația, prințul era doar un copil, dar scapă și călătorește prin toată lumea, desăvârșindu-și educația și devenind peste ani un neîntrecut samurai.

Cu ajutorul sabiei magice a tatălui său, samuraiul îl înfruntă pe Aku și este cât pe-aci să-l răpună.

Atunci Aku deschide un portal temporal și îl azvârle pe samurai în viitor, acolo unde răul cuprinsese deja întreaga planetă și Aku este stăpânul lumii.

Niște adolescenți pe care îi întâlnește în viitor îl poreclesc Jack, iar samuraiul adoptă acest nume.

Numele său adevărat nu este menționat.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

35 de curiozitati despre GERMANIA

Germania este Una dintre cele mai importante țări din lume și care de-a lungul istoriei a lăsat în spate lumii o cultură vastă plină de lucruri interesante. Însă multe dintre […]