Top 10 cele mai PUTERNICE FORTE SPECIALE din lume

Joker
Read Time10 Minute, 54 Second

Securitatea și Forțele Speciale

Sunt foarte importante pentru apărarea oricărei țări din lume.

Cele mai bune Forțe Speciale primesc o pregătire de foarte bună calitate, deoarece trebuie să se confrunte cu misiuni secrete și importante care pot fi legate de politica.

Cu alte cuvinte, astazi vom discuta despre Top 10 cele mai puternice forte speciale din lume.

10. Marcos, India

Marcos este cea mai bună unitate de forțe speciale din India, fiind activă din 1987;

aceasta a fost numită „Forță de comandă marină”, deoarece această unitate specială este din Marina Națională;

care fost făcută pentru operarea și desfășurarea unei operațiuni speciale care include acțiuni directe, salvarea ostaticilor, salvarea personalului, combaterea terorismului, apărarea internă străină, și multe alte operatiuni.

Astfel, echipa Marcos este special instruita, organizata și echipata pentru comportamentul unor operațiuni speciale într-un mediu maritim;

Această forță este competentă să întreprindă operațiuni pe toate tipurile de terenuri.

9. GIS, Italia:

Gruppo di Intervento Speciale este cel mai bun grup de securitate din Italia, deoarece acest grup este o unitate privilegiată de luptă împotriva terorismului în cadrul poliției militare italiene Carabinieri;

aceasta a fost inițial formată în 1977, conform rapoartelor, în 2004 GIS a evoluat într-o unitate specială.

Este interesant să știm că acest grup de forțe este foarte mic pentru că el conține doar 100 de soldați.

Acest grup este cunoscut în mare măsură pentru abilitățile de străpungere; în ciuda competențelor sale în războaie și operațiuni speciale, membrii unitatii sunt implicati în instruirea altor soldați.

8. EKO Cobra, Austria:

EKO Cobra este o altă unitate specială din Austria, care este realizată în primul rând pentru operarea optimă și desfășurarea unor operațiuni speciale, dar în principal pentru combaterea terorismului;

așa că, potrivit ministerului de interne al țării, această forță nu face parte din poliția federală austriacă, dar aceasta se află direct sub organizarea Ministerului de Interne al Austriei.

Unitate specială Cobra a fost înființată în 1978 în urma atacului asupra atleților israelieni de la Jocurile Olimpice de la Munchen din 1972.

In ciuda acestui fapt, unitatea este de asemenea renumită pentru răspunsul său rapid, numita până acum drept cea mai bună forță de combatere a terorismului din întreaga lume.

Articolul continua dupa recomandari (p)

7. GIGN, Franta:

Grupul Internațional de Intervenție pentru Jandarmerie, abreviat GIGN este cea mai bună unitate de forță de securitate a Franței, dar și a lumii, fiind înființată în 1974;

misiunile principale ale acestei forțe au fost salvarea ostaticilor, combaterea terorismului, protecția oficialilor guvernamentali, supravegherea amenințărilor naționale și vizarea infracțiunilor organizate.

Inițial a fost o mică unitate, dar acum a crescut avand in jur de 400 de membri responsabili.

Această unitate este segmentul forțelor armate naționale franceze, deoarece această a fost conceputa tot in urma atacului de la Jocurile Olimpice de la Munchen, în 1972 .

6. GROM, Polonia

JW GROM este  unitatea anti-terorista din Polonia, deoarece sensul acestei forțe este a lupta impotriva teroristilor, prin urmare este una dintre cele mai bune cinci unități operaționale speciale ale țării;

a fost activată oficial în 1990, până acum implicată în numeroase actiuni  care au inclus operatiuni  antiteroriste si roluri neconvenționale de război.

Deci, nu există nici o îndoială în capacitatea și viteza acestei forțe, conținand mai mult de 650 de soldați;

grupul a fost creat in urma formarii mai multor forte speciale din țară, dar această unitate este considerată cea mai bună dintre toate.

5. GSG, Germania:

GSG este cea mai bună unitate germană de combatere a terorismului.

De asemenea este folosita si pentru operațiuni speciale de ostatic și multe altele.

A fost infiintata  în 1973 și include peste 1900 de operatori, fiind o unitatea specială a Poliției Federale Germane.

GSG este, de asemenea, implicata activ în instruirea altor soldați.

Este foarte interesant  faptul că această forță a pariticipat la aproximativ 2000 de operatiuni, iar in toate acestea, au existat doar 5 focuri de arma.

4. Delta Force, SUA:

Primul Detașament Operațional Special

–  Delta Force este o unitate de forță de elită a Armatei Statelor Unite;

așa că este folosită în mod proeminent pentru acțiuni directe, salvarea ostaticilor din mana țintelor mari și, în principal, pentru combaterea terorismului.

În ciuda acestui fapt, această unitate este în mare parte utilizată în numeroase operațiuni desfășurate în țară;

a fost formata în 1977 doar pentru spatiul de conducere a operațiunilor speciale;

acestea fiind atașate în mod direct și secret în cadrul Agenției Centrale de Informații.

3. SAS, Marea Britanie:

SAS este o unitate specială de forță a armatei britanice;

este, de asemenea, una dintre cele mai vechi unități, nu numai din Regatul Unit, ci și din lume;

deoarece a fost creata  în 1941 ca un regiment, astfel că principalele roluri ale acestei forțe sunt combaterea terorismului si salvarea ostaticilor.

Deci, această unitate, inclusă în mod activ în cel de-al doilea război mondial, a fost numită până acum ca fiind cea mai eficientă forță de luptă din lume;

principalele două scopuri ale acestui grup sunt operațiuni speciale in timpul războiului și combaterea terorismului.

2. SSG, Pakistan:

Grupul de servicii speciale, care este abreviat în mod obișnuit ca SSG, este forța principală de operațiuni speciale a armatei pakistaneze;

are 8 batalioane și fiecare batalion are 700 de soldați, membrii acestei forte trec printr-un antrenament extrem de dificil si sunt expusi la conditii de supravieutire extrema în cele mai dificile momente, astfel încât acestia sunt recunoscuti pentru curajul lor.

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a spus că, datorita curajului pakistanez și a armelor rusești, impreuna sunt capabili să infrunte orice amienintare din  întreaga lume, astfel că soldații SSG sunt special instruiți pentru cele mai grele vremuri.

1. Navy Seals, SUA:

„Navy SEALs”, este forță de operatiuni speciale care face parte și din Comandamentul Naval Special, principala funcție a acestei forțe este de a efectua toate tipurile de operațiuni, prin urmare sunt instruiți să opereze în toate misunile de mediu.

Este interesant de știut că această forță este în totalitate formată numai din membri de sex masculin, de asemenea ei sunt direct atașați de Statele Unite ale Americii, CIA și Grupul de Operațiuni Speciale;

această unitate este implicată activ în războaiele din Afganistan și Irak, deoarece conține aproape 9000 de membri.

1 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

L-a asasinat CIA pe KENNEDY?

C.I.A. reapare din nou In dosarul asasinarii lui Kennedy, cu multe întrebări fără răspuns. A fost CIA implicat în asasinarea lui Kennedy? Desigur, au existat la mijloc  cei din Agenție […]