Top 10 arme secrete care vor schimba viitorul

Descoperitorul
Read Time9 Minute, 44 Second

Secretele militare sunt

Printre cele mai bine păzite din lume, iar în jurul unor zone precum Area 51 sau Sector 7 s-au ţesut de-a lungul deceniilor teorii ale conspiraţiei, s-au făcut speculaţii, fără ca nimeni să ştie însă cu certitudine ce se petrece acolo.

Din când în când îşi fac apariţia “produsele” lor, arme sofisticate, pe care de multe ori le vedem doar în filmele SF şi a căror existenţă în realitate nici măcar nu o bănuiam, dar eu am aflat adevarul la cateva si ti-l prezint in

10. Mantia invizibila

Ai putea crede că este vorba de “gadget”-ul lui Harry Potter importat în viaţa reală, nu este cu adevărat o “mantie”, ci un costum militar cu model de camuflaj.

Oamenii de ştiinţă au dezvoltat acest model după studierea a mii de tipuri de peisaje şi imagini, reduse la pixeli pentru a le imita şi genera costumaţia.

Acest camuflaj include fractali vii care imită mediul direct şi e atât de eficient încât este aproape invizibil chiar şi pentru cei care se uită cu atenţie.

https://youtu.be/DUQZW-BlZX8

9. Animalele robotice

Sunt mai potrivite într-o grădină zoologică decât într-un război, iar in realitate cererea pentru ele în zonele de luptă este foarte mare.

Seamna cu animalele reale, fiind structuri metalice dure.

Cei care sau ocupat au dezvoltat două animale robotice, un catâr şi un ghepard, fiecare cu funcţii distincte.

Catârul are rolul de a transporta obiecte grele pe teren accidentat, unde vehiculele obişnuite nu se pot deplasa, iar ghepardul se deplasează pe orice tip de teren, cu o rapiditate chiar mai mare decât a ghepardului real.

Structura metalică a corpului este aproape indestructibilă, deplasându-se în zonele de război.

8. Taser Shockwave

O armă folosită pentru controlul mulţimilor.

Formată dintr-o reţea de unităţi electronice, iar odată activate, emit o undă de şoc care poate asoma mulţimea fără contact direct, ceea ce le face înspăimântător de eficiente.

Poate electrocuta mulţimea aflată la peste 7 metri distanţă, fiind astfel foarte utilă în reprimarea revoltelor.

Dispozitivul poate crea o adevărată barieră electrică şi poate fi montat pe orice vehicul.

7. Insectele spion şi păsările dronă

Aceşti roboţi zburători sunt dotaţi cu camere mici, care transmit fluxuri video pentru spionii aflaţi la distanţă.

Se speră că aceste păsări spion vor fi foarte eficiente în teatrele de război, fiind cel mai bun mod de a obţine informaţii, inclusiv de la întâlnirile secrete.

Pot fi utilizate şi în zone unde se produc, de exemplu, dezastre chimice, unde oamenii nu pot pătrunde din cauza radiaţiilor sau, pot preveni astfel de catastrofe.

Nu există rapoarte care să ateste că aceste „păsări” au fost trimise în vreo misiune, dar tehnologia pare să funcţioneze.

6. PETMAN

Un robot folosit pentru a testa echipamente noi pentru personalul militar, poate merge şi îşi poate mişca mâinile şi arată surprinzător de uman atunci când se mişcă.

Când este lăsat în mijlocul unei mulţimi este imposibil să-l deosebeşti de oameni.

Sunt speculaţii că de fapt rolul real al lui PETMAN  nu este acela de a testa haine, ci de a fi trimis în război, în linia întâi a frontului, dotat chiar şi cu simţurile specifice corpului uman, ştiind să reacţioneze corespunzător la ceea ce “vede”, “aude”, “miroase” şi, dacă este cazul, chiar la ceea ce “gustă”.

Articolul continua dupa recomandari (p)

5. Active Denial System (ADS)

Dispozitivul reprezintă o combinaţie de matrice radar şi cuptor cu microunde.

ADS trage cu un val de unde electromagnetice care sunt absorbite imediat de stratul superior al pielii, provocând o durere foarte ascuţită.

Reacţia inamicilor este atât de puternică, încât îşi abandonează armele şi fac tot posibilul să scape din raza de „prăjire” a dispozitivului.

4. Puşca PHASR

O altă armă concepută să neutralizeze, nu să ucidă, compusă dintr-un tablou cu laser portabil.

Raza laser pe care o generează este capabilă să orbească şi să dezorienteze pe oricine intră în raza ei. Iniţial, dispozitivele erau montate pe armele soldaţilor americani, dar acum reprezintă o armă în sine.

3. Pistolul care induce convulsii

Desenele animate japoneze au fost cele care i-au inspirat pe americani să dezvolte această armă, care s-au decis astfel să valorifice puterea lui Pokemon şi au căutat o modalitate de a crea un pistol care să inducă o criză atunci când se apasă pe trăgaci.

Este conceput pentru a distruge impulsurile electromagnetice, fapt ce cauzează întreruperea controlului muscular voluntar.

2. ADAPTIV

Fabricat şi patentat în Suedia, dispozitivul interferează cu frecvenţele infraroşii. „Mantaua” are capacitatea de a integra tancul în mediul înconjurător sau de a-l face să pară altceva.

Spre exemplu, un tanc poate semăna cu o maşină. Dispozitivul a fost pus la punct în 2013, iar oficialii armatei susţin că până acum nu a fost trimis înca in zone de conflict.

1. TALOS- Costumul lui Iron Man

Costumul a fost purtat de eroul din filmele Marvel, denumit inteleptul si inteligentul Iron Man.

Este un costum plin de metal, un exoschelet blindat, care poate induce o rezistenţă supraomenească.

Răspunde direct la stimularea creierului şi acţionează ca o armură. Costumul nu este disponibil pentru oricine, ci a fost creat pentru trupele speciale.

Câteva companii au început să producă, dar fabricarea sa este incredibil de scumpă.

Dezavantajul major al costumului este că bateria se termină destul de repede, dar în timp e posibil ca această problemă să fie rezolvată.

Pentru a vedea toate topurile, acceseaza canalul de YouTube Descoperitorul

1 0
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

10 lucruri incredibile despre Creier

Nimeni nu pune la îndoiala Complexitatea creierului uman, însă de multe ori, felul în care acesta funcţionează, continuă să fascineze şi să surprindă. Cand vine vorba de creier, vedem un […]