Tensiunile dintre Coreea de Nord si America (SUA)

Joker
Read Time6 Minute, 41 Second

Tensiunile dintre Statele Unite şi Coreea de Nord s-au amplificat în ultimele luni,

După o serie de teste nucleare şi balistice nord-coreene.

Sambata trecuta, Statele Unite Ale Americii au trimis bombardiere in apropierea Coreei de Nord pentru a face o demonstratie de forta.

Manevra a avut rolul de a demonstra că preşedintele Donald Trump are o gamă largă de opţiuni militare, pentru a învinge orice ameninţare.

De asemnea America sustine ca trateaza cu seriozitate conflictul cu Kim Jong-un si este pregatita sa utilizeze orce tip de arma pentru a pune capat acestui razboi.

Teoretic Trump si Kim Jong-un inca incearca sa demonstreze care e mai puternic si care poate da primul racheta nucleara.

Treburile pot fi ingrijoratoare si cei drept consecintele nebuniei astora doi pot fi catastrofice, dar acest conflict poate fi doar o vrajeala propagandista accentuata foarte mult de mass-media.

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov a declarat la intalnirea de la ONU ca America nu va ataca militar Coreea de Nord;

deoarece aceasta este constienta ca regimul Kim Jong-Un detine arme nucleare, iar daca va face aceasta greseala, sute de mii de oameni vor avea de suferit.

Cu alte cuvinte, ambii lideri politici se tem unul de altul deoarece imaginati-va ca daca va porni un adevarat razboi intre cele doua state, vor intra automat si altele:

Rusia, China, Japonia, Coreea de Sud, NATO s.a.m.d.

Regimul de la Phenian a acuzat, luna trecuta, Administraţia Donald Trump că a declarat război Coreei de Nord, argumentând că are dreptul de a doborî bombardierele trimise de Statele Unite.

Iar ca manevra facuta de americani reprezinta un atac inevitabil cu rachete asupa Americii.

In schimb, presedintele SUA l-a numit pe Kim Jong-un nebun, dupa ce liderul nord-coreean a afirmat ca Donald Trump este senil si deranjat mental. Acum vedeti si voi in ce maini se afla omenirea…

Totusi, ministrul Coreei de Sud se arata ingrijorat in privinta scandalului dintre regimul comunist si cel democratic. Acesta a declarat ca presedintele Sua si Kim Jong

–un trebuie sa rezolve conflictul  pentru a preveni o escaladarea suplimentară a tensiunilor sau orice fel de confruntări militare accidentale care în mod rapid pot scăpa de sub control.

Articolul continua dupa recomandari (p)

Orcum, in prezent America se simte amenintata de Rusia, China si Coreea de Nord, iar provocarea unuo viitor razboi mondial ar insemna o lipsa totala de logica si inteligenta din partea Statelor Unite.

In timp ce tu o arzi chill acum pe scaun uitandu-te la acest clip, cei din Coreea de Nord se cred in razboi.

Regimul de la Phenian este recunoscut mondial pentru metodele sale propagandiste.

La doar câteva ore de la survolul american în peninsulă, Coreea de Nord a lansat fotografii cu un bombardier B-1B american si cu un port avion distruse de rachetele Phenianului.

Din fericire, este vorba de trucaje penibile menite să ridice moralul nord-coreenilor şi să mângâie orgoliul măreţului lider.

Preşedintele american Donald Trump a anunţat marţi că Statele Unite sunt pregătite pentru o posibilă opţiune militară în cazul neintelegrii cu regimul de la Phenian, avertizând că aceasta ar fi devastatoare pentru Coreea de Nord.

America s-a angajat să extindă capabilităţile militare strategice în zona Peninsulei Coreea;

si este pregatita sa trimita portavioane, submarine nucleare, bombardiere strategice, sisteme de rachete sau avioane de vânătoare invizibile pe radare.

Vladimir Putin sustine ca aceasta cearta de copii, poate avea urmari periculoase iar daca Trump si cum Kim Jong –un nu se vor putoli, Rusia va fi nevoita sa aplaneze acest conflict.

In concluzie, e greu de spus ce se poate intampla in viitor cu acestia doi. Oricum situatia tipica a lumii e destul de tensionata si trebuie sa fim constienti ca in orce clipa din cauza unui idiot aceasta planeta va avea de suferit.

Nu te ingrijora, traieste clipa si ai grija de tine.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

3 FACTORI prin care ROMANIA poate deveni BOGATA

Pe Pământ există 196 de țări. 25 dintre ele sunt foarte bogate, precum Canada, Australia, Belgia, Norvegia, fiind definite ca având un venit mediu de persoană de peste 300.000 de […]