Taxe in Apa De Ploaie

MASTEDO
Read Time1 Minute, 42 Second

Deşi

pare incredibil românii vor plăti o taxă pe apa de ploaie.

Această măsură a fost adoptată momentan doar la nivelul judeţului Arad, dar rămâne de văzut dacă şi alte Consilii Locale vor aproba un asemenea proiect.

Taxa pe apa de ploaie va fi plătită de românii care au firme, iar acestă nouă măsură a încercat să fie contestată în cadrul şedinţei.

O măsură controversată a fost adoptată în Consiliul Judeţean Arad, la cererea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canalizare judeţul Arad, care a solicitat instituirea unei taxe pe apa de ploaie.

Articolul continua dupa recomandari (p)

„Din legislaţia actuală rezultă faptul că există posibilitatea de a institui plata apei pluviale de către instituţiile publice şi de către persoanele juridice.

Deci, există posibilitatea, nu obligativitatea. Mă surprinde propunerea introducerii acestei noi taxe pentru firmele din Arad, este o măsură neliberală.

Eu cred că persoanele juridice nu ar fi trebuit puse la plată” A comunicat unul dintre consilierii locali, conform aradon.ro

Restul articolului este pe Spynews.ro

0 0

Autor:

MASTEDO

MASTEDO® este o multi platforma menita sa faciliteze servicii de calitate si beneficii utilizatorilor sai.
administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Facebook, nu afiseaza fotografiile utilizatorilor

Gigantul Facebook a început să dea din nou rateuri în această după-masă. Utilizatorii retelei intampina erori în ceea ce privește vizualizarea fotografiilor, in principal cele din mesagerie. Mai exact, utilizatorii […]