Spinner, o afacerea mondiala, dar interzisa

MASTEDO
Read Time4 Minute, 5 Second

Spinner

Jucăriea aparent nouă, un titirez cu 2-3 petale, sa răspândit în mod neașteptat printre indivizii care se joacă nonstop, alături de colegi si prieteni.

După o perioada de aproximativ doua luni de la lansare, mulți profesori din mai multe locații internaționale sunt deja obosiți și interzic jucăriile care te „calmeaza”.

Spinarii au venit de nicăieri: toți cei neaștepțiți, toți tinerii păreau să aibă unul, anunțând că” îmi permite să mă desfac”, spune meredith daly, profesor la o școală publică la marginea Phoenix, în Arizona, SUA.

„Spinner-ele au venit de nicăieri: dintr-o dată, toți copiii păreau să aibă unul, spunând < mă ajută să mă calmez > „, a spus Meredith Daly, ce est profesoară într-o școală publică de la periferia orașului Phoenix, în Arizona, SUA.

Articolul continua dupa recomandari (p)

Spinnerul a fost creat acum doi ani, prin intermediul lui Catherine Hettinger, pentru a-și întreține fiica ei de șapte ani.

Ea nu a putut găsi banii pentru a  breveta jucăria care acum este omniprezenta, așa că nu mai obține nici un fel de bani din venituri, dar ea insistă că este „mulțumită” împreună cu reputația ei neașteptată, potrivit unui editorial postat pe 5 Mai de The Guardian.

A deținut brevetul timp de opt ani, dar a renunțat la acesta în 2005, datorită faptului că nu mai să plătească cei 400 de dolari, ce reprezentau taxa de reinnoire a brevetului.

Hettinger afirmă că fundația spinner-ului se află într-o „vară teribilă” la începutul anilor nouăzeci când a suferit demiastenia gravis, o tulburare autoimună care provoacă slăbiciune musculară și îi îngrijește pe fiica ei, acum, în vârstă.

Dar, curând, Meredith Daly susține, „colegii de clasă nu își iau acum ochii de titirezul lor sau al colegilor de clasa”, ceea ce face imposibilă orice metodă de studiu.

Deci, împreună cu alți profesori, am decis să nu permitem copiilor le foloseasca la scoala in timpul orelor.

Ea a decis recent să nu tolereze aceste jucării decat la cererea expresiva a părinților.

Sau, în timpul in care chiar este nevoie de acesta, așa cum se întâmplă de multe ori în cazul copiilor cu deficit de atenție, hiperactivitate sau anumite varietăți de autism.

Alte facultăți din Franța, SUA sau Anglia le-au interzis categoric, chiar si in timpul pauzelor.

România inca nu are astfel de retineri, în ciuda faptului că mulți tineri le folosesc cu placere.

De aici poti cumpara un „Spinner” click catre magazin

0 0

Autor:

MASTEDO

MASTEDO® este o multi platforma menita sa faciliteze servicii de calitate si beneficii utilizatorilor sai.
administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Lista de comenzi rapide pentru tastatura

Această eră a tehnologiei, Aduce pentru majoritatea dintre noi, dispozitive ce reprezinta un adevarat mister. Cei care am folosit macar o dată un computer, sau daca este folosit zilnic, exista […]