Ne imbolnaveste GUVERNUL prin intermediul AVIOANELOR?

Joker
Read Time7 Minute, 12 Second

Există

o conspirație conform căreia dârele lăsate de aeronavele care zboară la mare altitudine conțin agenți chimici și biologici care sunt împrăștiați intenționat în atmosferă, în scopuri necunoscute publicului.

Adepții acestei teorii susțin că dârele normale se disipă relativ repede, iar cele care nu o fac e posibil să conțină substanțe adiționale.

Aceștia consideră că scopurile acestei împrăștieri sunt controlul radiațiilor solare, modificări ale vremii, manipulare psihologică, controlul populației sau cauzarea de boli respiratorii și alte probleme de sănătate.

Argumentele au fost contraatacate de comunitatea științifică, spunând că acestea sunt urme de condens normale, pe bază de apă, care sunt lăsate de aeronavele de înaltă altitudine în anumite condiții atmosferice.

Dar lucrurile nu sunt chiar asa..

Conspirațiile despre dârele chimice au început să circule după ce serviciul Forțelor Aeriene ale SUA a publicat, în anul 1996, un raport despre modificarea vremii.

După publicare, spre sfârșitul anilor 90, Forțele Aeriene au fost acuzate că

„pulverizează deasupra populației SUA substanțe misterioase”, din aeronave „care generează urme de condens neobișnuite”.

Teoriile au fost postate pe forumuri online de oameni și, de asemenea, au fost discutate la radio, începând cu anul 1999.

Pe măsură ce teoriile deveneau din ce în ce mai cunoscute, oficialii federali au fost asaltați cu scrisori și apeluri furioase.

Apoi, un răspuns menit să potolească aceste zvonuri a venit din partea mai multor agenții, printre care se numără NASA, Agenția de Protecție a Mediului și Administrația Națională a Oceanelor și Atmosferei.

Mulți adepți ai teoriei au interpretat documentele drept o mușamalizare a guvernului.

Articolul continua dupa recomandari (p)

Doctorul Horowitz, în vârstă de 48 de ani, fost cercetător medical universitar, a fost numit „periculos” de mulți medici din cauza teoriilor conspirative extraordinare pe care le publica pe site-ul său.

Una dintre afirmațiile cele mai îndelungate ale doctorului Horowitz este că guvernele sunt mana in mana cu marile companii farmaceutice pentru a imbolnavi populatia;

prin pulverizarea anumitor subtante chimice în aer prin așa-numitele emisii ale avioanelor cu reacție.

Cu siguranta ai vazut pe cer astfel de avioane, care lasa in urma o dara de culoare alba.

Doctorul afirmă că o boală asemănătoare gripei a crescut la sfârșitul anilor 1990. Oamenii aveau o tuse foarte bizara, care nu parea sa urmeze un fir logic.

„Dacă ar fi fost  o infecție cu adevărat bacteriană sau virală, ar fi provocat o febră, dar nu a făcut-o.

„Aceasta durează săptămâni, dacă nu luni. Congestie sinusală, drenaj sinusal, tuse, oboseală, stare generală de rău, oamenii chiar se simteau  foarte slabiti.’’

Acesta sautine ca in urma unuui avion care a trecut deasupra casei lui, pe acoperis se afla o subtanta ciudata.

Astfel, centrele de Toxicologie  au confirmat că in combustibilul avioanelor cu  reactii se afla cantitate de dibromură de etilenDr.

Horowitz a spus că dibromura de etilenă a fost adăugata în mod intenționat in combustibilul aeronavelor militare de mare altitudine pentru a imbolnavi o parte din populatia lumii.

Totusi, de ce ar face guvernul acest lucru?

Aici…totul devine mai sinistru.

Dr. Horowitz susține că există o agendă guvernamentală „neagră” pentru ai face pe oameni bolnavi si dependenti de medicamente.

Cu alte cuvinte ei te ombolnavesc, iar tu cumperi medicamente. Ce ar face companiile farmaceutice daca oamenii nu ar fi bolanvi…exact, ar da faliment. Iar ei nu-si doresc asta.

Ei nu-si doresc sa elimine toata populatia ci doar un anumit tip, cele maia fectate zone fiind cele sarace. In special in Africa…acolo unde pornesc o groaza de epidemii foarte dubioase.

Din perspectiva lor este abosult minunat? Adica ei detin o agenda in care se prezinta controlul  si depopularea maselor.

Doctorul presupune ca organizatiile secrete, care conduc de fapt guvernele lumii și care încearcă în mod constant să creeze o nouă ordine mondială și să exercite mai mult control asupra noastră, ar afi in spatele acestor otravuri pe care le poarata avioanele.

Depopularea este un lucru adevarat- bolile precum HIV / SIDA, Ebola și, mai recent, virusul Zika au fost toate văzute ca eforturi de a depopula planeta.

In concluzie, in viziunea celor care conduc lumea, noi suntem doar niste gandaci programati fara aparare.

Ei ne imbolnavesc, noi cumpram medicamente si ii imbogatim, iar in final tot ei se bucura pentru ca au resit sa scape de noi.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Cum convingi un TERORIST sa se predea?

Cu siguranta te-ai intrebat cum de autoritatile speciale reusesc sa-i faca pe teroristi, jefuitori, criminali si asa mai departe sa renunte la ideile lor macabre si sa le ofere libertate […]