MISTERUL MORTII lui 2PAC

Joker
Read Time10 Minute, 31 Second

Cu mai bine de 20 de ani în urmă, rapperul iubit de pe Coasta de Vest Tupac Shakur a fost împușcat în Las Vegas, marcand totodata disparitia unei ere importante a muzicii.

2Pac s-a stins printre noi mult prea devreme, la varsta de doar  25 de ani, a avut un trecut activ și a stârnit unele dintre cele mai mari teorii ale conspirației din istoria culturii muzicale.

Întrebarea este: cine l-a ucis pe Tupac?

– Acest subiect a rămas fără răspuns de peste două decenii, dar nu din cauza lipsei incercarii de a scoate adevarul la iveala ci pur si simplu moartea lui 2Pac a fost prea lipsita de dovezi.

O teorie bina si interesanta este că FBI l-ar împușcat pe Tupac și a fost, de asemenea, responsabil si de asasinarea lui Biggie șase luni mai târziu.

Fanii ar dori să creadă că Biggie și Tupac, in timp ce acestia erau dusmani, si-ar fi inscenat moartea  și se bucură de o vacanță permanentă într-un oraș retras din Noua Zeelandă.

Articolul continua dupa recomandari (p)

Evident, ca aceasta conspiratie cu 2Pac e in viata e doar o prostie.

2Pac e mort. Fostul polițist, Greg Kading, crede că Sean Combs a angajat un asasin de un milion de dolari pentru al ucide pe 2Pac;

iar Suge Knight de la Death Row Records, care era în mașină cu rapperul în noaptea în care a fost ucis, s-a răzbunat, ordonând moartea lui Notorious B.I.G.

Apoi, din nou, unii detectivi din spate cred că Knight era de fapt responsabil pentru crima lui Tupac, cu zvonuri care spunea că rapperul intenționa să părăsească Death Row Records și să mearga pe cont propriul.

Jerry Heller, acum decedat, a confirmat într-un interviu din 2015 că Suge Knight „a pus, fără îndoială, lovitura” lui Shakur, adăugând:

„Cred că Suge a obținut ceea ce merita”.

În timp ce Knight a apărut fizic și legal nevătămat de la împușcăturile din anii ’90, el se confruntă în prezent cu viața în închisoare după o lovitură de la Compton în 2015.

Potrivit unei declarații a Procuraturii din Los Angeles,

„După o altercație joi în fața unui restaurant Compton, Knight ar fi condus camionul său când a dat peste doi bărbați care stateau în parcare”.

În timp ce avocatul lui Knight a spus că incidentul a fost neintenționat, alte crime colorate ale lui Knight includ încălcări repetate, agresiuni și jaf de gradul doi, fără a menționa numeroase încălcări ale traficului.

Tupac și Biggie nu sunt nici măcar singurii rapperi pe care Knight i-ar fi ucis. În vara anului 2016, fostul bodyguard al lui Eminem a susținut că Suge Knight a încercat să îl ucidă pe șeful său la Premiile din 2001, adăugând:

„A fost prima noastră întâlnire cu Suge Knight și prietena lui.”

Apoi, există teoria conspirației cum ca, Knight l-a asasinat pe Eazy-E prin infectarea cu SIDA.

Oamenii care doresc să explice repede declinul rapid și neașteptat al rapperului au fost validate de un Jimmy Kimmel Live!

Interviu, în care Suge Knight a vorbit despre cât de ușor este să otrăvești pe cineva cu sânge contaminat.

– Dacă împuști pe cineva, te duci la închisoare pentru totdeauna, spuse el. „Daca infectezi pe cineva cu SIDA, totul pare a fi un accident.

Deci este o moarte lentă, daca ne gandim la |Eazy-E.

Deci, când Suge Knight a venit pentru a anunța că a spart cazul lui Tupac Shakur, pretențiile sale au fost întâmpinate cu un nivel ridicat de scepticism.

În afară de a fi tot felul de oameni de încredere

– să nu mai vorbim de crimă

– ar putea fi în interesul lui Knight să-și îndrepte atenția către un nou suspect.

De asemenea, este important să rețineți că Suge Knight continuă să schimbe povestea. În 2014, a declarat că Tupac era în viață, spunând:

„De ce credeți că nimeni nu a fost arestat?

Pentru că Tupac nu a murit.

Dacă ar fi murit, ar fi fost arestati acei tipi pentru crimă.

Știu că fumează un trabuc cubanez pe o insulă.”

Dar când omul care se afla în mașină cu Pac spune că știe cine a făcut-o, trebuie să-l asculți.

Potrivit unei declarații semnate de avocatul lui Knight, acesta a stiut de mulți ani că Reggie Wright Jr.

(fostul șef de securitate al Death Row Records) și fosta sa soție Sharitha s-au aflat în spatele uciderii lui Tupac și au încercat să-l ucidă pe Knight .

„Teoria spune că Sharitha încearca o lovitură de tip Death Row Records și stia cine statea in spatele moștenirii dacă Knight ar fi fost scos din peisaj”

Sharitha a pretins că a  venit in ajutorul lui Wright Jr., iar restul este istorie extrem de controversată.

Potrivit The Daily Mail, admiterea lui Knight a fost inspirată de un nou documentar, Tupac Assassination: Battle for Compton.

Documentarul susține, de asemenea, că Suge Knight era adevărata țintă a fotografiei din Las Vegas.

Co-regizorul Richard Bond spune ca, în timp ce

„lucram la film, i-am oferit unui editor, care l-a studiat pe Suge Knight, punctele esențiale ale cărții (Tupac: 187 The Red Knight)”.

Mai puțin confirmând faptul că acele „puncte esențiale” sunt adevărate.

Un purtător de cuvânt al filmului a declarat pentru Music News că „nu numai că Knight a confirmat evenimentele prezentate în Compton, care descriu că acesta era  de fapt ținta vizată, iar Shakur era doar o victima.

Pare destul de interesant, dar totul poate fi si o minciuna pentru a scapa Knight. Pana la urma 2Pac ave ao influenta foare mare  si cum a spus-o si el: isi dorea sa schimbe lumea.

În 2016, Knight a afirmat că Dr. Dre a angajat asasini ca să-l împuște în clubul de noapte 1 Oak în timpul petrecerii  lui Chris Brown. Knight a fost împușcat de șase ori în timpul incidentului

– atunci când a cerut un răspuns dr. Dre a insistat că afirmația este „ridicolă”.

Este greu sa spunem cine l-a ucis pe 2Pac.

Din pacate in continuare acesta ramane doar un mister…

Poate CIA l-a ucis datoria insintelor sale revolutionare, poate Suge Knight l-a ucis pentru afaceri…

2Pac inca ramane cel mai misterios si complicat caz din lumea muzicii.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Cat de PERICULOASA este GERMANIA?

Dată fiind diversitatea landurilor sale, Germania are câte ceva de oferit pentru toți vizitatorii. De la cărările istorice din Berlin până la croaziere pe Rin, lângă Frankfurt, și festivalul Oktoberfest, […]