L-a asasinat CIA pe KENNEDY?

Joker
Read Time11 Minute, 40 Second

C.I.A. reapare din nou

In dosarul asasinarii lui Kennedy, cu multe întrebări fără răspuns.

A fost CIA implicat în asasinarea lui Kennedy?

Desigur, au existat la mijloc  cei din Agenție

– în special cei implicați în Golful Porcilor

( da chiar asa se cheama si aceasta a fost o operatiune esuata a guvernului american de a rasturna regimul comunist cubanez ).

Deci cum spuneam, cei din operatiunea Golful porcilor și  din alte operațiuni anti-Castro au inceput să-l urască pe președintele Kennedy din cauza lipsei de acțiune in inlaturarea lui Fidel de la conducerea Cubei.

Ura aceasta s-a intensificat în urma crizei rachetelor cubaneze și a represiunii din primăvara anului 1963 asupra grupurilor de exil care acționau împotriva țintelor cubaneze ( și a navelor sovietice ) de pe pământul american.

Când au fost dezvăluite parcelele de asasinare a lui Kennedy  în anii 70, mijloacele au fost adăugate motivului;

ceea ce i-a făcut pe mulți să suspecteze că CIA sau cel puțin unii ofițeri și agenți ai acestui serviciu secret au fost implicați în moartea presedintelui.

Dar există o dovadă directă a unei astfel de implicări, dincolo de mărturisirile slabe observate anterior și de afirmația discreditată potrivit căreia Howard Hunt și Frank Sturgis(2 agenti CIA) ar fi fost  găsiți într-un vagon de marfa;

nu departe de Dealey Plaza, adica de locul unde s-a desfasurat asasinarea lui Kennedy.

Dovezile sunt circumstanțiale, dar nu sunt absente.

În primul rând, nu există o întrebare serioasă in legatura cu  implicarea CIA în acoperirea cunoștințelor sale de pre-asasinare a lui Lee Harvey Oswald, acest fiind tipul care l-a ucis pe Kennedy.

Articolul continua dupa recomandari (p)

În special, povestea oficială a vizitei lui Oswald în Mexico City este plină de probleme.

Există dovezi copleșitoare că cel puțin o caseta audio a unei persoane care se numește tot Oswald, contactând Ambasada Sovietică, a fost disponibilă pe 22 noiembrie și nu a fost distrusa in mod obisnuit după cum au susținut oficialii CIA.

Mai important, agenții FBI, care au ascultat înregistrările, au stabilit că nu era vocea lui Oswald pe caseta.

Totusi aceasta caseta nu a fost oferita publicitatii niciodata.

Povestea complexă a orașului Mexico City, care nu este ușor de rezumat,pare a fi destuld e dubioasa.

Raportul Lopez afirmă în mod categoric că CIA  nu știa că Oswald a vizitat ambasada cubaneză  inainte de asasinare, dar ideea cum ca Oswald era un pion al serviciilor secrete  nu a fost contestată de șeful postului CIA Win Scott.

Ofițerul de propagandă David Phillips a declarat anchetatorilor multe povești contradictorii, iar Dan Hardway  cel care l-a audiat pe ofiter a spus:

„Sunt ferm convins acum că Phillips  a executat aspectele legate de dezinformare ale complotului.

CIA a trimis două informații false despre Oswald înainte de asasinat.’’

Problema unei ascunderi legate de vizita în Ciudad de Mexico nu este aproape academică.

Acuzațiile că Oswald se afla în jocul  sovieticilor și cubanezilor, au alimentat temerea de cel de-al treilea război mondial.

Da, ati auzit bine. Si in acea periaoda lumea se temea de izbucnirea unui conflict mondial.

Din cate ati inteles, CIA incearca sa dea vina pe sovietici si cubanezi cum ca ar fi cooperat cu Oswald in asasinarea lui Kennedy.

SA fims eriosi,a ceasta informatie vine de la CIA.

Cum naiba sa ii mai crezi pe acesti ticalosi? Daca serviciul secret american sustien acest lucru, atunci de ce acest dosar nu a fost oferit publicului?

“Un raport exploziv realizat de Politico a admis OFICIAL după 50 de ani că ancheta privind asasinarea lui JFK a fost orientată în mod intenționat pe piste false.

Documente desecretizate au scos în evidență că CIA a ascuns informații esențiale, care nu au fost puse la dispoziția Comisiei Warren, cea care a investigat circumstanțele asasinatului.

În orice caz, încă din 2013 un sondaj de opinie din SUA arăta că doar 30% dintre americani au înghițit povestea cu Lee Harvey Oswald, care l-ar fi asasinat singur pe JFK.

Și totuși încă nu ni se prezintă adevărații vinovați.

Chiar dacă trebuie să așteptăm mai bine de 50 de ani, în cele din urmă adevărul va ieşi la iveală.

Suspiciunile referitoare la faptul că CIA a muşamalizat asasinarea lui JFK au fost în cele din urmă confirmate, după cum afirmă un raport exploziv realizat recent de Politico.

La 52 de ani după moartea preşedintelui american, documente desecretizate arată că CIA era în contact cu presupusul asasin Lee Harvey Oswald înainte de uciderea lui Kennedy în 1963;

şi agenția îi monitoriza corespondenţa încă din 1959.

În urmă cu câteva zile, un fost ofiţer al CIA pe nume Antonio Veciana a dezvăluit cine l-a ucis de fapt pe Kennedy.

Din spusele acestuia, a fost pusă la cale o operaţiune de proporţii, în spatele căreia au stat chiar şefii CIA de la acea vreme.

Mai mult, momentul a fost gândit încă din luna august a anului 1963, iar cel care l-a împuşcat pe JFK era recrutat tot de agenţia americană.

În plus, Antonio Veciana a mai povestit că motivul pentru care John F.

Kennedy a fost ucis l-a reprezentat faptul că preşedintele american nu era de acord cu anumite idei ale CIA şi avusese mereu o gândire liberală pe care oficialii agenţiei secrete nu au putut să o mai susţină.

Preşedintele John Fitzgerald Kennedy a lăsat ca moştenire Statelor Unite un nou tip de liberalism şi i-a încurajat pe americani să-şi urmărească propriile idealuri şi vise.

Efortul său de eliminare a discriminării rasiale nu s-a finalizat cu un succes politic sau legislativ, dar idealurile fixate de el au ajutat la schimbarea unei întregi generaţii de americani.

Visul lui Kennedy e cel mai bine expusă de următoarea sa declaraţie:

“Datoria noastră este să redirecţionăm viziunea americană către o societate în care nici un om să nu sufere de discriminare bazată pe rasă în realitatea trăită zi de zi din ţara noastră.

În următoarea săptămână am să solicit  Congresului SUA să acţioneze, să facă un anganjament, pe care nu l-a făcut pe deplin în acest secol, la declaraţia precum că rasa nu are ce să caute în viaţa sau legea americană.

Drepturile fiecărui om sunt diminuate, atunci când drepturile unui om sunt ameninţate”.

Kennedy si-a dorit sa retraga trupele din Vietnam si a fost impotriva multor operatiuni secrete marca CIA, FBI si NSA.

Cu alte cuvinte presedintele american a fost mult prea non conformist in deciziile serviciilor secrete. CIA l-a ucis pe Kennedy!

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Explozie pentru Bitcoin 19.000 dolari

Criptomoneda „Bitcoin”, a depasit astazi un nou record. A depasit baremul de 19.000 de dolari, conform site-ului bitcoin.com; înregistrând o creștere de peste 9%, în coiuda avertismentelor ce sunt tot mai […]