Jaful ce ne prapadeste Romania !

MASTEDO
Read Time2 Minute, 29 Second

Reportaje despre masacrele din paduri,

S-au mai vazut, dar prin incompetenta anumitor personaje, ajungem din nou sa ne vindem padurile !

Una din cele ai frumoase zone din tara noastra, muntii din Rucar Bran, aflati la granita dintre Transilvania si Muntenia, mii de hectare de padure, au fost parca inghititi de marile fabrici de procesare a lemnului.

In plus, a aparut si o fundatie cu influenta la nivel national, care cumpara muntii din zona ( taiati sau nu ) imediat ce au fost retrocedati ilegal.

Localnici mai spun ca in sirul de ilegalitati sunt implicati sefi de ocoale, prefecti, primari, generali de armata, inspectori, sefi de tribunal, judecatori, toti si-au luat partea cuvenita si nimeni nu a fost derangat de vre-un procuror.

La intrebare ” firma este verificata de inspectorii ITRSV ?”, Elena Caciula, sotia inspectorului ITRSV, ne raspunde ca ” Da, nu, nu, a fost verificata, CU ANI IN URMA, bineinteles ca a fost verificata ”

La intrebarea „Ce este de facut”, Gheorghe Nicolae, sef Control ITRSV ne da din umeri si nu spune nimic, mai multe in urmatorul material.

Articolul continua dupa recomandari (p)

Partea a doua a materialului, ne explica cum suferim in tara legilor aprobate cu ochii inchisi !

Incet, incet, suntem marginalizati din cauza legilor aprobate de statul roman.

Desi este adevata ca nu toti avem acte de proprietate pe teritoriu national, pentru ca aici este casa noastra a tuturor.

1 0

Autor:

MASTEDO

MASTEDO® este o multi platforma menita sa faciliteze servicii de calitate si beneficii utilizatorilor sai.
administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

6 CIVILIZATII ANTICE care au DISPARUT in mod MISTERIOS

Atunci când O civilizație antică sau mai veche dispare, cauzele rămân deobicei necunoscute. În videoclipul ăsta sunt indicate ipoteze din perspectiva științei moderne care s-ar fi putut întâmpla civilizațiilor antice […]