Google aduce realitatea virtuală la orice adresă din lume

MASTEDO
Read Time3 Minute, 0 Second

Google, ofera o caracteristică nouă

„Google Earth Virtual Reality” (VR) care permite să introducă orice adresă – fie că e casa bunicilor sau un castel al 19-lea în Germania

– și de a zbura peste ea în 3D cu un set de căști VR.

La debutarea serviciului „Google Earth VR”, oamenii ar putea vizita, practic, o serie de destinații turistice populare, inclusiv Matterhorn din Elveția si Barajul Hoover din Nevada.

Utilizatorul ar putea vizualiza chiar și colțurile de crăpături ale Colosseum din Roma, o minune arheologică.Dar acum, oamenii pot alege propriile lor destinații, atât timp cât acestea cunosc adresa sau numele locației.

Dorinta oamenilor să găsească rapid locurile care înseamnă foarte mult pentru acestia, chiar că este vorba de copilărie de acasă sau loc de vacanță preferat.

Joanna Kim, manager la Google „VR”, a scris pe blog astazi, 18 aprilie. Acum, utilizatorii pot adauga o locatie sau o adresă, și o pot vizita în 3D cu un sistem de căști 3D.

Turisti pot vizualiza, de asemenea, 27 de locatii alese manual, care sunt acum disponibile pe Google VR, inclusiv Castelul Neuschwanstein (care a fost si sursa de inspiratie pentru castelul

„Frumoasa din pădurea adormită“  realizat de Disney ), Ghețar Perito Moreno (Glaciar Perito Moreno) în Argentina si Table Mountain din Africa de Sud.

Google Earth VR este acum disponibil pentru utilizatorii Oculus Rift care detin controlere Touch Oculus. Aplicația este gratuită la magazinul Oculus și pe Steam.

Hartile anterioare in 3D create de Google Earth mai includ si  jungla amazoniană și Rio de Janeiro, orașul care a găzduit Jocurile Olimpice de vară anului 2016.

0 0

Autor:

MASTEDO

MASTEDO® este o multi platforma menita sa faciliteze servicii de calitate si beneficii utilizatorilor sai.
administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

RCS&RDS pierde procesul cu statul pentru propria reţea de energiei electrica

Grupul telecom RCS&RDS A pierdut în primă instanţă procesul prin care a cerut să îşi facă o reţea paralelă de distribuţie a energiei electrice, a decis Curtea de Apel. Decizia […]