Controleaza FAMILIA ROTHSCHILD toti BANII din lume?

Joker
Read Time8 Minute, 52 Second

Există teoria

conform căreia familia de bancheri Rothschild controleaza economiile lumii. Astăzi vom analiza multitudinea de teorii care gravitează în jurul acestei familii.

O să ne uităm mai atent la această misterioasă familie ca să aflăm cine sunt cu adevărat, ce fac de fapt aceștia și ce dovezi există care demonstrează că Rothschild controlează în secret planeta.

De ce superputerile ca SUA, China sau Rusia și-ar ceda de bună voie suveranitatea și controlul asupra pieței pentru a primi instrucțiuni de la un nivel înalt?

Răspunsul implică, potrivit conspiraționiștilor, banii.

Condusă de setea după bani, familia Rothschild este bănuită că ar fi asasinat președinți ai SUA și că au creat fiecare război încă din anii 1800 pentru a finanța ambele părți.

Unii spun că aceștia, care sunt evrei, au creat holocaustul, în timp ce alții susțin că au creat Israelul. Ar face orice pentru bani și continuă să facă asta.

Articolul continua dupa recomandari (p)

Unul din primii membri ai familiei și cel mai influent, a declarat:

„Nu-mi pasă ce marionetă e pusă pe tronul Imperiului Britanic pentru a-l conduce. Omul care controlează rezerva de bani a Angliei controlează Imperiul Britanic, iar acea persoană sunt eu”.

Istoria acestora începe în secolul al 18-lea, când pe teritoriul Europei Creștine le era interzis evreilor să dețină proprietăți;

deci oamenii de afaceri evrei erau nevoiți să lucreze în comerț și finanțe, unde banii puteau fi păstrați lichizi și erau ușor transferabili sau ascunși.

Un membru al familiei Rothschild, pe nume Mayer Rothschild, născut în 1744, într-o mahala evreiască din Frankfurt, a devenit ucenic la o mică bancă din Hamburg, unde a învățat despre comerț.

Întorcându-se în Frankfurt, la vârsta de 19 ani, a început să își ofere serviciile bancare într-o manieră modestă, începând cu tranzacții cu monede rare și investiții.

Era energic, inteligent și cel mai important, carismatic. Căuta întotdeauna clienți bogați, asociindu-se cu nobilimea ori de câte ori putea.

Până la vârsta de 40 de ani, și-a stabilit cel mai important contact de afaceri: William, unul din nobilii importanți la acea vreme.

Când William a moștenit averea uriașă a tatălui său, prietenia cu Mayer i-a dat lui Rothschild abilitatea să facă tranzacții de o mai mare anvergură la nivel internațional.

Fiii acestuia, 5 la număr, au devenit partenerii acestuia de afaceri.

Ceea ce a făcut apoi, a devenit un model pentru bancherii evrei care au urmat:

și-a instalat fiecare dintre cei cinci fii drept agenți ai lui în 5 centre financiare majore din Europa: Frankfurt, Viena, Londra, Napoli și Paris.

Prima acțiune a lui Mayer a fost să hiperbolizeze și să creeze o pseudoistorie despre orice legat de Rothschild.

Napoleon era în marș prin Europa și se zvonește că William i-a dat întreaga avere lui Mayer pentru a o proteja de Napoleon. Mayer a reușit sa ascundă banii trimițându-i fiului său în Londra.

Biroul Rothschild de acolo trebuia cumva să îi cheltuie, așa că i-a împrumutat Coroanei Regale pentru a finanța armata britanică care lupta împotriva lui Napoleon în Spania și Portugalia.

Investițiile familiei Rothschild realizate cu banii lui William au marcat începutul dinastiei de bancheri.

Patru din fiii lui Mayer au avut la rândul lor copii, iar aceștia au fost puși, evident, la conducerea altor centre financiare.

Prin decretul lui Mayer, membrii familiei s-au căsătorit între ei, și anume verii de gradul 1 și 2, pentru a păstra compania departe de străini. Europa a fost sufocată de vilele deținute de familie.

Pe parcursul secolului al 19-lea, Mayer și fiii acestuia au avut rolul pe care îl are în prezent Fondul Monetar Internațional, stabilizând moneda națională a guvernelor majore din lume.

Au profitat de asta la greu, dar au adus și beneficii la nivel internațional.

Războaiele mondiale, ale căror costuri au depășit abilitățile familiei Rothschild și ale oricăror alte bănci de a le finanța, au marcat crearea FMI.

În plus, Germania nazistă a confiscat averile membrilor austrieci Rothschild, inclusiv  câteva palate și numeroase opere de artă.

Proprietățile luate de naziști au devenit ale acestora și este singura sămânță de adevăr în afirmația că Rothschild au finanțat holocaustul.

Până la data înființării statului Israel la sfârșitul anilor 1940, erau sute de descendenți Rothschild, mulți situați încă în sistemul bancar.

Unii susțineau Israelul, iar alții erau împotrivă.

Una dintre cele mai faimoase tranzacții a avut loc în anul 1825, când băncile  engleze au intrat în criză din cauza managementului prost al ratelor de interes.

Nathan Rothschild a cumpărat anterior o cantitate mare de aur de la Banca Angliei la un preț de nimic și l-a vândut Băncii Franceze.

Când Banca Angliei a suferit o criză de lichiditate din moment ce persoanele care au depozitat acolo își cereau sumele depuse, banca putea să împrumute aceeași bani de la Nathan și astfel au evitat dezastrul.

O altă teorie este aceea că familia Rothschild deține jumătate din bogăția planetei. Dacă așa e, atunci în același mod o deții și tu.

Oricine cu un cont bancar contribuie la investițiile pe care banca le face.

În concluzie, familia Rothschild sunt cel mai bine descriși ca fiind protagoniștii unei povești de succes, care au pornit de la niște amărâți din mahalaua evreiască la cei care au finanțat înfrângerea lui Napoleon.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Cat de PERICULOASA este SPANIA?

Daca vrei sa-ti faci o vacanta in Spania, atunci putem spune ca ai ales destitatia perfecta: Spania se află pe locul al-17-lea din 162 de tari  în clasamentul celor mai […]