Cine controleaza BITCOIN?

Joker
Read Time7 Minute, 30 Second

Bitcoin pare sa fie descentralizat

Si atat de imposibil de schimbat încât oamenii nici nu pot impinge cresterea aacestuia.

Este adevarat ca Bitcoin este foarte dificil de schimbat, dar este mult mai usor  de inchis.

Rețeaua Bitcoin necesită o energie electrică în valoare de 1 milion USD pe zi si nu exgaerez deloc.

Fără această electricitate, rețeaua se oprește pur și simplu.

Totusi cine controleaza energia electrica? In aproape toate cazurile, bitcoin este alimentat de electricitatea produsa de guvern, regulata sau naționalizată de centralele electrice.

Deci, nu e profitabil sa fie alimentat cu energie solară.

Cele mai mari firme miniere au elaborat acorduri speciale cu guvernul chinez care controlează companiile de energie electrică.

Fără legături politice nu este posibilă obținerea permisiunii de a opera companiile  care solicită acest nivel tidicat de putere a rețelei Bitcoin.

In orice moment, reteaua Bitcoin poate fi oprita de guvernul chinez.

Articolul continua dupa recomandari (p)

Acesta poate pur si simplu sa taie energia pentru fermele de alimentare sau sa puna la cale un atac informatic

Economiile de scara au împins minatul in regiunile cu cea mai ieftină energie electrică.

Acest proces se pare ca va continua, ceea ce înseamnă ca vulnerabilitatea va crește cu timpul.

Deci, ce se intampla daca pica deodata curentul?

Daca ceva nu merge bine, va scadea rata de tranzacționare direct proporțional cu scaderea vitezei de procesare a rețelei Bitcoin si va mari perioada de tranzacționare cu o rata mai mica.

O scădere de 50% va creea blocaje in intervale de 20 min si care necesita o luna pentru a fi rezolvate

O scadere de 90% creeaza intervale de blocaj de 2 ore, necesitând un an pentru rezolvarea lor.

Rețeaua Bitcoin este deja saturată, pierderea a 50% sau 90% din capacitatea sa pentru o lună până la un an ar crește semnificativ comisioanele de tranzacție.

Taxele ar face ca mai multă putere de procesare să fie adăugată la rețea, care ar fi fost neprofitabilă.

Bitcoin este controlat de investiori, iar acestia  sunt din ce în ce mai centralizați în mâinile celor care au legături politice cu diferite guverne.

Profiturile lor depind de menținerea acelor legături care, la rândul lor, vor avea tendința de a se comporta in diferite moduri pentru a reusi să  scoata in evidenta cerințele guvernului predominant.

Atât timp cât Bitcoin continuă să se bazeze pe „Dovada muncii”, evident cu ghilimelele de rigoare, controlul va ajunge, în cele din urmă, la guvernul care subvenționează energia electrică pentru investitori .

Independența investitorilor Bitcoin este probabil o iluzie. Cine îi cheamă cu adevărat fotografiile la dezbaterea despre dimensiunea blocului?

Minerii sau cei care acordă permisiunea de a atrage sume uriașe de energie din rețea?

DPOS-ul care este cel mai rapid, eficient, descentralizat și flexibil model disponibil are capacitatea de a rămâne independent de controlul guvernamental direct datorită cerințelor de resurse mult mai mici pentru operarea unui sistem.

Tot ce este necesar este o conexiune la internet, iar sistemul este la fel de profitabil în aproape toate jurisdicțiile.

Daca sistemul este inchis individual, protocolul acceptă implementarea rapidă a unor noi noduri pentru a restabili capacitatea completă mult mai repede.

Într-un atac frontal asupra Bitcoin guvernul va câștiga cu excepția cazului în care un hacker va modifica algoritmul Bitcoin.

În mod alternativ, influența hackerilor asupra nucelului le va acorda în cele din urmă puterea de a reglementa pe deplin tranzacțiile Bitcoin, însă furtul este imposibil fără un sistem eficient de guvernanță pentru Bitcoin.

Cu toate acestea, cred că Bitcoin va continua să funcționeze și să crească în valoare.

Acest lucru este dorit de guvernele lumii ca un mijloc de „capturare” a celor care încearcă să scape de prăbușirea monedei mondiale viitoare.

Dacă vor interzice banii peste noapte, vor începe confiscarea aurului și vor pune în aplicare controalele de capital ale fiecărei forme.

Ceea ce se intampla acum in economie e foarte interesant, dar si infirorator ina celasi timp.

Probail guvernul chinez icnearca sa prabuseasca dolarul, pentru a reusi ei sa controleze lumea prin Bitcoin sau poate aceasta este o noua etapa iportanta pentru omenire.

Exact cum in tercut exista trocul si dupa s-a trecut la bani, poate asa se va intampla si aici.

Poate monezile virtuale vor conduce lumea. Asta ramane de vazut…

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Obosita la menopauza ? afla de ce ?

Inaintarea in varsta, Aduce si riscul dezvoltarii unei boli cardiovasculare, dar femeile ce se afla la menopauza, aceste riscuri devin si mai evidente. Nu, menopauza nu este responsabila in mod direct […]