Ce se intampla daca MANANCI de la KFC?

Joker
Read Time9 Minute, 18 Second

KFC

este cunoscut de mult ca un loc nesănătos de a mânca, dar cei mai mulți dintre consumatori cred ca uleiul este principalul element nociv pentru organism.

Din păcate, acest lucru nu este tocmai adevarat.

Prăjirea uleiurilor hidrogenate cu grăsimi chimice este într-adevăr o practică teribilă, iar Centrul pentru Știință în Interes Public (CSPI) încearcă să acuze corporatia KFC din cauza nacestui lucru.

În mod surprinzător, KFC lansează lista online a ingredientelor produselor, pentru că ei nu au nicio rușine cu privire la ceea ce au pus în produsele alimentare.

Credeți că directorii de top ai KFC mănâncă alimentele pe care le produc? Normal ca nu…

Ei sunt constienti ca produsele lor sunt extrem de daunatoare organismului, asa ca fraierii isi pun sanatatea in pericol in timp ce ei incaseaza banii si mananca o salata de fructe undeva pe o insula.

Acum ams a va pun timp de 10 secunde lista ingredinetelor pe care le continrea carnea aia de pui pe care o mancati voi. Evidentm carne e mult spus:

„glutamat de monosod, praf de usturoi, extract de condimente, pulbere de ceapă, concentrat de proteine de soia, amidon de orez, fosfați de sodiu, apă, făină de grâu, pirofosfat de sodiu,

bicarbonat de sodiu, fosfat monocalciu, dextroză, glutamat monosodic, condimente, gluten de grâu, albusuri de ou uscat, glutamat monosodic, lapte pudra”

Articolul continua dupa recomandari (p)

Sincer sa fiu as putea termina episodul chiar acum deoarece lucrurile vorbesc de la sine, dar  totuși as vrea să  va explic cel puțin câteva dintre aceste ingrediente.

Din ceea ce văd, singurele ingrediente complet non-toxice sunt pudra de ceapă, bicarbonatul de sodiu și pudra de usturoi.

Acestea sunt numai 3 ingrediente din 29, ceea ce înseamnă că ingredientele KFC sunt doar 10% naturale și aproximativ 90% chimice.

Acest lucru nu ia în considerare puiul în sine, care este plin de antibiotice, steroizi și hormoni de creștere.

Vă rog sa-mi spuneti dacă vedeți pe listă alte ingrediente sănătoase. Vrei cancer, tulburări mintale sau stop cardiac, atunci pofta buna.

Sarea este ingredientul principal al condimentelor, ceea ce ar fi mult mai puțin dăunător dacă ar fi sare de mare naturală în loc de „rafinat” chimic, deficit de nutrienți si sare de masă periculoasă.

Sarea de masă este urmată de excitotoxina infamă, glutamatul monosodic (MSG), care poate provoca migrene și dureri de cap, tumori cerebrale, crize convulsive, insuficiență cardiacă bruscă combinată cu deficit de magneziu, efort fizic și multe altele.

În cazulin care ati omis un lucru, un lista de mai sus exista o groaza de ingrediente foarte dubioase care raman complet nefeinite si misterioase. Cu siguranta nu vom obtine niciodata dezvaluirea completa a acerstor ingrediente.

Poate că ar trebui să oferim o recompensă oricărei persoane care ne oferă detalii despre ingredientele KFC.

Dacă descărcați lista ingredientelor de la KFC, veți vedea că uleiul de canola este folosit în multe dintre produsele lor. Canola este un descendent genetic al plantei otrăvitoare de rapiță.

Uleiul de canola este un ulei industrial utilizat pentru a lubrifia mașinile grele și pentru a adăuga o finisare lucioasă paginilor de reviste de înaltă calitate.

Utilizarea uleiului de canola la KFC va duce în cele din urmă la o incidență crescută a cancerului pulmonar în rândul lucrătorilor, datorită vaporilor toxici emise de uleiul de canola încălzit.

Daca nu incalzesti uleiul de canaloa ei bine acesta este complet sanatos, dar daca il prajesti acesta se desparte în mai multe otravuri cancerigene care nu au nici o valoare nutritivă, iar fumul din acesta este și toxic.

O controversă recentă implică noile produse KFC la grătar care conțin în mod secret carne de vită, care este folosită ca parte a unei campanii de marketing mari de către un concurent, El Pollo Loco.

De asemenea, au arătat că puiul „la grătar” de la KFC nu este chiar la grătar, ci este gătit într-un cuptor pentru a simula liniile care sunt sinonime cu gratarul.

Nu m-ar surprinde dacă KFC a atras în cele din urmă aceste linii de grătar la puiul lor „la grătar” cu un marker permanent, pentru a reduce costurile. Cerneala pe bază de petrol ar fi mai puțin toxică decât listele cu ingrediente curente.

Problemele  KFC depășesc faptul că alimentele lor ar trebui considerate improprii consumului uman. Kentucky Fried Chicken este în mod inerent o companie rea.

Aproximativ, un milion de pui sunt uciși în fiecare an pentru aceasta companie. Toți sunt înghesuiți în „hale pline de excremente” unde nu văd niciodată lumina zilei.

Mulți suferă de picioarele și aripile rupte, datorită faptului că sunt prea grele;

iar videoclipurile au arătat, de asemenea, abuzul de rutină al animalelor în care muncitorii lovest agresiv găinile sau le pune în apă clocotită pentru a îndepărta penele în timp ce ele sunt conștiente.

Când KFC a realizat că demonstrațiile PETA (12.000 din 2003) au devenit o problemă serioasă de relații publice, au creat Consiliul consultativ pentru bunăstarea animalelor, pentru a pretinde că acționează asupra plângerilor.

Mulți dintre cei care au fost în consiliu au demisionat din pozițiile lor datorita acestei comapnii inumane.

Chiar și mass-media obișnuită nu a fost deosebit de prietenoasă cu KFC în ultimii ani. KFC distruge padurile din amazon pentru a extrage Soia.

Carnea de pui de la KFC este cel mai daunator aliment pe care il puteți consuma fără a muri imediat.

Vrei sa alegi o varianta mai sanatoasa si sa-ti cumperi o salata de la KFC, stai calm… au gasit si aici solutii pentru a te otravi. Aia nu e salata, ala e plastic.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Cine a creat ISIS?

La fel ca Al Qaeda, ISIS este „fabricat” in SUA, un instrument de teroare realizat pentru a dezbina și cuceri Orientul mijlociu, bogat în petrol și a confrunta influența in […]