Ce s-a intamplat cu BOB MARLEY?

Joker
Read Time9 Minute, 9 Second

Bob Marley a fost unul dintre cei mai faimosi cantareti din lume,

Transmitand prin piesele sale mesaje legate de iubire, pace, dreptate si adevar.

In viziunea multor oameni, Bob Marley a fost un revolutionar care isi dorea sa Bob Marley este unul dintre cei mai faimosi cantareti din lume, opreasca rasismul, ura, razboiul si nedreptatea prin muzica.

In momentul in care devii un luptator al adevarului si iti doresti sa schimbi lumea, oamenii rai vor face tot posibul sa te opreasca, indiferent de metode..

Astazi vom afla… cine la ucis pe Bob Marley.

Conform unor rapoarte din presa apărute in SUA in ultimele luni, un ofițer CIA retras, in vârstă de 79 de ani pe nume Bill Oxley, a făcut o serie de marturisiri uimitoare, dupa ce a aflat ca mai are câteva săptămâni de trăit la începutul lui noiembrie 2017.

El susține ca a făcut 17 asasinări pentru guvernul american între anii 1974 si 1985, inclusiv împotriva lui Bob Marley.

Oxley, care a lucrat pentru CIA timp de 29 de ani ca ofițer a cărui siguranță era la cel mai înalt nivel;

argumentează ca era deseori folosit drept asasin de catre organizație ca sa elimine oamenii bănuiți care reprezintă o amenințare pentru scopurile agenției americane.

Antrenat ca lunetist, fostul ofițer are o vasta experiență in legătură cu metodele de eliminare, cum ar fi otrăviri, explozibili, infarct si provocarea cancerului.

Articolul continua dupa recomandari (p)

Există mai multe teorii care gravitează in jurul morții lui Bob Marley, una din ele ar fi că acesta ar fi fost omorât de soția lui, Rita Marley și managerul artistului;

Chris Blackwell, pentru a obține 30 milioane de dolari din moștenire si  drepturile muzicii sale.

Într-un final, această teorie a fost respinsa.

A doua teorie ar fi ca, din cauza atitudinilor sale politice in Jamaica, Bob Marley ar fi fost ucis de CIA.

La Hope Road, organizația a încercat sa il omoare, dar a eșuat si a folosit  mai multe mijloace pentru a-l elimina.

Se spune ca, fiul directorului CIA, pe nume Carl Colby, i-a dat artistului o pereche de cizme si, când acesta i-a incercat, un fir de cupru radioactiv i-a străpuns piciorul, provocându-i cancer.

Multi apropiați de-ai lui Bob Marley au suspectat ca firul a conținut o substanță cancerigena, din moment ce artistul a făcut cancer la scurt timp după.

E nevoie de puțină imaginație pentru a ne da seama ca, daca oamenii puternici ar vrea pe cineva mort, l-ar intoxica cu cancer, făcând moartea inevitabila si foarte dureroasa.

A existat concepția larg răspândită cum ca CIA ar fi fost in spatele tentativei de asasinare a lui Bob Marley la locuința acestuia, după ce, conform rapoartelor, acesta era cel mai periculos om de culoare din lume;

datorită pieselor pe care le scria si care făceau oamenii sa se trezească.

Neville Garrick, un apropiat al lui Marley, si fost angajat al televiziunii jamaicane, a văzut niște prezente suspicioase, patrulând pe lângă casa, înaintea tentativei de asasinare.

In acea zi, angajatul i-a făcut cateva poze lui Bob stand langa un Volkswagen, la umbra unui copac de mango.

Străinii din fundal l-au făcut pe Marley neliniștit, spunându-i lui Garrick că aceștia păreau sa analizeze zona.

In poze, trăsăturile lor erau neclare din cauza umbrei copacului. Dupa concert, Garrick a luat pozele la Nassau.

Din nefericire, în timp ce the Wailers și echipa se pregăteau de îmbarcare pentru zborul spre Londra, acesta a descoperit că pozele au fost furate.

Cu toate acestea, pe 5 decembrie 1976,  la o săptămână dupa asaltul din Hope Road, The Wailers au apărut la festivalul Smile Jamaica si, in ciuda rănilor;

au cântat un lung și sfidător imn de furie împotriva CIA-ului, cu piesa War, sugerând atitudinea lor față de „vampirii” de la CIA, asa cum i-au numit ei.

Așa cum toata lumea știe, Bob Marley a urmat o dieta bazata pe fructe și legume și iubea fotbalul.

Născut pe 6 februarie 1945, a murit pe 11 mai 1981, la vârsta de 36 ani, prea tânăr ca sa vada independenta Zimbabwe și țara careia i-a dedicat o piesa.

In mintea noastră, e perfect plauzibil și extrem de probabil că această boală incurabilă poate fi indusa asupra unui om.

Totuși, cancerul poate fi provocat și natural, prin gene, alimentație, fumat si lipsa sportului.

Marley a făcut totul sa evite cancerul, pana la urma acesta fuma o cantitate foarte mare de Marijuana care este un anticangerigen.

Oamenii de stiinta sustin ca faimoasa iarba opreste dezvoltarea cancerului in organism si cei drept asta chiar e adevarat.

Ei bine, cum poti sa mai ajungi la cancer natural cand ai un stil de viata sanataos si fumezi 300 de gr de ganja pe saptamana.

Totuși, nu suntem siguri ce anume i-a provocat moartea artistului, dar ceea ce e sigur e ca știm ca a fost un adevărat revoluționar care a învățat lumea multe lecții frumoase prin piese puternice, cum ar fi:

„Get up”, „Stand up for your rights”, „Babylon System”, „A Blackman Redemption”, „War”, „Natural Mystic”.

Rămânem cu aceasta frumoasa amintire.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

10 PROTESTE care au SCHIMBAT LUMEA

Protestele unesc oamenii. Protestele cresc gradul de conștientizare. Protestele demonstrează puterea incredibilă a oamenilor obișnuiți. Acestea țin forțele guvernamentale răspunzătoare pentru acțiunile lor. Data viitoare când vă simțiți neputincioși împotriva […]