Ce a fost EXPERIMENTUL PHILADELPHIA?

Joker
Read Time8 Minute, 35 Second

Era celui de-al doilea război mondial

este notorie pentru experimentele naziste misterioase care implică arme și tehnologie ezoterică ciudată.

Dar, de asemenea, S.U.A. au efectuat o parte echitabilă a testelor pe arme noi si pe tactici de război.

Unele dintre mințile cele mai celebre ale timpului, inclusiv Nikola Tesla și Albert Einstein, au fost chiar angajate pentru a executa voința complexului militar, ocazional conducând la unele povești misterioase.

Unul dintre lucrurile mai bizare implică presupusa încercare a americanilor de a dezvolta o tehnologie care ar putea face o navă întreagă invizibilă cu ochiul liber.

Dar aceste experimente au avut unele consecințe neintenționate care au condus la închiderea și îngroparea proiectului, până când un bărbat care a susținut că a lucrat la proiect a venit cu niste idei.

Poveștile care au urmat au devenit o sursă de inspirație pentru multe filme si seriale since finction. Totusi ar  putea aceasta poveste să fie adevarata?

Un om pe nume Al Bielek ( Al bilek) este o figură centrală în aceste povestiri, acesta fiind ridiculizat  si purs si simplu contrazis defoarte multi oameni;

însă contextul istoric și narațiunea lui detaliată este interesanta și, eventual are o doza de adevar care aruncă lumină asupra operațiunilor guvernamentale clandestine.

Deci, ce a fost experimentul Philadelphia?

Articolul continua dupa recomandari (p)

Potrivit lui Bielek, la sfârșitul anilor 1930, marina a lucrat la un proiect folosind electromagnetismul pentru a dezvolta în esență o mantie de invizibilitate pentru navele de război.

În acest timp, Bielek a spus că Einstein conducea un program de  invelire a navelor cu o patura electromagnetica.

Tesla a presupus că a luat această tehnologie și a împărțit-o în experiment, având un succes inițial cu o barcă mică.

După încercări greșite cu nave mai mari, Tesla a renunțat și proiectul a fost predat  dr. John von Neumann, care a lucrat și la Proiectul Manhattan.

Von Neumann a reușit în cele din urmă să facă din U.S. Eldridge, un distrugător de clasă, invizibil pentru o scurtă perioadă de timp.

Potrivit lui Bielek, una dintre invențiile lui Tesla, un generator de referință Zero Time, a fost  împrumutat pentru a dobandi acest succes.

Acest dispozitiv se presupune că  blochează câmpurile magnetice ale Pământului și face o referință cosmologică cu câmpurile electromagnetice aflate în centrul galaxiei. Stiu… suna al naibii de sf.

Bielek a spus că Tesla ia dat lui von Neumann un avertisment critic despre o „problemă de personal” care ar putea apărea în experimentul lor, dar el a continuat oricum și Marina a pregătit un echipaj special pentru operațiune.

Apoi, pe data de 12 august 1943, au avut un al doilea test.

După ce a fost învăluit într-o „ceață verde, încărcată cu ozon”, nava a dispărut pentru mai multe ore, timp în care a călătorit prin timp și apoi a fost rematerializată.

La întoarcerea sa, marinarii au fost bolnavi violent.

Bielek, cu toate acestea a spus că el și fratele său, care au fost la bordul navei la acea dată, a usărit în timpul procesului și au rămas în 1983 pe Montauk(Montic), Long Island într-o altă instituție guvernamentală secretă, de asemenea, experimentând.

Călătoria în timp, cunoscut sub numele de Proiectul Montauk.

Bielek oferă o explicație interesantă pentru modul în care călătoria sa în timp a fost posibilă, legată de Generatorul Zero al lui Tesla.

El a spus că dispozitivul lui Tesla a fost cheia pentru ca nava să se întoarcă înapoi la locul său original.

Potrivit lui Bielek, trăim într-o realitate cu 5 dimensiuni,  timpul fiind a patra și a cincea dimensiune.

Pornind de la experimentul Philadelphia a aparut si Proiectul Phoenix(finix). Programul a finanțat studii care variază de la psihotronică, la simulări cu gaură neagră și controlul timpului.

Unii indică pentru o companie din zonă, numită Institutul Brookhaven, ca fiind o agenție secreta ce colaboreaza cu guvernul pentru aceste experimente.

Site-ul companiei spune că studiază fizica nucleară și multe alte4 lucruri ce tin cont de tehnlogoie ultramoderna. ei au, de asemenea, un accelerator de particule.

În colaborare cu departamentul de energie, compania a fost creditată pentru numeroase descoperiri și invenții reușite

dar a fost, de asemenea, obiectul unor procese de acțiune la nivel de clasă asupra contaminării prin radiații a angajaților și a cartierelor din jur.

Un om pe nume Preston Nichols susține că a lucrat pentru Institutul Brookhaven când au avut loc aceste experimente.

Unele dintre experimente s-au axat pe materializarea obiectelor, teleportarea și crearea gaurilor negre.

Aceste teste erau presupuse a fi folosite pentru ingineria reală și pentru alte proiecte dubioase.

Membrii acestor proiecte au fost spălați pe creier și li s-au șters amintirile, deși susțin ca pana la urma si-au recapatat amintirile.

Oricum, misterul ramane in jurul acestor experimente absolut ciudate.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

A fost BRUCE LEE otravit?

Bruce Lee a fost unul dintre cei mai influenți oameni din lumea artelor mariale. Deși s-a născut în San Francisco în 1940, a fost crescut în Hong Kong. De asemenea, […]