Cat de PERICULOASE sunt STATELE UNITE ALE AMERICII?

Joker
Read Time8 Minute, 19 Second

Statele Unite ale Americii este

Numele unei republici constituționale federale, constând din 50 de state și un district federal.

Aflandu-se pe continentul Nord American, cu o suprafata de aproximativ 10 milioane de km patrati, Statele Unite ocupa locul 4 in clasamentul celor mai mari tari ale lumii.

Populatia de 300 milioane de locuitori a facut din America, una dintre tarile cu cea mai mare diversitate etnica si culturala de pe glob, întrucât oameni din toate țările lumii au emigrat cândva sau continuă să emigreze în Uniune.

Nu stim ce i-a facut sa aleaga aceasta decizie, poate puterea economica, militara, teritoriul, religia, Ei bine asta vom afla mai tarziu.

America are numeroase probleme, atat politice,sociale, economice, religioase iar noi astazi vom afla care sunt cauzele acestor dezechilibre, deci Oare cat de periculoase sunt Statele Unite ale Americii?

Vom incepe mai lejer si anume vom vorbi despre numeroasele violente rasiale si numeroasele conflicte ce au loc pe strazile  din America.

Cu totii stim ca acest stat este recunoscut pentru nivelul ridicat de rasism.

De exemplu in inchisorile americane vei observa extrem, extrem de rar un alb care face parte dintr-un grup de negri si invers.

Desi de-a lungul vremii treaba asta cu rasismul a mai scazut inca exista.

Evident nu mai vorbim de situatia in care se afla Malcom X, atunci cand absolut toti negri erau considerati niste sclavi… dar acest conflict inca persista.

Ii stiti pe baietii de la Ku Klux Klan, aia care au niste cearsafuri albe pe cap si duc la extrem superioritatea rasei albe.

Acest grup secret inca exista si mai au tot aceleasi obiceiuri… Oricum politia americana a cam dat buzna peste ei datorita actiunilor violente pe care le-au produs.

De exemplu la mijlocul anilor 90, Ku Klux Klan a incendiat cateva biserici ale populatiei de culoare.

De atunci aceasta societate a cam decazut, dar inca mai exista urme ale existentei sale.

Oricum, ca tot am vorbit de albi e timpul sa vorbim si de negri.

Acestia nu se bazeaza pe o ideologie bolnava si societati complexe pur si simplu daca patrunzi in teritoriul lor esti exterminat.

In Statele Unite inca mai exista cartiere doar pentru negri si doar pentru albi… iar cum il vad eu pe Donald Trump nu stiu ce sa mai zic.

Ca si orice alt stat de pe un continent american, traficul de droguri reprezinta o problema si un pericol urias pentru guvern.

Nu e ca si cum Donald Trump si-a pus in aplicare planul cu zidul pentru ai opri mexicani sa vina cu heroina si cocaina aici.

Articolul continua dupa recomandari (p)

A..da si sa nu uitam de locurile de munca.

Oricum Texas se pare ca e locul preferat de trecere al traficantilor de droguri.

In jur de 70% din tot transferul de droguri al Statelor Unite are loc in aceasta zona.

Totusi de ce nu exista mai multe forte de ordine acolo, daca exista informatii despre traseu.

Din cate am observat multi traficanti stiu pur si simplu cum sa ascunda „marfa” si sa treaca neobservati.

De asemenea, unele state din America au decis sa legalizeze Marijuana si se pare ca profitul a fost unul urias… daca vorbim de Colorado, California si Oregon.

Detroit (Michigan) ocupă un neonorant loc 1 în lista celor mai periculoase oraşe americane.

Scăderea abruptă a populaţiei, şomajul ridicat şi concurenţa acerbă a trei mari producatori auto reprezintă posibile cauze ale creşterii numărului de infracţiuni.

Oraşul nu dispune nici fonduri financiare suficiente pe care să le aloce serviciilor de bază cum ar fi educaţia şi siguranţa publică.

Practic, aici crimele au devenit, din păcate, fapt divers cotidian.

Trecem de la droguri, strazi, rasism si inchisori, la politica si putere militara.

In prezent SUA are parte de unul dintre cei mai controversati si urati lideri politici: Donald Trump.

Multi cetateni americani il considera pe acest om un egoist obsedat de bani care poate duce America in prapastie, atat economic cat si social.

Totusi Statele Unite reprezinta una dintre puterile militare ale Terei, avand aproximativ 6000 de focoase nucleare active, fiind a doua putere nucleara a lumii, dupa Rusia.

Dupa bugetul alocat fortelor armate, SUA se claseaza pe primul loc.

Totusi, dupa parerea mea, America este tara care aproape a distrus lumea: Vorbim de razboaiele din lumea araba, totul pentru petrol.

Crizele economice, asasinatele care au socat lumea si lista poate continua. Oricum Statele Unite ale Americii se confrunta cu niste probleme uriase, iar acestea ies la iveala pe zi ce trece.

Indiferent ca vorbim de viata de strada sau economie.

In concluzie America ramane o tara periculoasa, cocneputa din districte extrem de periculoase.

A… da si probabil stiti povestea cu cetatenii americani care au dreptul de a detine o arma…

Chestia asta e putin controversata…

Tepretic, legea asta a sporit jafurile armate si crimele intre grupurile interlope. Cu alte cuvinte ne putem da seama usor Cat de periculoasa este America.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Top 10 cele mai DURE INCHISORI din lume

Imaginea colectiva adusa de orice inchisoare este in mod normal una menita sa inspire groaza si repulsie. Pe langa aceste aspecte, folclorul urban abunda in grozaviile care au loc zilnic […]