Cat de PERICULOASA este GERMANIA?

Joker
Read Time10 Minute, 33 Second

Dată fiind diversitatea landurilor sale, Germania are câte ceva de oferit pentru toți vizitatorii.

De la cărările istorice din Berlin până la croaziere pe Rin, lângă Frankfurt, și festivalul Oktoberfest, fiecare turist va găsi un oraș pe gustul său.

Între granițele sale, Germania are o varietate de peisaje și ofera multe activități de făcut.

Considerată o țară foarte sigură, unele zone din orașele germane ar trebui evitate, iar de asemenea, hoții de buzunare pot fi o adevărata problema lângă unele obiective turistice.

Rata criminalității este mai scăzută decat in țările sudice, iar legea e foarte stricta, aceasta țară ocupând locul al 14-lea in clasamentul celor mai sigure țări din lume.

Hoții de buzunare își fac apariția în zonele urbane sau la evenimente aglomerate, cum ar fi 1 mai in Berlin sau jocurile de fotbal.

Articolul continua dupa recomandari (p)

Cerșetoria nu e ceva ieșit din comun in marile orașe, iar aici nu vă veți întâlni cu cerșetori agresivi, in comparație cu alte orașe.

Atacurile teroriste recente din țările vecine (Franța si Belgia) au determinat autoritățile germane sa întărească securitatea si au îndemnat turiștii să fie mai precauți.

Fiți vigilenți in special la hoții de bagaje si de telefoane in stațiile de tren, aeroporturi, restaurante, cafenele in aer liber, plaje si in transportul public.

Fiți atenți la bunurile personale mereu, in special actele de identitate si pașaportul. Infracțiunile precum furtul de bagaje și din buzunare sunt o problema serioasa in jurul zonelor turistice si in transportul public.

In marile orașe, luați-va măsurile de siguranță obișnuite:

nu va plimbati noaptea neînsoțiți, nu vă lăsați telefonul nesupravegheat si nici banii in buzunarul de la spate.

Astfel, nu veți întâmpina nicio problema in șederea voastră in Germania.

In 2016, un azilant sirian s-a aruncat în aer cu o bomba in rucsac la un festival de muzica in Ansbach, in sudul Germaniei, rănind 12 oameni.

Dupa atac, ministrul bavarez Joachim Herrmann a declarat:

„Nu știm daca acest bărbat plănuia sa se sinucida sau daca a avut intenția sa omoare alți oameni. Din nefericire, acesta este un nou oribil atac care cu siguranță va creste teama oamenilor.”

In jur de 2 milioane de britanici vizitează Germania in fiecare an, iar majoritatea călătoriilor sunt lipsite de incidente.

Berlin este cea mai populară destinație, atrăgând in jur de 5 milioane de oameni anual, urmat de Munich si Frankfurt.

Autoritățile germane iau limitările de viteza foarte in serios, si de aceea sunt dotate cu camere care realizează instant fotografii;

iar daca viteza este superioara celei legale, vei primi o amenda prin poștă, împreuna cu fotografia ta si cu plăcuta de înmatriculare.

De asemenea, orice legat de nazism este interzis in Germania.

Dacă faceți salutul nazist, acest gest este ilegal.

In plus, fiți atenți si la jocurile stradale, menite doar sa va lase fara bani.

Iar acum sa vorbim putin mai mult despre atentate deoarce probabil si voi stiti ca acum Europa este in tinta teroristilor.

Este Germania un loc periculos din cauza acestul lucru?

Țara europeană a fost de mult timp un loc turistic pentru britanici, in caz ca nu stiati foarte multi englezi viziteaza Germania, in special din cauza targurilor de Craciun.

Umpluta cu piețe festive și în imediata apropiere a Regatului Unit, nu este de mirare că Germania s-a dovedit a fi populară pentru sărbători;

cu toate acestea, cu o serie de atacuri teroriste, o criză a migranților și o diviziune în creștere în sprijinul actualului lider Angela Merkel, au r ridicat semne de  întrebare cu privire la siguranța călătoriei în Germania.

ONU a informat turistii care călătoresc în Germania că amenințarea cu terorismul rămâne ridicată.

Atacurile ar putea fi nediscriminatorii, inclusiv în locurile publice vizitate de străini.

Guvernul german a anunțat că securitatea sporită a fost pusă în aplicare ca măsură de precauție la clădirile publice, la evenimentele majore, la centrele de transport și la adunările publice mari.

” există o amenințare sporită a atacurilor teroriste la nivel global împotriva intereselor turistice, de la grupuri sau persoane motivate de conflictul din Irak și Siria.

Ar trebui să fii vigilent în acest moment.

Cu cateva luni in urma, cinci teroristi  ISIS au fost arestați în Germania.

Cel mai recent atac terorist care a devastat națiunea a avut loc la 24 iulie 2016, când o bombă sinucigașă a rănit 15 persoane în afara barului Ansbach.

În aceeași zi, un refugiat sirian a ucis o femeie însărcinată în orașul german Reutlingen.

Doar două zile mai devreme, pe 22 iulie, nouă persoane au fost ucise de un criminal în timpul unei pauze de munca la centrul comercial din Munchen Olympia.

Cu trei zile înainte, un refugiat afgan a atacat cu un topor, în timp ce el a strigat „Allahu Akbar”

– calatorii dintr-un tren, facand o groaza de aravagii.

Pe 10 mai, alt criminal a ucis un pasager și a rănit mai mulți alții în timpul unui conflict  la o stație de tren din orașul bavarez Grafing din apropierea orașului München.

La 4 februarie, sute de ofițeri de poliție au efectuat raiduri în toată Germania în căutarea a patru bărbați care aveau conexiuni cu Statul Islamic.

Stațiile de cale ferată din München au fost evacuate din cauza amenințărilor la adresa unui atac de Revelion.

Criza imigranților în curs de desfășurare a afectat transportul feroviar, rutier și feribot între Danemarca, Suedia, Austria și Germania.

In concluzie, putem spune ca Germania a devenit un loc destul de periculos din cauza teroristilor iar aceasta problema a dat nastere islamofobiei, care predomina in aceasta tara.

Asta nu inseamna ca toti asrabii sunt teroristi, aici exista alte interese su jocuri ascunse, daar stati fara griji vom vorbi si despre adevarata fata ISIS si vom dezvalui misterul atentatelor din Europa.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ADEVARUL despre ZONA 51

In mijlocul aridului deșert Nevada exista un drum nemarcat care duce la poarta de intrare în Zona 51. E protejată de un gard de sârmă, niste bariere si panouri de […]