C.F.R in prag de faliment, Romania la fel

MASTEDO
Read Time2 Minute, 12 Second

In timp ce C.F.R,

Se indreapta spre faliment, ministerul a dat 22.000 de licente firmelor private care refac pe asfalt traseul fostelor rute feroviare; in acelasi timp Romania, se deplaseaza pe sine cu 45-50 km pe ora, in timp ce Franta, depaseste viteza de 300 km pe ora.

România a pierdut o învestitie de 8 miliarde de euro și șansa de a călători civilizat, deoarece guvernul a decis că nu avem nevoie de un tren de mare viteză.

Analizele economice ne arată că transportul feroviar va lua amploare în toata Europa, așa că ungurii si austriecii au vrut să ne coopteze într-un proiect gigant.

Articolul continua dupa recomandari (p)

Ba chiar ne-au oferit șansa sa coordonăm construcția rețelei de trenuri rapide.

Doi ani a așteptat Occidentul un semn de la guvernul României, care însă n-a răspuns niciodată la scrisorile oficiale.

Asa că în locul nostru au fost luați slovacii, iar noi am rămas să călătorim cu trenurile personale ale unei companii aflate în prag de faliment.

Conform unui studiu din 2011, 70% din transportul de oameni si colete sa face pe sosele, in conditia in care in anii „90 Romania, era in primele 5 tari europene la calitatea serviciului feroviar.

 

https://www.youtube.com/watch?v=hKdDo-XoQyQ

0 0

Autor:

MASTEDO

MASTEDO® este o multi platforma menita sa faciliteze servicii de calitate si beneficii utilizatorilor sai.
administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Cum vor arata oamenii in viitor?

Faţa umană A evoluat considerabil din Epoca Pietrei şi până acum, aşa că este de aşteptat ca ea să se schimbe şi în viitor. Un artist şi un genetician au […]