ATENTATUL din 11 SEPTEMBRIE 2001 a fost o MINCIUNA

Joker
Read Time17 Minute, 3 Second

 

 

Spre deosebire de toți cei din lume care nu au fost manipulati,

Invazia ilegală a Irakului a fost întreprinsă din mai multe motive

– înlocuirea iminentă a dolarului cu moneda euro ca monedă primară mondială, atragerea tentantă a rezervelor petroliere neexploatate, dorința de a consolida Hegemonia militară americană / israeliană asupra unei regiuni vitale strategice

– dar cel mai important motiv a fost acela de a observa în continuare întrebări despre minciuna minunată pusă în scenă de guvernul american, care a devenit cunoscută sub numele de 11 septembrie 2001.

Acest atentat a fost o farsa. Iar asta nu e o afirmație a unei  conspirații sălbatice; este un fapt, susținut de mii de alte fapte verificabile, printre care:

Atacurile din 11 septembrie nu ar fi fost declasificate fără eșecul intenționat al sistemului american de apărare.

În Washington, piloții Forței Aeriene au cerut să zboare, dar au primit ordine de la guvern ca sa ramana la sol.

Cu toate acestea, în loc să-l acuze pe președinte și pe liderii militari pentru această lipsă fără precedent a datoriei;

liderii militari au fost promovați, iar președintele a fost lăudat că a creat un sistem de apărare care a eșuat în mod suspect la cel mai important test din istoria sa.

Niciunul dintre decese nu s-ar fi întâmplat fără desprinderea deliberată a aparării aeriene ale Statelor Unite ale Americii.

Avioanele care pierd contactul cu turnurile de control sunt de obicei interceptate de avioane de luptă în decurs de zece minute.

Cu toate acestea, pe data de 9/11, cei care au lovit New York-ul au avut voie să meargă nedetectati mai mult de o jumătate de oră;

iar avionul care se presupune că s-a prăbușit în Washington nu a fost interceptat mai mult de o oră și patruzeci de minute după ce se știa că patru avioane au fost deturnate.

Citeste si: 10 Cele mai PUTERNICE FORTE SPECIALE din lume

Turnurile gemene nu s-au putut prăbuși ca rezultat al arderii combustibilului cu jet.

Cea mai mare parte a combustibilului a fost consumată la impact.

În turnul de sud, cea mai mare parte a combustibilului a fost vărsat în afara clădirii.

Căldura cauzată de arderea combustibilului cu jet nu atinge temperaturile necesare pentru topirea oțelului.

Ceea ce se remarcă în mod special ca fiind suspicios și încă inexplicabil este că incendiile au izbucnit au fost controlate, indicând în mod clar prezența unei substanțe utilizate în demolarea structurilor.

Turnurile Gemene nu au căzut din cauza avioanelor sau a incendiilor.

Cel mai probabil, dispozitive explozibile au fost plasate pe suporturile structurale din turnuri, iar aceste explozii controlate au smuls viețile a trei mii de oameni.

Directorul FBI, Robert Mueller, a insistat că oficialii nu aveau nici o idee că acest tip de atac ar putea avea loc, atunci când FBI-ul investighează posibilitatea unui astfel de atac de aproape zece ani.

 

Articolul continua dupa recomandari (p)

 

Numeroasele încercări anterioare de folosire a avioanelor ca arme, cunoașterea intimă a planurilor de teroare numită Proiectul Bojinka și cunoașterea personajelor suspecte care frecventează școlile de zbor care au fost monitorizate de FBI;

fac o declarație mincinoasă pe fața .

În săptămânile anterioare datei de 11 septembrie, America a primit avertismente din întreaga lume că un astfel de eveniment lar fi  pe cale să se întâmple;

dar anchetele FBI asupra teroriștilor suspectați au fost suprimate și aceste avertismente au fost în mod deliberat ignorate.

Numele presupușilor deținuți, toți presupuși musulmani, au fost difuzați publicului la doar câteva ore după atacuri, în ciuda faptului că Mueller a spus că FBI-ul nu ar fi stiut de aparitia unui astfeld e atac.

Aceasta este o întorsătură imposibilă a logicii.

Dacă nu știa de un plan in care se prezenta intentia de a lovi clădirile cu avioane, cum știa numele atacatorilor?

Au fost descoperite diferite artefacte în locuri strategice pentru a încerca să confirme povestea guvernului, dar toate acestea au fost respinse deoarece probele erau extrem desuspecte.

De atunci, s-a descoperit ca mai multi atacatori de pe lista ar trai bine mersi in țări arabe.

De asemenea acestia nu ar fi avut nici o legatura cu terirosmul.

Cu toate acestea, nu s-a făcut nicio încercare de actualizare a listei.

Și de ce nici unul dintre aceste nume nu figurează pe listele de pasageri ale companiilor aeriene?

La fel ca invazia din Irak, atacurile cu antrax au fost concepute pentru a evita întrebările fara raspuns din 11 septembrie.

Pe lângă faptul ca s-au facut sume enorme de bani din vânzarea grabnică de medicamente ineficiente la o populație panicata, ancheta asupra acestor crime a fost oprită brusc când traseul de dovezi al atentatului  a condus direct la ușa guvernului.

De asemenea, atacurile cu antrax au amplificat climatul de frică și au deviat atenția de la trecerea actului guvernamental Patriot.

Invazia Afganistanului a fost prezentată ca o încercare de urmărire a presupusilor făptași din 11 septembrie;

însă ea a fost discutată ani de zile înainte de tragedie și planificată de fapt în lunile anterioare atacurilor asupra New York-ului și Washingtonului.

Declarațiile lui Zbigniew Brzezinski și Proiectul scris al republicanilor pentru un nou secol american au subliniat faptul că America avea nevoie de un inamic formidabil pentru a-și atinge obiectivele agresive geopolitice.

Inamicul presupus pe care l-au atacat în Afganistan, a fost de fapt  un grup divers de oameni din întreaga lume care au fost inițial recrutați, încurajați și sprijiniți de CIA.

Gaura din Pentagon nu a fost făcută de un avion.

Deteriorarea clădirii pur și simplu nu era în concordanță cu dimensiunea găurii și cu absența resturilor.

La presupusul punct de impact, o întreagă bancă de ferestre a rămas intacta și nu au existat urme pe pajiște.

Nu au fost găsite resturi de aeronave (cu excepția celor plantate pe gazon) și rămășițe de pasageri.

Președintele a recunoscut că a continuat să citească o poveste elevilor dintr-o școală din Florida timp de 30 de minute după ce a fost informat că două avioane au lovit New York –ul  și că națiunea a fost atacată.

El nu a explicat niciodată acest comportament nedumerit.

Atentatul nu a fost niciodată televizat, a fost doar inregistrat de un echipaj francez care filma pompierii din New York. În acest film, avionul în cauză nu pare a fi un avion de pasageri.

Avionul din Pennsylvania a fost doborât și s-a despărțit în aer.

Nu se pot explica resturile care au fost împrăștiate pe o suprafață de șase mile sau cuvintele martorilor care descriu resturile ce  cad din cer.

Apelurile telefonice nu pot fi făcute de zborurile care nu sunt aproape de sol.

După cum a demonstrat cercetarea profesorului A. K. Dewdney, conversațiile emoționale dintre pasagerii deturnați nu ar fi fost posibile în condițiile existente din acel moment.

Aceste apeluri erau fabricări cinice, exploatând emoțiile distrugătoare ale celor care  i-au pierdut pe cei dragi.

Radiocomunicațiile pompierilor de la etajele superioare ale turnurilor Centrului Comercial indică în mod clar că focurile erau sub control și că structura nu era în pericol să se prăbușească.

Acestea sunt doar câteva dintre afirmațiile care fac referire la vrajeala din 2001.

Ele oferă dovezi cristaline clare că președintele, personalul său și mulți legislatori ar trebui să fie acuzați pentru de trădare, obstrucționarea justiției și crima în masă.

Mai presus de toate, acești oameni răi ar trebui să fie eliminați din pozițiile lor de autoritate înainte de a pune în aplicare mai multe scheme.

De exemplu uitati ce se intampla in tarile arabe…

Luați în considerare doar câteva dintre urmatoarele intrebari fara raspuns care arata ca 11 septembrie a fost doar o minciuna:

Cine a beneficiat de numărul suspect de mare de opțiuni de cumpărare achiziționate înainte de 11 septembrie pentru acțiunile companiilor ale căror prețuri de acțiuni s-au prăbușit ulterior;

presupunând că cei care se aflau în spatele deturnării au fost, de asemenea, în spatele majorității achizițiilor acestor opțiuni de vânzare ?

Și care a fost rolul noului director executiv al CIA, Buzzy Krongard, care a tratat aceste tranzacții?

De ce au fost îndepărtate resturile de la turnurile gemene, care nu au fost examinate medico-legal?

De ce aproape toate au fost vândute pe comercianților și au fost expediate în străinătate, unde nu ar fi fost disponibile pentru un examen științific?

De ce guvernul refuză să elibereze transcrierile de comunicații sau orice înregistrări referitoare la semnele de orice formă transmise de aceste jetoane?

De ce atât de mulți oameni, de la primarul din San Francisco, Willie Brown, la mulți angajați ai companiilor din World Trade Center care nu au venit să lucreze în acea zi, știu în prealabil că ceva rău avea să se întâmple la 11 septembrie 2001?

De ce toate din cele mai importante medii din S.U.A. continuă să acționeze ca și cum niciuna dintre aceste întrebări nu este legitimă sau relevantă?

Astăzi, milioane de oameni din întreaga lume protestează împotriva distrugerii criminale a națiunii din Irak.

Dar aceste proteste nu vor schimba numărul de minți necesare pentru ai împiedica pe cei nebuni să continue cu genocidul lor pentru  a înrobi întreaga lume.

Răspândirea conștientizării că președintele George W. Bush și complicii săi miliardari din industria petrolieră au comis atentatul drept scuză pentru a începe militarizarea Americii în scopul cuceririi mondiale, ii va opri.

Istoria a arătat prea clar că poporul american a inselat si a  sprijinit distrugerea țărilor îndepărtate cu  pretexte false ale apărării.

Astfel războaiele inutile continuă.

Chiar acum urmărim armele de înaltă tehnologie care sacrifică popoarele fara apararea din Lumea Araba.

Curând va urma, Columbia, Coreea de Nord, Nigeria, Pakistan, Arabia Saudită, Qatar si cine dracu mai stie unde.

Toate aceste atrocități greșite vor fi posibile din cauza furiei numite 11 septembrie.

Dar poporul american nu va tolera și nu poate tolera liderii care ucid oamenii  doar pentru a inventa un pretext

– războiul împotriva terorismului

– pentru a merge să ucidă pe oricine dorește.

Dacă poporul american tolerează o astfel de strategie nebună, atunci ei evident nu merită să supraviețuiască ca națiune sau popor.

Inainte sa inchei:

Acest clip nu este o propaganda, este puri adevar si icnetati sa mai credeti toate prostiile.

1 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %
Next Post

CHE GUEVARA: REVOLUTIONARUL care a SCHIMBAT lumea

Che Guevara, sub numele Ernesto Guevara de la Serna, A fost un teoretician și tactician al războiului de gherilă, figura proeminentă comunistă în Revoluția Cubaneză și liderul gherilei în America […]