ASASINAREA lui MICHAEL JACKSON

Joker
Read Time9 Minute, 29 Second

Nu mă lăsa,

ei încearcă să mă omoare”. Acestea sunt cuvintele lui Michael Jackson spuse unui prieten apropiat. Omucidere.

Acesta este cuvântul care este vehiculat peste tot. Cineva l-a omorât pe Michael Jackson, intenționat sau nu.

Într-o luni, biroul de procurori din Los Angeles a declarat ca regele pop-ului Michael Jackson, în vârstă de 50 de ani, a murit si ca s-au descoperit doze letale de anestezice puternice in corpul său.

Medicul sau personal, Conrad Murray, a fost subiectul unei investigații de crimă, dar nicio acuzație nu i-a fost imputată.

Acesta ar fi putut fi condamnat pentru malpraxis sau omor prin neglijență. Polițiștii au făcut investigații în birourile lui și de asemenea în câteva spații de depozitare din țară.

Totuși, oamenii apropiați ai artistului se întreaba dacă mai sunt persoane ce ar trebui anchetate in acest caz.

L-a ucis pe Michael Jackson administrarea nesăbuită a unui cocktail de medicamente fatale? Sau programul său istovitor, așteptări neobosite si dorința de perfecțiune?

În zilele de după moartea artistului, din 25 iunie, au apărut multe întrebări în legătură cu acest aspect.

Articolul continua dupa recomandari (p)

Artistul a adunat o datorie de 400 milioane de dolari, dar avea bunuri, drepturi de autor, imobiliare și alte exploatații in valoare de miliarde de dolari.

Catalogul cu 250 de piese Beatles, muzica de la Elvis Presley si Little Richard pe care l-a cumpărat in 1987 cu doar 47.5 milioane de dolari, valorează astăzi de 50 de ori mai mult.

Jackson era coproprietar al scandaloasei ferme Neverland și împrejurimile de 1052 ha din impecabilul comitat Santa Barbara.

Sony a cumpărat drepturile pentru videoclipurile de la repetițiile sale pentru 60 de milioane de dolari și le-a integrat într-un documentar despre acesta, lansat in octombrie 2009.

Dick Gregory, activist pentru drepturile civile și consilier al artistului pentru mulți ani, a declarat că Jackson era îngrijorat cu privire la siguranța si intimitatea proprie.

În 2005, consilierul a fost chemat pe neașteptate pentru a-l consulta pe cântăreț cu privire la sănătatea șubrezită a acestuia. Era vizibil epuizat, deshidratat și doborât.

Gregory si Michael au fost inițial la un spital din apropiere, apoi s-au îndreptat spre San Francisco, la aproape 3 ore depărtare. Când au ajuns acolo, l-au dus direct în camera de urgențe.

Medicii i-au spus lui Gregory că daca mai așteptau 12 ore, Michael ar fi murit. Sora lui, Latoya, în vârstă de 53 de ani, a declarat:

   „Cred că Michael a fost ucis, am simțit asta din prima. Nu a fost doar o singura persoana, ci mai multe.

A existat un complot. Era într-un cerc rău. El era blând, liniștit și iubitor. Oamenii au profitat de asta.

Cu mai puțin de o luna în urma, credeam că Michael va fi ucis la spectacolul de la Londra, deoarece nu era înconjurat de persoane cu cele mai bune intenții.”

Acum, încă nu au apărut dovezi de necontestat că au existat persoane cu interese murdare in legătură cu imperiul cântărețului care sa fi fost implicate în orice fel în moartea regelui pop.

Dar întrebările si conspirațiile persista. Investigația crimei a umbrit moștenirea și viața lui Michael Jackson, care fără îndoială, a fost cea mai talentata forța creativă a unei generații.

Când oamenii se gândesc la Michael Jackson, se gândesc la munca, muzica, familia sau la filantropia acestuia? În 2007, artistul a declarat:

„Toată lumea vrea nemurire. Vrei ca ceea ce creezi să reziste, fie ca e sculptura, pictura sau muzica. Michelangelo a zis: ‘Stiu că creatorul e trecător, dar munca lui dăinuie.’

De aceea vreau sa scap de moarte, unindu-mi sufletul cu munca. Așa e felul in care mă simt. Dau totul în ceea ce fac. Pentru că vreau sa reziste…”

Paris Jackson, fiica cea mare a superstarului, a acordat un interviu fără perdea celor de la revista Rolling Stone, la începutul acestui an. Ea susține că tatăl său a fost ucis:

” Tatăl meu vorbea mereu despre oameni care ar fi dorit să-l elimine și la un moment dat a spus că urmează să fie ucis.

Toate dovezile indică acest lucru. Știu că sună a conspirație, dar adevărații fani și familia știu cu certitudine.

A fost o înscenare. În schimb, Paris Jackson a recunoscut că nu știe exact cine l-a omorât pe tatăl său, dar a explicat că el a avut o avere de miliarde de dolari și că mulți apropiați ai lui s-au transformat în adevărați dușmani.

Paris avea doar 11 ani atunci când tatăl ei a murit, în 2009. „

În prezent, tânăra în vârstă de 18 ani îl învinovățește pe doctorul Murray de moartea lui Michael;

dar susține că ceva mult mai sinistru se ascunde în spatele decesului și că își dorește să se facă dreptate o dată pentru totdeauna.

Propofol, o substanţă folosită pentru anestezii, care l-a ucis pe Michael Jackson, după ce medicul său, Conrad Murray, i-a administrat o supradoză, va fi folosit în statul american Missouri pentru execuţii.

Până în prezent, 33 de state americane care aplică pedeapsa capitală utilizau aceeaşi combinaţie de medicamente:

thiopental, un barbituric care acţionează ca anestezic, şi două alte soluţii destinate să provoace moartea prin stop cardiac şi oprirea funcţionării plămânilor.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

TEZAURUL ROMANIEI furat de RUSI

În august 1916, România decide să intre în război (n.r. – Primul Război Mondial) de partea Antantei. Deşi campania a început favorabil, mai multe zone româneşti, în speţă Dobrogea, Olteani […]