A inscenat GUVERNUL AMERICAN atentatele de la 11 septembrie 2001?

Joker
Read Time7 Minute, 16 Second

Atentatele de la 11 septembrie au fost o serie de atacuri sinucigașe

coordonate de Al-Qaeda împotriva Statelor Unite care au avut loc la 11 septembrie 2001.

În dimineața acelei zile, 19 teroriști Al-Qaeda au deturnat patru avioane comerciale de pasageri.

Acestia  au preluat controlul avioanelor, prăbușind două dintre ele în Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York, omorând toate persoanele de la bord și mulți alți oameni care lucrau în clădiri.

Teroriștii au prăbușit un al treilea avion în sediul Pentagon, iar  al patrulea avion s-a prăbușit pe o câmpie în zona rurală a statului Pennsylvaniaș

după ce unii dintre pasageri și membrii echipajului au încercat să recâștige controlul avionului, pe care teroriștii îl îndreptaseră spre Washington, D.C. Din pacate nu au existat supravietuitori zborurilor…

Totusi americanii ne-au spus ca gruparea terorista Al-Qaeda ar fi responsabila pentru acest atentat complet devastator…

Iar datorita aceste intamplari tragice musulmanii sunt priviti ca pe niste teroristi psihopati obsedati de ura.

Problema este ca acest fenomen al islamofobiei repre4zinta doar o forma subtila de propaganda a Statelor Unite ale americii.

A inscenat guvernul american atentatul de la 11 septembrie 2001?

Probabil acum iti pui aceaste intrebari in minte:

De ce ti-ai crea propriul atentat, care ar fi beneficiile si cum de ai putea trece cu vedere peste acele vieti care au fost pierdute in urma acelui cumplit atac terorist.

Raspunsurile sunt simple…

Actualmente, vedem cum Syria, Afghanistan, Yemen, Israel, Egypt si asa mai departe sunt sufocate de razboaie, toate pentru resursa vitala a omenirii: petrolul.

Totusi cand au inceput aceste atacuri trimise de America in tarile arabe si care este legatura cu 11 septembrie 2001?

Articolul continua dupa recomandari (p)

Războiul din Afganistan a început pe 7 octombrie 2001când a fost începută Operațiunea Enduring Freedom de armata SU împreună cu armata britanică, ca răspuns la atacurile asupra Americii la 11 septembrie 2001.

Marea Britanie din 2002 a condus propria sa operațiune militară, Operațiunea Herrick, ca parte a aceluiași război din Afganistan.

Caracterul războiului a evoluat de la o luptă violentă cu Al-Qaeda și susținătorii săi talibani la un complet efort contrainsurgent.

Cu alte cuvinte, guvernul american avea nevoie de un motiv relevant si bine structurat pentru a porni un razboi in tarile arabeș

asa ca au creat falsul atentat terorist de la World Trade Center pentru a manipula masele si pentru a convinge populatia globala ca arabii sunt baietii rai si ei sunt responsabili pentru victimele acelui atentat sangeros.

Dar cine a fost Osama Bin Laden si ce legatura a avut el cu 11 septembrie 2001.

Ei bine, Osama bin Laden, a fost liderul și capul al-Qaidei, recunoscută la nivel mondial ca cea mai mare organizație teroristă din lume.

Guvernul Statelor Unite ale Americii l-a numit pe Osama bin Laden ca prim suspect al atentatelor din 11 septembrie 2001 de la New York.

Ei bine, acest terorist notoriu a fost doar un tap ispasitor pentru Statele Unite, iar americanii l-au platit pentru a pune la cale planul care a socat intreaga lume.

După o supraveghere secretă, ce a durat luni întregi, a locului unde se bănuia că se află ascunzișul dușmanului numărul 1 al Statelor Unite;

Osama bin Laden a fost ucis în zorii zilei de 2 mai 2011 in Pakistan cu pretextul ca el este responsabil pentru acel masacru.

America era ingrozita deoarece Bin Laden ar fi putut spune adevarul, datorita influentei de care dispunea, asa ca a fost pur si simplu asasinat.

Acum ne intoarcem la invazia din statele arabe…unde obsesia nebuna de a detine petrol a  marcat sfarsitul unor oameni complet nevinovati.

Acum puteti vedea si voi cine este responsabil de acele lupte sangeroase…sis a nuc redeti ca tin cu arabii sau ceva.

Evident au si ei vina lor pentru ca ura aduce si mai multa ura.

Totusi in lume exista oameni puternici care au folosit argumente puternice pentru a demonstra inselatoria atentatului din 11 septrembrie 2001.

Coleen Rowley a fost un agent special FBI care a transmis maselor folosind dovezi clare, ca atacul a reprezntat doar un truc al Statelor Unite pentru a ajunge la petrol.

De asemena Vladimir Putin a vorbit in  numeroase interviuri despre acest atent si cum guvernul american a conceput acest scenariu.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Top 10 cei mai FAIMOSI SPIONI din lume

Spionii reprezinta o arma destul de importanta pentru guvernele lumii, Datorita informatiilor pe care acestia reusesc sa le extraga din alte surse straine. Acestia sunt extrem de importanti si pe […]