A FALSIFICAT NASA ATERIZAREA PE LUNA?

Joker
Read Time11 Minute, 23 Second

Teoria care precizeaza ca aterizările lunii au fost falsificate de către guvernul SUA,

Pentru a-și susține victoria în cursa spațială asupra Rusiei a prins popularitate în ultimul timp.

Sondaje recente indică faptul că aproximativ 20% dintre americani cred că America nu a aterizat niciodată pe  luna.

În cele ce urmeaza am sa va prezint cateva dovezi care sugerează că aterizările pe lună nu au existat.

Am încercat să includ si explicațiile NASA pentru a va oferi o perspectivă obiectivă.

Teoriile conspirației au subliniat că, atunci când aterizarea pe luna a fost prezentată live pe tv, telespectatorii puteau vedea clar steagul american fluturându-se.

De asemenea, fotografiile aterizării arăta in mod clar cum steagul este putin indoit.

Problema este că nu există aer în atmosfera lunii și, prin urmare, nici un vânt nu si-ar fi putut face aparitia pentru a flutura steagul.

Au fost prezentate explicații neobișnuite pentru a respinge acest fenomen ca ceva neobișnuit:

NASA a susținut că steagul a fost stocat într-un tub subțire iar efectul îndoit a fost cauzat de dezghețarea acestuia înainte de a fi plantat.

Alte explicații implică mișcările cauzate de forța de reacție a astronauților care ating stâlpul de aluminiu.

Totusi, dacă NASA a aterizat cu adevărat pe Lună, unde este craterul de sub modulul lunar care  a marcat debarcarea.

Pe orice fotografie a aterizărilor, nici un crater nu este vizibil, aproape ca și cum modulul ar fi pur și simplu plasat acolo.

Suprafața lunii este acoperită cu praf lunar și chiar și acest lucru nu pare să fi fost deplasat în evidența fotografică.

La fel ca teoria drapelului fluturător, lipsa unui crater de impact are o mulțime de explicații potențiale.

NASA susține că modulul a necesitat mult mai puțin efort în condiții de gravitate redusă decât ar fi făcut-o pe Pământ.

Pe lună există o singură sursă de lumină puternică:

Soarele. Deci, este corect să sugerăm că toate umbrele ar trebui să fie paralele una cu cealaltă.

Dar acest lucru nu s-a intamplat în timpul aterizării pe lună: videoclipurile și fotografiile arată clar că umbrele se încadrează în direcții diferite.

De aici reiese faptul ca au fost prezente mai multe surse de lumină – sugerând că fotografiile  aterizarii au fost editate.

Nasa a încercat să acuze peisajul neuniform cu umflături subtile și dealuri provocând discrepanțe.

Această explicație a fost contrazisa de unii teoreticieni: cum ar putea ca dealurile să producă astfel de diferențe unghiulare mari?

Pentru a ajunge pe Lună, astronauții au trebuit să treacă prin ceea ce se numește centura de radiații Van Allen.

Aceasta  este un tur dublu format din particule de energie aflate în jurul Pământului, reținute de către câmpul magnetic al acestuia.

Misiunile Apollo pe lună au marcat primele încercări de a transporta oameni vii prin centură.

Multi cercetatori susțin că nivelurile excesive de radiații i-ar fi ucis pe astronauti, în ciuda straturilor de aluminiu care acopera interiorul și exteriorul navei spațiale.

NASA au contracarat acest argument spunad ca astronautii au primit doar doze mici de radiatii.

După ce au fost lansate fotografii de pe lună, teoreticienii au observat rapid un obiect misterios (arătat mai sus) ce se reflecta in casca unui  astronaut de la misiunea Apollo 12.

Obiectul pare să fie agățat de o frânghie și nu are nici un motiv să fie acolo, ceea ce îi face pe unii să creada că este un reflector atasat deasupra capului care se găsește de obicei în studiourile de film.

Asemănarea este discutabilă, având în vedere calitatea slabă a fotografiei, dar pana la urma ce cauta un obiect zburator pe Luna.

Pentru a susține că aterizările lunii au fost montate într-un studio, oameniide stiinta trebuiau să țină seama de condițiile aparente de gravitate scăzută, care au fost mimate de NASA.

Dacă luați clipurile cu aterizarea pe Luna și creșteti viteza filmului veti observa ca astronauții par să se miște în gravitatea Pământului.

În ceea ce privește înălțimea impresionantă de salt a astronauților, cablurile și firele ascunse le-au oferit astronauților o înălțime suplimentară. În unele capturi de ecran pot fi văzute schițe ale presupuselor cabluri ascunse.

Un argument convingător pentru NASA este lipsa totală de stele în oricare dintre dovezile fotografice sau video.

Nu există nori pe lună, deci stelele sunt permanent vizibile și mult mai strălucitoare.

NASA a spus ca ar fi fost imposibil de cartografiat locațiile exacte ale tuturor stelelor sic a unele fotografile nu sunt clare.

Totusi, unele din ele sunt de înaltă calitate și încă nu sunt vad stelele .

Una dintre cele mai faimoase fotografii de la aterizările de pe lună prezintă o stâncă în prim-plan, ce are gravata pe ea litera C. Scrierea  pare a fi perfect simetrică, ceea ce înseamnă că este puțin probabil să fie un eveniment natural.

Cu alte cuvinte stanca este doar un simplu obiect.

NASA a dat vina pe un dezvoltator fotografic pentru adăugarea  literei C ca si glumă practică. Deja povestile celor de la NASA sunt pentru copii.

Camerele de luat vederi folosite de astronauți în timpul aterizărilor pe lună au avut o multitudine de fire de păr încrucișate pentru a ajuta cu scalare și direcție.

Acestea sunt imprimate în partea de sus a tuturor fotografiilor.

Teoreticienii sustin faptul ca NASA a tiparit obiectele create de om peste o fotografie legitimă a lunii pentru a falsifica aterizările

– deși, dacă au planificat cu adevărat să facă acest lucru, atunci de ce au folosit fire de par? Acest lucru ramane un mister.

Articolul continua dupa recomandari (p)

Cele două fotografii ale misiunii Apollo 15 prezentate mai sus au fundaluri identice, în ciuda faptului că au fost listate oficial de NASA ca fiind distanțate de mile.

O singură fotografie afișează chiar modulul lunar.

Ei bine, dacă sunteți un conspirationist adevarat, cred ca vati dat seama  că NASA pur și simplu folosea același fundal când filma scenele diferite ale videoclipurilor de aterizare a lunii.

NASA a sugerat că, deoarece luna este mult mai mică decât Pământul, orizonturile pot apărea mult mai aproape la ochiul uman.

În ciuda acestui fapt, să spui că cele două dealuri vizibile în fotografii sunt la o distanță de mile intregi este absolut un argument idiot si mincinos.

1 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

CUM A SCHIMBAT REGELE MIHAI ROMANIA

Meritul principal pentru înlăturarea alianței cu Germania nazistă îi revine Regelui Mihai I al României. În urmă cu exact 71 de ani, un tânăr de 23 de ani lua pe umerii […]