25 de lucruri de făcut pe net când te plictisești

Read Time10 Minute, 8 Second

Salutare.

Internetul deși este foarte vast și complex ajunge uneori sa ne plictisească și să simțim că nu avem ce face la pc.

De aceea, astăzi vă prezentăm 25 de lucruri de făcut pe net la plictiseală. Pentru doritori aveți în articol și varianta video a clipului pentru mai multe amănunte interesante.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A ACCESA SITE-UL

1 Pentru început prezentăm această piesă rap a unui interpret român numit “Mahoarcă” care sună foarte bine.

Dacă ascultați piesa puteți să-i lăsați un comentariu cu “#MASTEDO” ca să știe de unde veniți.

2 Dacă vă este dor de copilărie și vreți să vă testați capacitățile la jucat tetris, acest website este perfect pentru voi.

3 Jocul League of Legends este unul dintre cele mai populare jocuri video actuale iar  dacă vouă vă place, intrați aici și vedeți staturi, meciuri și detalii despre campioni.

Articolul continua dupa recomandari (p)

4 Tot pentru combaterea plictiselii vă recomandă, acest joculeț pixelat care se poate juca doar pe Google Chrome și care chiar vă va mânca din timp fie că sunteți acasă, la școală sau la birou.

5 Avem și o propunere ceva mai dubioasă, pur și simplu am văzut site-ul în recomandate, nu vreau să vă dau spoilere, doar intrați pe el și vedeți ce se întâmplă.

6 Iubitorii de natură și animale pot să tresară bucuroși pentru că noi vă oferim un link de la un site care ofera gratuit clipuri live 24/7 cu animale în habitatul lor natural. Cu plăcere !

7 Pariu că nu v-ați întrebat vreodată cum se simte o albină. Dacă sunteți curioși accesați acest website și deslușiți misterul…

8 Și dacă tot eram la capitolul site-uri inutile o să las și asta aici, imaginile nu au nevoie de niciun comentariu.

9 Nu știu cât sunteți la curent cu lucrurile americane dar aparent o bună parte dintre ei nu-l suportă pe actualul președinte Donald Trump și au făcut și un joc în care poți să îl faci pe trump să sară de pe stâncă;

într-un vulcan sau chiar într-o canalizare.

10 Pentru muzicianul din tine avem o ofertă incredibila, excepțională și de nerefuzat.

Cântă acum la piane făcute din pisici și poți deveni mai faimos decât orice alt mare compozitor al lumi, exeptându-l pe salam.

Schimbă pisica și fii creativ, intră acum pe catcordeon.com

11 Repede trecem în revistă câteva jocuri foarte drăguțe pe care personal le-am încercat și ne-au plăcut.

Soldiers INC. este un joc de strategie ce îmbină creatvitatea cu gânditul sub presiune.

12 Tot din capitolul război este și jocul Eroi și Generali care ni se pare surprinzător de distractiv pentru ceva ce merge pe browser.

13 Pe locul 13 stabilim de acum că vă vom prezenta de fiecare dată un serial interesant. La această secțiune includem acum Stranger Things sezonul 2.

Un serial excepțional cu mister, aventură, suspans și acțiune ce mai mult ca sigur vă va ține cu sufletul la gură. Pe noi ne-a fascinat așa că vă rog scrieți în comentarii dacă l-ați văzut și poate pornim o discuție pe tema asta.

14 Revenim la jocuri și dar păstrăm același ton misterios ca și la Stranger Things și vă prezentăm Battlestar Galactica Online.

Nu mai zic nimic, explorați-l singuri.

15 Pentru doritorii de jocuri pentru pc care nu au atâta skill să le găsească pe Google s-a inventat Crohsit, care vă permite să descărcați orice ați avea poftă.

16 Nu cred că se poate pomeni pe fața pământului o ediție de lucruri de făcut pe net fără un  joc care se termină cu punct io.

Astăzi scribbl.io ne onorează cu prezența.

17 Deștepți.ro este un site românesc foarte atractiv cu articole care vă vor satisface pofta de cunoaștere și vă vor hrăni intelectul.

18 Dacă aveți nevoie să descărcați un video de pe Youtube sau din altă parte și să-l convertiți totodată în alt format, Online Video Converter este un site stabil și peroformant care vă va ajuta cu siguranță.

19 Awkward Family Photo este o platformă minunată unde puteți să vedeți sau chiar să încărcați poze nasoale sau stânjenitoare de familie pentru ca toți membrii comunității să le vadă și să se amuze.

20 Gunblood este un joc western foarte interesant ce vă permite să vă duelați cu diverși inamici.

21 Dacă nu vă iese cu înmulțitul poate aveți noroc mai mult la împărțit. Încercați acest website și separați aceste cercuri.

Noi am ascuns o imagine secretă în link-ul de pe poză, descoperiți-o și spuneți-ne în comentarii.

22 Dacă nu vă pricepeți la calculat durate în funcție de niște date calendaristice date, nu-i nimic.

Noi folosim acest website și ne declarăm mulțumiți.

23 Pentru cei nervoși și agitați avem asta.

Aici, în această bulă vă puteți scrie lucrurile pe care le aveți pe suflet sau care vă deranjază iar site-ul vă oferă 60 de secunde în care o să încerce să vă liniștească, încercați-l și scrieți în comentarii dacă v-a ajutat.

24 Ca un anunț foarte important, am făcut parteneriat cu canalul de Youtube Satiră Românească.

Pe platforma Mastedo.com/Stiri puteți viziona tot felul de videoclipuri interesante și curiozități despre viață și lume.

Ca bonus, de acum în colo videoclipurile Satiră Românească vor fi transformate în text pentru Mastedo Știri imediat după apariție și puteți să le urmăriți sau să revedeți conținutul și în forma scrisă plus ceva informații suplimentare.

25 Ei bine și pe final cel mai intersant website al acestei ediții. Un site extraordinar care ne-a plăcut foarte tare.

Pe radiooooo.com puteți selectați țara sau regiunea dorită, deceniul favorit și aveți la dispoziție un playlist bogat ce conține toți marii autori ai țării respective.

Atât pentru astăzi nu uitați să urmăriți și varianta video pentru o experiență și mai bună.

Vă invităm să dați like și share dacă v-a plăcut articolul și până data viitoare sperăm să nu vă plictisiți pe internet.

1 0

Autor:

Satira Romaneasca

Un canal romanesc educativ cu tente umoristice
editor_incepator
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Cum au DISPARUT alpinistii rusi de la TRECATOAREA DYATLOV?

59 de ani mai târziu, misterul alpiniștilor ruși rămâne nerezolvat. Ați dat vreodată peste un papuc deteriorat pe trotuar si v-ați întrebat in ce circumstanțe a ajuns acolo? Luați acest […]