10 RAPPERI care au MURIT IMPUSCATI

Joker
Read Time10 Minute, 19 Second

In ultimii ani,

Rap-ul a cunoscut o popularizare in rândul tinerilor care au început sa-l asculte frecvent, ajungând cunoscut în toată lumea, nu numai in suburbiile americane.

Unii rapperi au sfârșit in mod tragic din cauza mesajelor transmise în melodiile lor, cei vizați de aceștia nefiind incantați de acest lucru.

In cele ce urmează, va prezint: 10 rapperi care au sfârșit împușcați.

1. Freaky Tah (Lost Boyz) – Friki Ta

Promoterul si rapperul Lost Boyz, Freaky Tah a crescut in Queens, New York, ca traficant de droguri, dar a cunoscut succesul ca rapper destul de repede cu una dintre cele mai iubite trupe din New York.

Cunoscuți pentru îndemânarea cu care dădeau versurile in microfon si pentru respectul oferit inapoi comunităților din care au provenit, Lost Boyz au lansat câteva albume înaintea de moartea lui Tah in 1999.

Trupa nu s-a mai ridicat niciodată la succesul obținut cu albumul de debut, ‘Legal Drug Money’ (Ligăl Drag Mani).

La vârsta de doar 27 de ani, Tah a fost împușcat in cap după ce a plecat de la o petrecere din Queens.

2. Soulja Slim

James Adarryl, cunoscut sub numele de scena „Soulja Slim” a fost un rapper și compozitor american.

A scris hitul nr.1 în Statele Unite „Slow motion”.

De Ziua Recunoștinței, pe 26 noiembrie 2003 un necunoscut l-a împușcat de 4 ori: de 3 ori in piept si o data in față, chiar in fața casei mamei lui.

Un individ a fost arestat si acuzat pentru crima, însa acuzațiile au fost mai tarziu retrase.

3. Mac Dre

Andre Louis Hicks, cunoscut sub numele de scena „Mac Dre”, a fost un rapper american.

In timp ce se afla la închisoare pentru complicitate la jaful unei bănci, Dre a înregistrat versuri prin telefonul închisorii, iar mai tarziu melodiile au fost incluse in doua albume.

In 2004, la opt ani după ce a fost eliberat din închisoare, Dre a fost împușcat dintr-o mașina care trecea pe lângă el, iar rapperul in vârsta de 34 de ani a fost ucis.

După moartea lui, au mai fost împușcați 3 oameni care aveau legătura cu crima lui Dre.

Articolul continua dupa recomandari (p)

4. Yaki Kadafi (The Outlawz)

Yafeu Akiyele Fula, cunoscut sub numele de scena „Yaki Kadafi”, a fost un rapper american, fondator al trupei rap The Outlawz.

Pe 10 noiembrie 1996, la 2 luni de la moartea lui 2Pac, Kadafi a fost găsit întins pe scări la etajul 3 al unei clădiri de apartamente.

Acesta fusese împușcat accidental in cap de varul prietenului din copilărie, poreclit Napoleon.

Acesta s-a predat mai târziu la poliție si a primit o pedeapsă de 8 ani de închisoare.

5. Scott La Rock

Scott Monroe Sterling (Scot Monrou Stărling), cunoscut sub numele de scenă Scott la Rock, a fost un DJ american.

Acesta a suferit o moarte violenta in anul 1987, după ce a încercat sa intervină într-o disputa intre niște tineri.

A fost împușcat in cap si a fost dus de urgenta la spitalul Lincoln.

A rămas conștient si a fost dus in sala de operație, dar acesta a murit la o ora dupa ce a fost împușcat.

6. Proof

Proof a fost un rapper si actor american din Detroit, Michigan.

În copilărie a fost prieten apropiat al rapper-ului Eminem, care locuia pe aceeași stradă.

In 2006, Proof a fost împușcat într-un club after-hours din Detroit, dupa o controversa asupra unui joc de biliard.

Se pare ca Proof a împușcat mortal un alt individ, înainte sa fie omorât de unul dintre bodyguarzii clubului.

7. Big L

Lamont Coleman, cunoscut mai bine după numele lui de scenă, Big L, a fost un rapper american care a adus contribuții mari la muzica orașului New York în anii 1990;

ca un membru al formației de hip hop colectiv, D.I.T.C. Rapperul a fost împușcat in Harlem in 1999, asta din cauza ca versurile sale despre lumea drogurilor au supărat câțiva traficanți de droguri din New York.

8. Jam Master Jay

Fiind unul dintre pionerii muzicii hip-hop, Jam Master Jay a cunoscut faima ca DJ si membru fondator al legendarului grup Run DMC, trupa care a pavat drumul pentru nenumărate staruri rap.

Jay si Run DMC s-au ridicat din New York la vremea cand hip-hop-ul era doar un fenomen urban, iar stilul inovativ al formatiei poate fi considerat răspunzător pentru succesul de azi a stilului.

Chuck D, de la Public Enemy, i-a numit pe Run DMC ca fiind ‘Beatles muzicii hip-hop’. Jay a fost împușcat si omorât in 2002, într-un studio din Queens – avea 37 de ani. Criminalul nu a fost prins nici astăzi.

9. Notorious B.I.G

Notorious BIG a urcat in vârful topurilor muzicale si a vândut milioane de discuri in timpul scurtei sale cariere de cinci ani de zile.

Cu flowul lui ușor si povestile despre viața de strada, Biggie a câștigat imediat publicul newyorkez, iar mai tarziu fani din toata lumea.

Dupa o lupta verbala cu rivalul 2Pac, Biggie a fost împușcat la vârsta de 24 de ani, la doar șase luni dupa moartea lui 2Pac.

Exista o mulțime de teorii despre moartea acestuia, dar crima încă rămâne nerezolvata.

10. Tupac

Tupac a fost un artist american, renumit pentru stilul lui de rap si muzica acestuia, cariera de actor, poezii și activitatea socială.

Majoritatea cântecelor lui Tupac sunt despre viața grea din ghetouri, rasism, problemele din societate, și, uneori, insulte adresate altor rapperi.

Viața lui 2Pac a luat sfarsit la vârsta de 25 de ani dupa ce a fost împușcat in Las Vegas, la câteva ore dupa ce a fost prezent la un meci de box cu Mike Tyson.

Crima a rămas nerezolvata, dar unele surse spun ca totul a pornit de la o cearta cu un membru al găștii de cartier Crips – inamici de moarte ai găștii Bloods (din care facea parte si anturajul Death Row).

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bancurile zilei 11 Septembrie

Ion si Maria -Marie, fii sincera, sunt primul barbat din viata ta ? Ma Ioane, s-ar putea, ca imi pari cunoscut ! La zoologie Costel este întrebat să enumere câteva […]