10 POVESTI DESPRE DONALD TRUMP

Joker
Read Time11 Minute, 16 Second

Donald Trump este cea mai controversata figura politica din lume,

Fiind al 45-lea presedinte american dupa Barack Obama.

Desi el isi doreste sa para un om extrem de dur si convingator, Trump a avut parte de niste evenimente nu prea placute pentru importanta lui cariera.

Uite 10 povesti despre Donald Trump.

1. Construim toalete zburatoare aurite:

În 1988, traseele Eastern Air Lines erau la fel de profitabile ca terenurile de vânătoare de bivoli din India, dar au esuat mai repede de cat ne-am fi gandit.

Planul viclean al lui Trump era acela de a le cumpăra și de a le face mai scumpe.

Acestea au prevăzut podele cu furnir din lemn de arțar, zăvoare cromate cu curele de siguranță și fitinguri de toaletă placate cu aur, astfel încât pasagerii să poată ști cum se simte valoarea banilor.

Achiziția a fost finanțată printr-un împrumut de 380 de milioane de dolari de la 22 de bănci și nici una dintre ele nu a văzut vreodată un cent.

Donald Trump nu tinde să se mulțumească cu ruinarea acestora.

De exemplu, după ce a dat falimentul împrumuturilor, băncile au fost forțate să refacă activele companiei, acestea avand o valoare aproximativa cu rezervorul de gaze din Hindenburg.

Nu le puteau vinde, nu le puteau folosi și au trebuit să faca o înțelegere pentru a forța compania să obțină un profit.

De atunci, a fost reluată în mod repetat cu alte diviziuni din singura aplicație financiară mondială a homeopatiei.

Se pare că încearcă să o dilueze cu suficiente alte companii, încât prezența lui Trump va înceta să conteze destul de mult.

2.Le spune oamenilor ca sunt norocosi:

Trump Ocean Resort Baja: aceste patru cuvinte conțin întreaga contribuție a lui Trump la proiect.

Acesta a colectat 32 de milioane de dolari de la investitori, iar apoi le-a trimis prompt o scrisoare prin care spunea că negocierile privind împrumuturile s-au prăbușit.

De asemenea, i-a informat că locurile care trebuiau să fie construite cu bani nu existau, apoi au fost închise prin citarea părții din contract care a spus că societatea a fost autorizată să cheltuiască depozitele oricum.

Misiune realizată, Trump le-a eliminat numele din proiect în luna următoare.

Cum? Lucrătorii ar fi furat cărămizi din casele lor pentru a construi stațiunea?

În loc să pună astfel de întrebări, Trump la dat in judecata pe dezvoltatorul Irongate pentru asi recupera suma de 32 de milioane de dolari.

Din păcate, Irongate a fost falimentat înainte de începerea fiecărui proces.

3. Da in judecata oamenii care spun ca este bogat:

Autorul New York Times, Timothy O’Brien, a scris că Trump „numai” avea 250 de milioane de dolari, așa că Trump la dat în judecată pentru cinci miliarde.

El a exprimat și obiecții față de documentele legale ale Bancii germane, găsindusi propriile iluzii împotriva tuturor informațiilor legale și financiare disponibile, dar în apărarea lui este singura abilitate de a lucra.

Articolul continua dupa recomandari (p)

4. A transformat o dezbatere televizată cu privire la o moschee din Manhatten într-un circ

Într-o ofertă făcută proprietarului unui teren din Manhattan, aproape de Ground Zero, care dorea să construiască o moschee;

Trump a menționat că respectă libertatea religioasă atât de mult încât era dispus să ofere 7,5 milioane de dolari pentru a evita ca moscheea să fie construită acolo, ci la cel puțin cinci străzi distanță.

Proprietarul terenului a catalogat cererea drept una ridicola.

5. Are o datorie de 1 miliard de dolari

La începutul anilor 90, Trump s-a dovedit a fi proprietarul unei datorii personale de 900 de milioane de dolari.

În acel moment, companiile sale aveau datorii corporative de 3,5 miliarde de dolari.

Nu, el însuși datora personal aproape un miliard de dolari, după ce a convins cumva lumea pe care o merita mai mult decât misiunile de 30 de ani ale NASA pentru Jupiter, Saturn, Neptun și Uranus..

Ar fi putut anula personal economia unei insule, mutându-se acolo.

6. A facut copiii sa se joace cu el:

In 1989, Trump a decis să-și pună fata pe bancnota de 50 de milioane de dolari si a realizat ca numai copiii ar fi asa de naivi sa cumpere acel lucru.

Este patetic, deoarece el avea acești bani in realitate la acea vreme. Jocul de societate „Trump” a fost cel mai copilăreasca și enervanta risipa de avere de la Richie Rich încoace.

Acesta apare pe bancnote, carduri, fișe si sa fim sinceri, oamenii au mai puține poze cu ei in albumul de familie.

Jocul este versiunea proprie de Monopoly, iar proprietățile erau chiar deținute în realitate de trump, pierdute intre timp.

7. A dat in judecata banca germana:

Trump a împrumutat 640 de milioane de dolari de la Deutsche Bank pentru a finanța Chicago Trump Tower, garantând cu 40 de milioane de dolari din averea personală.

Când i-au fost ceruți banii înapoi, acesta a dat banca în judecată, susținând că ar trebui să înapoieze împrumutul numai dacă ar fi făcut bani.

În plus, a dat banca în judecată și pentru că i-a distrus reputația când a afirmat că el are o datorie.

8. Cererea unui tarif de 25% pentru bunurile chinezești

În timpul recentei satiri de acțiune politică și media americane, el a propus un tarif de 25% pentru bunurile chinezești, o mișcare care ar detona economia Statelor Unite mai repede decât răscumpărăturile din plutoniu.

Apoi a mers pe show-ul de astăzi pentru a demonstra de ce cineva niciodată nu i-a dat bani, a fost un idiot, distrugand relația SUA cu China.

Dacă Trump ar fi fost aruncat dintr-un avion și ai încercat să-i vinzi o parașuta pe drum, probabil te-ar fi dat in judecata.

9. A facut o farsa unui cuplu:

Trump a trimis un zugrav sa vopsească casa unui cuplu cu personaje Disney fara acordul acestora

Apoi, le-a trimis nota de plata in valoare de 4 mii de dolari… evident de aici pana la un adevarat scandal monden nu a durat mult.

Cuplul a reusit sa castige procesul dupa ce Trump, evident… i-a dat in judecata.

10. Inca se crede un bun om de afaceri:

Donald Trump inca se considera un director executiv puternic, faza e ca aceast lucru reprezinta doar o fantezie..

Acesta a avut 19 afaceri eșuate în 17 ani și multe dintre companiile lui au murit, datorită faptului că Trump nu mai este responsabil de ele.

În 1991, cazinoul hotelului Taj Mahal a scăpat de faliment atunci când „marele om de afaceri” a renunțat la 50% din proprietatea sa.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

10 METODE prin care GUVERNUL te SPIONEAZA

Dupa atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001, Mărimea și amploarea aparatelor de securitate națională ale SUA s-au extins considerabil. Declansarea acestei creșteri a reprezentat consolidarea Americii prin furnizarea de […]