10 cele mai SIGURE LOCURI in caz de AL TREILEA RAZBOI MONDIAL

Joker
Read Time14 Minute, 46 Second

Cei drept,

Actualele amenintari dintre marile puteri ale lumii ne cam ingrijoreaza putin.

Al Treilea Razboi Mondial ar putea fi unul devastator pentru omenire deoarece multe tari beneficieaza de armament nuclear in cantitati uriase.

Totusi pe glob exista cateva zone care ar putea scapa cu usurina de catastrofele provocate de un asemenea conflict.

Cu alte cuvinte astazi va voi prezenta:

10 cele mai sigure locuri, in caz de Al Treilea Razboi Mondial.

1. Cape- Town

Cape Town este al doilea oraș din Africa de Sud ca populație, și cel mai întins ca suprafață  fiind capitala legislativă a țării.

Daca sfarsitul lumii, al treilea razboi mondial, incalzirea globala sau orice alta forma de distrugere a planetei te-ar prinde in Africa, Cape Town ese cel mai bun loc pentru supravietuire.

Atmosfera din acest oras, cu siguranta va ramane neschimbata, de asemenea situaţia economică nu are aproape nicio legătură cu cea a oraşelor-surori dinspre nord, iar influenţa vestică este aproape inexistentă aici.

Din punct de vedere geografic, Cape town se situeaza la capatul sudic al continentului african, fiind complet izolat de haosul contemporan.

Totusi, acest oras are o problema destul de mare… violenta si coruptia.

In 2012, Cape Town a fost considerat unul dintre cele mai periculoase locatii de pe glob, orasul avand parte de o rata a criminalitatii ridicata.

Traficul de arme, asasinatele si furturile sunt la ordinea zilei, dar nici o problema, nu trebuie sa te muti aici, mai avem si alte zone sigure in aceasta lista.

2. Berna:

Elveţia s-a dovedit, fără îndoială, un refugiu în trecutul sângeros al Europei.

Berna este înconjurată de Alpii Elveţieni, care au şi rolul de a proteja oraşul, iar capitala ei este, probabil, cel mai bun loc de pe continent în care cineva se poate ascunde, şi datorită poziţiei sale diplomatice.

Articolul continua dupa recomandari (p)

Elveţia este recunoscută pentru neutralitatea ei în raport cu cele mai tensionate conflicte care au avut loc în ultimele sute de ani;

aşa că tocmai datorită acestei poziţionări, Berna ar putea fi locul ideal în care să te ascunzi în timpul celui de-Al Treilea Război Mondial.

Terenurile agricole din Elveţia sunt deja recunoscute drept unele dintre cele mai fertile din zonă, iar încălzirea globală nu va face decât să amplifice aceste avantaje.

De asemenea, statul dispune de 300.000 de buncăre active şi 5.100 adăposturi publice ce ar putea adăposti întreaga populaţie a ţării.

Pentru europeni, Berna ramane cel mai optim si sigur oras in caz de Al Treilea Razboi Mondial.

3. Antarctica:

Antarctica este, probabil, unul dintre locurile cele mai ostile de pe Glob, tocmai de aceea este, în acelaşi timp, şi locul perfect pentru a te ascunde în caz de un conflict devastator.

Dacă cineva reuşeşte să ajungă acolo şi să ia cu sine suficiente provizii pentru a supravieţui iernii extrem de geroase unde sunt inregistrate temperaturi de -89 grade celcius;

mai departe, în timpul verii, se poate aventura în expediţii, poate să vâneze şi, astfel, să supravieţuiască până ce lucrurile reintră în normal.

Despre război e foarte puţin probabil să vorbim în cea mai sudică regiune de pe Terra.

Unul dintre cele mai mari dezavantaje apare, însă, odată cu accelerarea încălzirii globale.

Dacă gheaţa se topeşte, aceasta determină creşterea nivelului mărilor, ceea ce devine destul de periculos pentru om.

4. Yukon:

Yukon este cel mai vestic punct dintre teritoriile federale ale Canadei. Populaţia este destul de rară, iar, în prezent, economia depinde foarte mult de guvern şi de turism.

În caz de Al Treilea Razboi Mondial, zona ar putea cu siguranţă să susţină mici comunităţi care să poată să trăiască în prosperitate.

Fauna este foarte bogată, astfel încât oamenii s-ar putea hrăni din vânătoare şi din amplasarea de capcane;

activităţi care ar fi extrem de populare şi de necesare în urmatorii ani dupa o catastrofa globala, când agricultura nu mai rămâne o opţiune viabilă din cauza solurilor afectate.

Pe măsură ce lumea civilizată ar reuşi să revină la normal, în Yukon există o zonă prolifică pentru exploatarea metalelor rare, ce ar reprezenta categoric un avantaj.

Şi existenţa apelor curgătoare este un plus, pentru că acestea facilitează transportul.

5. Islanda:

Aceasta este, de departe, cea mai izolată ţară din Europa, aflată la sute de kilometri de cea mai apropiată insulă, acest aspect descurajându-i pe potenţialii invadatori.

Islanda este bogată în resursele necesare pentru a întreţine viaţa umană, este pusă în mişcare aproape în întregime de energie geotermală provenită de la numeroşii vulcani activi de pe teritoriul ei;

iar apele din largul coastelor reprezintă cea mai bogată sursă de fructe de mare din întreaga lume.

Aşadar, în eventualitatea în care aţi fi nevoiţi să supravieţuiţi pe insulă foarte mult timp, nevoile de hrană şi căldură vor fi, cu siguranţă, satisfăcute.

Acest stat a trecut şi printr-un colaps al sistemului bancar în timpul crizei economice, aşa că locuitorii de acolo sunt destul de uşor adaptabili şi optimişti, caracteristici esenţiale în caz că vine Al Treilea Razboi Mondial.

6. Guam:

In aceleasi conditii de razboi mondial, patriotii americani n-ar trebui sa plece de pe teritoriiul natal.

Cei care vor sa fuga din calea dezastrului s-ar putea refugia in Guam.

Chiar daca in prezent teritoriul  este sustinut de un amestec de ajutoare guvernamentale si turism, insula ar putea reveni cu usurinta la practici durabile, pentru a tine in viata populatia pentru urmatorii 4.000 de ani.

De asemenea, prezenta armatei americane pe aceasta insula ar putea mentine siguranta, chiar daca, in cazul prabusirii Statelor Unite, situatia ar putea fi dificila.

Oricum probabil te intrebi ce cauta aceasta locatie in lista, avand in vedere ca Kim Jong-un a amininta Statele Unite cu un viitor bombardament nuclear pe insula Guam.

Gestul ar fi unul pur si simplu idiot… trebuie sa fim constienti ca liderul coreean este obisnuit cu creearea propagandei comuniste.

De ce ai incerca sa distrugi o micuta insula cand poti ataca New York, Washington si asa mai departe.

7. Tristan de Cunha:

La sud de Atlantic se găseşte Tristan da Cunha, un arhipelag care este, de altfel, cel mai îndepărtat teritoriu locuit, situat la mai mult de 2.000 de kilometri de cea mai apropiată făşie de uscat.

Populaţia din zonă abia atinge 300 de locuitori, aşa că, în cazul unui dezastru, sigur ar fi deschişi la acceptarea unor vecini.

Aici oamenii aflaţi la ananghie din marile aglomerări urbane ar putea face carieră în pescuit

– cea mai folositoare îndeletnicire în caz de razboi.

Tristan da Cunha este considerat ca fiind unul dintre cele mai izolate locuri locuite din lume.

Pe insulă nu există niciun aeroport, ea putând fi accesibilă doar cu vaporul.

8. Denver:

Acest oraş are câteva argumente de partea lui.

În primul rând, apropierea de importante rezerve de petrol, care asigură un element crucial pentru omenire: combustibilul.

În eventualitatea unui război, acesta este cel mai uşor de apărat oraş din toată America, aflându-se cu o milă deasupra nivelului mării, foarte departe de aceasta şi înconjurat de munţi.

Altitudinea la care este situat în transformă şi într-un loc tocmai bun de locuit în eventualitatea agravării încălzirii globale.

De fapt, aceasta ar putea constitui chiar un avantaj pentru împrejurimile oraşului Denver, transformând terenurile înconjurătoare în pământuri extrem de fertile.

9. Puncak Jaya:

Această regiune muntoasă din Indonezia nu pare chiar cel mai ospitalier loc pentru a-ţi petrece viaţa.

Oricum ar fi, nu trebuie să uităm că, în vremuri de criză, oameni caută în primul rând să supravieţuiască, indiferent de condiţii.

Întâmplarea face ca cea mai mare mină de aur din lume să se găsească în Puncak Jaya, ceea ce înseamnă că locuitorii din zonă ar putea să muncească din plin şi chiar să devină comercianţi, dacă ştiu cum să-şi joace cărţile.

Mai mult decât atât, regiunea găzduieşte şi a treia cea mai mare mină de cupru de pe Terra.

10. Tierra de fuego:

Tierra del Fuego este una dintre provinciile Argentinei, localizată în partea sudică, și are ieșire la Oceanul Atlantic.

Tierra Fuego este un loc extrem de linistit si de natural, motiv pentru care multi argenitinieni isi petrec vacanta aici.

Modul în care bate vântul în această regiune o face ideală pentru evitarea precipitaţiilor radioactive.

Din nou, există beneficiul poziţiei extreme. Probabil că nimeni nu se va deranja vreodată să invadeze Tierra del Fuego.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bancurile zilei 10 Septembrie

Numai blonda sa nu fii… Doua blonde in parc. – Pana la urma, s-a dovedit ca bebelusul pe care il cresteam de doua saptamani, nu era al meu! Cica a […]