10 CAZURI in care THE SIMPSONS a prezis VIITORUL

Joker
Read Time7 Minute, 31 Second

1. Particula bosonului Higgs:

Simon Singh, autorul unei cărți intitulată

” The Simpsons și secretele lor matematice”, susține că Homer a prezis masa particulei de boson Higgs cu 14 ani înainte de a fi găsită in mod real de oamenii de știință .

Singh spune că ecuația, scrisă de Homer pe o tablă, este exacta.

Dacă o rezolvi, primești masa unui boson Higgs care este doar puțin mai mare decât nano-masa unui boson Higgs.

2. Criza din Grecia:

Cu trei ani înainte de topirea datoriilor guvernului din acest an din Grecia, care a văzut că aceasta a devenit prima țară care a dat faliment la o rambursare a împrumutului de la FMI;

un eșantion de lansare a acestui episod din 2012 a prezis cât de neobișnuita ar fi situația.

Un bilet pe un post de presă rulant pe care apare Homer, scrie „Europa pune Grecia pe eBay”.

Ne întrebăm dacă grecii au luat în considerare această opțiune în timpul celor mai întunecate ore.

3. Virusul Ebola:

Un videoclip viral din 2014, care a starnit o groaza de controverse, susține că „The Simpsons” a prezis recenta epidemie americană, Ebola.

Episodul arata momentul in care Marge i-a dat să citească lui Bart o carte intitulată „Curiosul George și Virusul Ebola.

O teorie a conspiratiei  spune că producătorii serialului știau despre izbucnirea viitoare a epidemiei si ca ar fi membri illuminatti.

Orcum, acest lucru este extrem de dubios…

Articolul continua dupa recomandari (p)

4. Siegfried si Roy atacati de tigru:

Cariera scenică a magicienilor germani Siegfried & Roy a fost un soc, în 2003, când Roy Horn a fost atacat de unul dintre tigrii albi, în timp ce interpreta live pe scena din Las Vegas.

Cu zece ani mai devreme, într-un episod din „Simpsons” celebrul dresor de animal Roy Horn este atacat de un tigru alb urias.

Te face să te gândești, nu-i așa?

5. Spionajul NSA:

Cu șase ani înainte ca Edward Snowden să declare adevărata amploare a spionajului NSA asupra cetățenilor americani;

filmul „The Simpsons ” conținea o scena in care putea fi vazuta rețeaua extinsa de supraveghere a Agenției Naționale de Securitate.

De esemenea exista o remarcă șocantă din partea lui Marge, care ii spune Lisei că își face griji în privința spionilor, în timp ce alerga într-o clădire NSA.

Clădirea conținea mii de muncitori care ascultau conversații private în întreaga țară, iar cuvintele lui Marge duc la arestarea familiei.

6. Scandalul Carnii de cal:

Cu cincisprezece ani înainte de a fi dezvăluit scandalul  in care o anumită carne de vită vândută în Europa a fost contaminată cu carne de cal, „The Simpsons” a făcut o glumă despre gătitul Lunchlady Doris:

unde carnea de vita era ametecata cu testicule de cal.

Pe o notă laterală, Lunchlady Doris este acum Lunchlady Dora, o schimbare de nume facilitată atunci când actorul vocal inițial al personajului Doris Grau a murit în 1995.

7. Atentatul de la 11 septembrie 2001:

Daca sunteti pasionati de teorii ale conspiratiei, am aici unapentru voi:

Intr-un episod al seralului Simson se repzinta a într-o clipă deschiderea din seria 9, care arată că Lisa deține un anunț cu un cupon de autobuz care promite bilete la New York pentru $ 9.

Plasarea prețului, lângă orizontul Big Apple, inclusiv World Trade Center, face ca anunțul să se  citească „New York 9 11” Multi cred faptul ca producătorii show-ului au stiut despre viitoarele atacuri din 11 septembrie.

8. Scandalul FIFA:

Cu un an înainte ca lumea fotbalului să fie inversată atunci când o serie de oficiali de rang înalt ai FIFA au fost arestați de FBI pentru acuzații de corupție, un lucru similar a avut loc în acest episod din 2014,

„The Simpsons”.

Homer este vizitat de vicepreședintele executiv al „Federației Mondiale de Fotbal”, care dorește ca el să fie arbitru în viitoarea Cupă Mondială.

Acesta a fost arestat de către autoritățile americane pentru corupție.

De asemenea episodul a prezis chiar si victoria Germaniei in meciul cu Brazilia din 2014.

9. Castigatorul Premiului Nobel:

În deschiderea sezonului 2010, Lisa, Millhouse și o grămadă de prieteni au rămas târziu să audă câștigătorii premiului Nobel, în care Krusty câștigă Premiul Nobel pentru Pace.

Până acum, totul este normal, dar daca ne uităm la cardul lui Martin vedem că Millhouse a prezis un premiu al Economiei pentru Bengt Holmstrom.

Acesta a câștigat premiul Nobel pentru Economie in 2016, împreună cu Oliver Hart, pentru lucrarea lor privind „teoria contactului”.

0 0

Autor:

Joker

Joker, o carte plina de mistere.
editor_incepator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Cine sunt ANONYMOUS?

Anonymous este o ideologie care a luat naștere în 2003 pe site-ul 4chan si reprezinta un concept in care mai multe comunitati de useri exista intr-o societate anarhica și care […]