Prin intermediul platformei MASTEDO
puteti castiga / beneficia de anumite avataje !!!
Posibilitatile sunt umatoarele:

1- Siteul JOBs a platformei MASTEDO:

Persoanele juritice si fizice care prin intermediul internetului doresc sa promoveze anumite produse / profile / pagini / .. sa dobandeasca venituri din anumite job-uri / tasl-uri, sa posteze anunturi .. si multe altele, sunt invitate sa se inscrie pe acel site si sa urmeze cerintele fiecarui subiect.  

2- Siteul de STIRI este in principiu un serviciu GRATUIT ..si nu doar un ziar online sau banalitati media.

Un serviciu prin care inafara faptului ca va puteti documenta si informa .. mai puteti si castiga bani reali, cupoane, reduceri ..si alte beneficii. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe site si mai apoi sa contactati MASTEDO prin pagina de CONTACT, email sau oricare alta posibilitate de pe platforma noastra (specificand cat mai multe detalii despre dumneavoastra.. dar si ideile pe care le aveti sau le veti dezvolta in ceea ce priveste o eventuala colaborare).. avand ca subiect posibilitatea de CASTIG / AVANTAJ de pe urma activitatilor intreprinse. Dupa verificare, vi se va raspunde in cel mai scurt timp cu decizia de acceptare sau respingere a cerintei dumneavoastre.

Ce semnifica si la ce va / ne ajuta aceasta OPTIUNE a siteului STIRI Mastedo ?

Da! Ati vazut bine ~ serviciul de STIRI este un serviciu si nu doar un ziar online sau banalitati media. un serviciu prin care inafara faptului ca va puteti documenta si informa dar mai puteti si castiga bani reali, cupoane, reduceri ..si alte beneficii.

Reguli de scriere:

a) Postarile trebuie sa aiba cel putin 200 si cel mult 1000 de cuvinte. Vrem doar continut de calitate pentru cititorii nostri, iar postarile care nu includ aceste cerinte in ceea ce priveste numarul de cuvinte NU sunt acceptate . b) Acceptam doar articole in limba romana . c) Articolele trebuie sa aiba continut original (creatie proprie / fara plagiat). Vom analiza toate articolele pentru a fi siguri ca nu incalca copyright-ul. d) Nu acceptam articole cu continut injurios / rasist / xenofob, ... s.a.m.d. Ne rezervam dreptul de a formata toate articolele primite pentru a se potrivi stilului siteului nostru. Acest lucru se rezuma de obicei la corectarea materialelor si la adaugarea de imagini suplimentare, pentru a face articolul mai corect si atractiv din punct de vedere vizual / lizibil / estetic. Creditarea autorului : Odata publicat articolul tau va fi semnat, in partea de jos a paginii, cu numele tau si o scurta biografie. Sunt introduse un scurt bio cat si informatii despre site-ul tau, linkuri catre paginile tale de pe retelele de socializare, etc. - lucrul aceste facandu-se automat din profilul (tau) propriu a siteului nostru. Despre ce trebuie sa scrieti? Dupa cum spuneam acceptam doar articole de calitate, care sa se potriveasca criteriilor noastre. Iata o lista generala a subiectelor ce ne intereseaza, despre care poti scrie un articol : 1- SOCIAL 2- SPORT 3- IT 4- DIVERTISMENT 5- EDUCATIE ...etc. Speram ca veti gasi utile toate aceste informatii si veti aplica cu succes la siteul nostru de STIRI !

3- Pagina MAGAZIN

..a platformei MASTEDO vine si ea in ajutorul celor care doresc sa aibe beneficii de pe urma navigarii online si nu numai. Astfel daca doresti sa cumperi sau sa vinzi fara multe batai de cap sau daca ai o afacere care merita evidentiata si in alte moduri, te invitam sa utilizezi pagina MAGAZIN.

4- CONCURSURILE MASTEDO:

Platforma noastra organizeaza ocazional / periodic CONCURSURI prin care puteti CASTIGA / BENEFICIA de anumite AVANTAJE, PREMII, etc. Ceea ce trebuie sa faceti este sa urmariti indeaproape pagina platformei MASTEDO, emailurile primite din partea noastra, cat si profilele sociale (pagini/profile/canale.. etc.) ale MASTEDO & a partenerilor.